Платили готівкою чи чужими картками: скільки порушників оштрафували в громадському транспорті Тернополя

Платили готівкою чи чужими картками: скільки порушників оштрафували в громадському транспорті Тернополя

З ким обійшлися бесідою, а кого оштрафували — читайте у матеріалі.

Впродовж червня контролери КП «Тернопільелектротранс» спільно з інспекторами муніципальної інспекції здійснили 1646 щоденних перевірок у пасажирському громадському транспорті, близько 1000 з яких – в автобусах комунальної та приватної власності.

За цей період виявили 173 порушення, здійснені пасажирами у міському громадському транспорті.

Про це повідомляє Тернопільська міська рада.

Відео дня

З громадянами, котрі намагалися сплатити за проїзд готівкою, провели роз’яснювальну роботу щодо оплати проїзду банківськими картками, неперсоніфікованими електронними проїзними квитками або «Соціальною картою тернополянина». В ході перевірки виявили також пасажирів, котрі оплачували проїзд не власними персоніфікованими електронними квитками, такі картки вилучили. Загалом контролери оштрафували 39 пасажирів.

У міській раді наголошують, що контроль оплати проїзду пасажирами у громадському транспорті Тернополя здійснюватимуть й надалі.

Контрольна служба постійно змінює конфігурацію та місця проведення перевірок, що дозволяє охопити при перевірках усі маршрути громадського транспорту.

Ми уже писали про посилення контролю за оплатою проїзду у громадському транспорті Тернополя. У коментарях люди обурюються такими перевірками.

Оксана Тернопіль пише: У Тернополі якась напасть з тими маршрутами ..у Львові троллейбусами користуються безкоштовно ..хто платить хто ні ..кондуторів нема ..тай не хочуть люди іти працювати кондуторами ,воєннний час ,повно біженців ,дітей ,пенсіонерів які ледве виживають ..з кого здирати шкіру ?

Коновалець зазначає: Краще би похлопотали як деяких містах(Львів.Київ) і зв"язку з війною поповняють виді гуманітарки комунальний транспорт ,який хоть беушний кращий чим вітчизняні скотовозки.Прибалти  до 20 штук троллейбусів низькопідлогових Škoda 24Tr непоганому стані зняли з експлуатаціїї, для заміни новішими моделями!!!

Надія Яремко пише: Краще ловіть "тих" що постачають військове спорядження для солдатів на передовій, а воно часом не попадає їм.....А можливо хтось справді не має чим оплати за проїзд!

Нагадаємо, з 1 жовтня минулого року у тернопільському транспорті почав діяти ряд змін. Безготівкова оплата, купівля проїзних, дія єдиного електронного квитка, а також зросла вартість проїзду. Залежно від того, чи сплачуєте карткою тернополянина, чи електронним проїзним чи  банківською карткою, вартість проїзду відтоді становить 8-10 гривень.

Якщо квитка нема — штраф у Тернополі складає 20-кратний розмір від вартості проїзду.

Читайте також 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (6)
  • Читач54

    Паперовий проїздний квиток перейменували в   е-квиток)))
  • Віталій Ігнатюк

    Люди які писали коментарі, ви маєте рацію, ще би такої думки була би влада то було би взагалі супер
  • Ирина

    А чому не можна оплачувати готівкою? Бо що?
  • Читач32

    Людина має право вибору оплачувати готівкою або безготівкою,головне,що оплачує,і це не є злочином,а у нашому місті влада порушує права людини,коли примушує оплачувати тільки безготівкою,а ситуації є різні:і коли людина спішить,і коли карточку забула,загубила,не поповнила і т.д.Злочин проти людей чинить влада,а,ще особливо у воєнний час.Ганьба нашій владі!

keyboard_arrow_up