Люди відвоювали тролейбус в поліції. Чи потрібно припинити роботу міського транспорту? (опитування)

Люди відвоювали тролейбус в поліції. Чи потрібно припинити роботу міського транспорту? (опитування)
  • Тернополяни пишуть у соцмережах про спроби блокування міського транспорту і про те, що його на дорогах Тернополя поменшало.
  • Що говорять з цього приводу поліцейські читайте.
  • Проголосуйте наприкінці статті, чи мають у зв’язку з «червоною зоною» зупинити чи обмежити роботу громадського транспорту?

Про проблеми з міським транспортом, який перевозить пасажирів, повідомляють сьогодні, 3 серпня у соцмережах тернополяни.

Люди скаржаться на те, що транспорт довелось довго чекати на зупинках. Також говорять про те, що поліція намагалась заблокувати рух тролейбуса.

В управлінні патрульної поліції в області дали коментар – мовляв, працюють на профілактику і попередження, але транспорт не блокували.

Відео дня
  • Поліція спробувала заблокувати тролейбус на базарі, - на власній сторінці написав тернополянин Святослав Журовський. - Люди підняли крик і відстояли себе.

У коментарях тернополяни розповідають, що від ранку проблеми з транспортом були. Зокрема, Сергій Лупак пише, що «їхав, все нормально. Лишень довго очікував на зупинці». Проте про блокування ніхто нічого не чув.

– Так справді, їм хватило розуму вранці зупиняти громадський транспорт в центрі, – повідомив в ефірі Радіо Рокс міський голова Тернополя Сергій Надал. - Але люди мають ходити на роботу, діти – в садочок. Тож комунальний транспорт сьогодні таки вийшов на маршрути. Зробили це і приватні перевізники.

У карантинній «Червоній зоні», до якої завдяки рішенню Уряду від 3 серпня потрапив і Тернопіль, заборонено перевезення пасажирів громадським транспортом.

В управлінні патрульної поліції в області категорично заперечили, що блокували громадський транспорт.

  • Ми працюємо зараз на профілактику та попередження, - запевнила речниця управління патрульної поліції в області Катерина Басалига. - Перевіряємо маршрутки, тролейбуси, як і раніше: в салоні транспортного засобу кількість людей не повинна перевищувати кількості місць для сидіння.

Весь громадський транспорт виїхав на лінії - і тролейбуси, і автобуси. Бо треба розуміти, що є рішення Кабміну, є рішення комісій за підписом міністра Степанова, але є ще органи місцевого самоврядування. Вони працюють на громаду, і їхня робота починається в будні о 8 ранку, каже заступник начальника відділу транспорту і зв’язку міськради Антон Марчевський.  

- Ми є вертикаллю влади, - каже Антон Марчевський. - На позачерговій сесії міськради, яка відбулась сьогодні, 3 серпня, ухвалили рішення, що всі суб’єкти господарювання працюють в звичному режимі. Відповідно, і міський транспорт також.

Маршрутники на роботу вийшли і надаватимуть послуги з перевезення пасажирів надалі. Адже працюють з міськрадою на договірних умовах. І доки немає офіційного документа про інше, перевізники мають виконувати умови договорів, каже директор ТОВ «Менс-авто» Андрій Намака.

  • Зупинка громадського транспорту – це, передусім, виллється у рецесію економіки міста, - переконаний Андрій Намака. – Ми маємо доправити людей на роботу, у справах. Зупиниться транспорт – зупиниться практично все. Бо це транспортна артерія. Перетиснуть вену на руці – кінцівка німіє. А нам хочуть накласти джгут на шию… Поліція сьогодні зупиняла транспорт. Поки що попереджали – нікого не штрафували. Як буде далі – не знаю.  

Опитування

Чи можливо зараз зупинити громадський транспорт Тернополя?

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (120)
  • Людмила Одесская

    Не брешия ?
  • Cаша

    Міський голова Тернополя Сергій Надал повірив, що він і без виборів посяде втретє крісло мера. Замовна соціологія малює йому якісь комуністичні цифри у 80-90% підтримки, хоч насправді 30-35% тернополян будуть голосувати на виборах міського голови 25 жовтня за будь-яку іншу достойну кандидатуру, тільки не за діючого мера. Причина проста: люди бачать цей дерибан земель в парках, свавілля з побудовою смердючих котелень на торфі, які є родинним бізнесом мера, нахабну забудову парків тощо. Усі комунальні послуги у місті – прибирання, ремонт, встановлення бруківки – мер перетворив на свій родинний бізнес. І якби хоч якісно робили ремонти. Так ні, криворукі ремонти з бракованої бруківки шокують тернополян, які хоча б раз були за кордоном і бачили елементарну якість. Про водовідведення не чули тернопільські лакеї Надала. У дощ Тернополем не можливо пройтись так званими відремонтованими тротуарами. А вже років 7 як файне місто перетворились на брудне місто, оскільки “кадри стемковського” роблять лише видимість прибирання, а насправді лише роздмухують пил. Якщо знищені комунальники за робочу зміну вивозили до 12 тонн бруду-пилу з міста за робочу зміну, то теперішні “жужики” навіть не 500 кілограм. Тернополяни задихаються від бруду і пилу, який постійно задуває очі. А ще Сергій Надал заліз у кишеню кожного тернополянина, встановивши найбільшу оплату за воду в Україні.

    Це лишень штрихи до горе-діяльності мера Сергія надала і його посіпак, які думають, що прикрившись патріотичними гаслами і вишиванками, вхопили Бога за бороду.
  • Людмила Одесская

    А в чём  проблема  ? Есть правила ! Люди забыли ! Троллейбусы  , велодорожки ? Камеры для нарушений  где ?
  • Алла Бригадир

    НАДАЛА за грати ! Засидівся на мерському місці "полтіннік!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ Від читача 14:22 Маленьким тернопільчанам про реалії сучасності: 4 нові дитячі книжки 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up