З 1 червня на дорогах Тернопльщини чергуватимуть додаткові поліцейські автопатрулі

З 1 червня на дорогах Тернопльщини чергуватимуть додаткові поліцейські автопатрулі

Вони стежитимуть за безпекою дорожнього руху на аварійно-небезпечних ділянках доріг та в місцях найбільшої концентрації ДТП.

Головна мета превентивних заходів – посилення контролю за безпекою дорожнього руху, дотриманням Правил дорожнього руху водіями та пішоходами, запобігання загибелі та травмуванню людей, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

З 1 червня на дорогах області чергуватимуть додаткові поліцейські автопатрулі.

До їх складу  увійдуть працівники управління патрульної поліції в Тернопільській області та співробітники секторів реагування патрульної поліції територіальних підрозділів ГУНП.

Відео дня

Вони стежитимуть за безпекою дорожнього руху на аварійно-небезпечних ділянках доріг та в місцях найбільшої концентрації ДТП.

Поліцейські закликають громадян неухильно дотримуватися Правил дорожнього руху! Завжди слід пам’ятати, що безпека на дорозі – це справа кожного і навіть незначне, здавалося би, порушення може стати причиною непоправної трагедії.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Микола Олексійович

    Мабуть, гроші у поліцейських закінчилися. Треба відновити. Будьте уважні, люди. Штрафи будуть давати за все, навіть за "поганий" колір авто. А може за брудну маску у водія?

    Ігор Дуда reply Микола Олексійович

    "микола олексійович" (і він же "саша крест") - тупе порохоботське бидло
    з його коментарів на сайті це чудово видно:

    Микола Олексійович reply Ігор Дуда 27 листопада 2019 р. А де ж нецензурна лексика? ЗЕЛЕНИЙ ГАНДОН і є ЗЕЛЕНИМ ГАНДОНОМ! Запроданець і є запроданцем. Здає криворізька СУКА Україну москалям кожен день. А кому тикати, то не тобі, СОСУНОК, мене вчити. Йди вчи ноти. Будеш дуетом з головним ЗЕБІЛОМ на роялі перед хуйлом цвірінькати. Вчити мене буде різна шваль Посилання на джерело: https://te.20minut.ua/Podii/rizdvo-25-grudnya-chi-7-sichnya-use-zalezhit-vid-pozitsiyi-ukrayintsiv-10974102.html
    До речі, безграмотне бидло "микола олекс." - "саша крест"- валера левгандовнський:
    Кому потрібен я - про це судить мені,
    А не тобі - абортний викидень в гівні
    Посилання на джерело: https://te.20minut.ua/Podii/redaktsiya-20-hvilin-vitae-vas-z-novim-rokom-ta-rizdvom-video-10993767.html

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up