У Тернополі ремонтують дороги на чотирьох вулицях

У Тернополі ремонтують дороги на чотирьох вулицях

З настанням сприятливої погоди у Тернопільській громаді стартували поточні та капітальні ремонти доріг і об’єктів житлового фонду.

Сьогодні, 1 квітня, роботи із заміни асфальтобетонного покриття проводитимуть на вулицях: Петрушевича, Миру, Степана Будного та 15 Квітня (смуга проїжджої частини від вул. 15 Квітня, 1 до перехрестя вул. 15 Квітня – просп. Злуки).

Зі слів начальника відділу технагляду Олега Вітика, наступними об’єктами, де заплановано провести ремонт дорожнього покриття, є: перехрестя вул. Слівенська – просп. Степана Бандери з впровадженням нової Схеми організації дорожнього руху та вул. 15 Квітня (смуга проїжджої частини в напрямку до вул. В. Стуса).

Відео дня

Поточний ремонт розпочався цими днями і в дворах на вул. Броварній, 47, де працівники підрядної організації проведуть заміну дорожнього покриття, та на вул. Котляревського, 10.

На прибудинкових територіях за адресами: вул. Карпенка, 14, просп. Степана Бандери, 84  і вул. Слівенська, 5, стартували, в свою чергу, роботи з капітального ремонту асфальтобетонного покриття.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Бодя Олегович

    То всьо подачки і піар!!! Добробут і комфорт життя мешканців міста - це є обов'язок кожного мера і влади.На то вони і є.Інакше нах..не вони потрібні.
  • Бодя Олегович

    То всьо ху..ня!!! На новому світі танк як проїхав в 45_тому, так і ,до сих пір засипають ....ямки.
  • Читач94

    ще будь ласка біля кільця на живова біля церкви  і білецький міст біля арс кераміки там жах що коїця...

    Читач25 reply Читач94

    Це ти кому тут написав? Журналістці Діані? Вона поїде на тракторі ями засипати? За кого голосував на виборах до тих і звертайся.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини Від читача 21:33 Сольний концерт YAGODY 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу 16:35 Сиротами залишились двоє синів... Родина Руслана Біленького просить підтримати петицію 16:20 Тернопіль підготував для наших захисників та захисниць нові індивідуальні сезонні аптечки - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 16:01 У Тернополі загорівся будинок: подробиці пожежі 15:35 Волейбольний майданчик на Циганці планують ремонтувати: у якому він стані та що мають робити play_circle_filled photo_camera 15:15 Актуальні вакансії роботи у Тернополі станом на 27 березня 14:53 На будівництві Палацу спорту привласнив майже 25 млн грн: слідчі оголосили про підозру 14:30 Лялькарки Кременеччини презентували ексклюзивні вироби
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up