Згадуємо 2018-ий: як водії маршруток валідаторами кидалися та матюкалися

Згадуємо 2018-ий: як водії маршруток валідаторами кидалися та матюкалися

Сварки між пасажирами  та водіями маршруток виникали не раз. Часто тернополяни про випадки грубіянства зі сторони водіїв громадського транспорту писали у соцмережі Facebook, дехто звертався в редакцію "20 хвилин". 

Один із інцидентів трапився у серпні 2018-ого. Тоді  водій маршрутки №13 кричав пасажирам: "Давай карточку, або вали до Надала, хай тебе на своєму джипі везе".  Одна із пасажирок розповідала тоді, що водій ще більше розійшовся, коли вона зробила йому зауваження. Чоловік почав обзивати пасажирів дибілами та бидлом. Водія маршрутки, як казали в управлінні транспорту, мали перевести на слюсарні роботи на два тижні без збереження заробітної плати.

А у вересні водій маршрутки №16 вигнав 80-річну бабусю.  Тоді очевидці розповідали, що пасажирка років 80-ти сіла в маршрутку 16  о 9:58, а водій почав до неї кричати, що він не буде до 10:00 бабів возити. Не полінувався, вийшов з свого місця, обійшов автобус і витягнув тої бабці сумку і кинув на асфальт. Люди в маршрутці почали обурюватися. Хтось сказав, що напише скаргу до його начальства. А водій просто поїхав. 

Неприємний випадок трапився з ще з однією пасажиркою в жотвні у маршрутці №23, яка їде у Пронятин. Жінка попросила, щоб водій дав їй щойно родрукований квиток, а він їй відповів, щоб та не за*обувала.

Відео дня

Про чергове грубіянство від водія маршрутки редакцію "20 хвилин" у жовтні повідомляла читачка. Жінка в маршрутці № 5А хотіла оплатити проїзд карткою і почула від водія: "Що, курва, сама приставити не можеш, ніхто нас за людей не має..". І замахнувся в людей валідатором. В КП "Міськавтотранс" казали, що на шоферів цього маршруту уже скаржились.

Ще одна сварка між пасажирами і водієм виникла у листопаді після того, як пасажирка попросила видати квиток. Той виганяв жінку і кричав до людей: "Йдіть до того батька лисого". Все – під час руху маршрутки №11.

А в грудні водій 19 маршрутки відмовився везти пасажирів без готівки, бо не працював валідатор
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (26)
  • Віталій Глушок

    За таку ціну на проїзд, замінити самі маршрутки на нові комфортабельні з кондиціюванням і штрафувати перевізників за перегруз, хамське поводження, паління і за перегони які вони влаштовують
  • Вася

    Які то є люди розумні, а ви попробуйте  себе поставити на місці водія,  коли воно зайде витягує сумку з сумки гаманець а потім достає карточку, як тут не кричати !! а  позаду люди скоро забігають не платять, це нормально не можна зразу наготувати кошти чи ту карточку.
    Або пенсіонер нема ще 10 год воно валить і єхидно сміється і  дає карточку !

    Водії   їздять цілий день на тих маршутках а скажіть шановіні чи є хоч на одній зупинці у Тернополі туалет ?? порівняти Київ то на багатьох зупинках є !!

    І вопше хто такі ціни придумав на  громадський транспорт у Тернополі !!
    був недавно у Львові,  маршутка  і трамвай 5 грн , притому шо  місто набагато більше як Тернопіль !

    Ну дайте шановні ви відповідь як ви би поступили коли людина би сіла і  не платить за проїзд, чи пенсіонер з  карточкою коли нема ще 10 год ранку ??
  • Gelena Antoshyna

    ВСЕ!!!
  • Людмила Лукіян

    Перший крок - ввести контроль на маршруті та штрафи за безквитковий проїзд!
    Далі покращення стану маршруток, заміна автопарку....
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:00 У місті на Тернопільщині відновили дзвін старовинного годинника на ратуші 20:00 На вулиці Батьківського двоє тернополян зробили стихійне сміттєзвалище — як відповідатимуть 19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку Від читача 22:29 Тумба Кварцит 110 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up