Як користуватися валідатором у тролейбусі. Шість порад від активіста

Як користуватися валідатором у тролейбусі. Шість порад від  активіста

Нині питань щодо електронної оплати за проїзд у пасижирів більше, ніж відповідей, а міськрада не поспішає з роз’ясненнями. Тож тернопільський активіст Олег Синовець, на основі власних спостережень у транспорті, склав список порад для пасажирів про те, як користуватися валідаторами у тролейбусі.  

- Не раз спостерігав як у тролейбусі в пасажирів виникали різні труднощі з роботою валідаторів. Одні не знали куди саме приставляти електронний квиток, інші післяневдалої валідації розгублено дивилися на валідатор і не знали, що дальше мають робити, - пише Олег Синовець у соцмережі "Фейсбук". Тому я вирішив написати кілька простих кроків для правильної роботи з валідаторами:

1. Приставте електронний квиток на 1-2 секунди до зеленого овального поля під дисплеєм.

2. Після успішної валідації засвітиться зелена галочка у верхній частині екрану і роздрукується квиток. 

Відео дня

3. В разі невдалої валідації засвітиться червоний хрестик у верхній частині екрану та буде написана причина відмови (закінчилися кошти на рахунку, закінчився термін дії карти, карта заблокована, тощо).

4. Після завершення роботи з валідатором заберіть роздрукований квиток з лотка, в нижній частині терміналу та пройдіть далі по салону, щоб не заважати іншим пасажирам здійснити оплату за проїзд.

5. Зберігайте квиток під час поїздки.

6. Допомагайте іншим пасажирам скористатися безготівковою оплатою, якщо в них виникають з цим труднощі.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Василь Метик

    В час пік - валідатором користуватись абсолютно не можливо. Завжди хтось стоїть притулившись своїм животом до валідатора. Абсолютно не хочеться добиратись до нього. Розвернутий в салон, а не до людей які заходять. Розміщений низько. Абсолюто неудобно..
  • Anonymous

    дякую за пораду
  • Володимир Тюрін

    А що робити якщо оплата пройшла успішно а валідатор не дав чек ( закінчилася паперова термострічка у валідаторі) ?
  • ігор

    А де пункт: "що робити якщо немає грошей, з квитком все добре, а у валідатора сьогодні критичні дні і йому квиток не сподобався"?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up