Перед Гаївським мостом встановили камеру, яка розпізнає номерні знаки

Перед Гаївським мостом встановили камеру, яка розпізнає номерні знаки
  • Оприлюднити інформацію про водіїв та власників великогабаритного транспорту, які, попри заборону, їздили через Гаївський міст: таку ідею подав міський голова на виконкомі ще 16 травня.
  • Камеру з автоматичним розпізнанням номерних знаків перед мостом встановили 22 травня.

Частину Гаївського мосту на ремонт перекрили 2 травня. На іншій частині зробили двосторонній рух лише для транспорту до 3 тонн. Водіїв вантажівок не зупинили ні знаки, ні штрафи, ні висотні обмежувачі до 3,5 метрів. Там встановили обмежувачі висоти до 2,5 метрів. За кілька днів їх знесли. Обмежувачі повернуть, але разом з ними встановлять ще один - з рамою. 

А в середу, 22 травня, перед мостом встановили камеру з автоматичним розпізнанням номерних знаків. Про це повідомив директор КП “Тернопіль Інтеравіа” Святослав Журовський. До слова, одна камера там вже працює, але "номери" вона не розпізнає. 

- Є доручення міського голови, щоб максимально якісно відстежувати трафік транспорту і документувати порушення,які вчиняють великовагові транспортні засоби,  - каже пан Журовський. - Принцип дії камери: вона фіксує номерні знаки авто порушника та надсилає дані на сервер. Думаю, що інформація надходитиме і на наш сервер, і на сервер патрульних. Але камера ще не запущена. Можливо, доведеться ще їхати і поправляти ракурси, бо вона дуже вимоглива до цього. Оптимістично - 22 травня ввечері запрацює.

Відео дня

Як каже директор КП, камеру такого ж типу заводять на поліцейський сервер "Цунамі", який відстежує авто під арештом чи в розшуку. 

Камери відеоспостереження з автоматичним розпізнанням номерних знаків розміщені на всіх головних в'їздах і виїздах з міста. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Ваха

    Камери потрібно встановлювати всюди..! Більша половина водії їдять як хочуть, про правила напевно зовсім не чули і не бачили.! А повороти це для (Слабих) їж напевно не потрібно зовсім включати.......!
  • Ярослав Боляк

    Моста тре ремонтувати скільки років? А не камери ставити

    Pasha Moroz reply Ярослав Боляк

    Ярослав Боляк золоті слова, потрібно ремонтувати міст, а не придумувати захмарні проекти, зробіть такий самий, він ще 40 років простоїть, і буде в рази дешевший!!!
  • Назарко

    А хто бачить якісь роботи на мосту? Я бачу тільки розібрану основу, напевно тому і його запланували ремонтувати роки бо ніхто не робить нічого?
  • Іван Тлумацький

    Мені вже можна і проїзний давати))

    Pasha Moroz reply Іван Тлумацький

    Андрій Анатоліч немає чим пишатись, міст провалиться і машину віддаси і ще винен будеш!!

    Андрій Анатоліч reply Іван Тлумацький

    Іван Тлумацький ше доїздишся видадуть але шо то питання
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up