Тернопіль: діток запрошують стати "міні-зірками"

Тернопіль: діток запрошують стати "міні-зірками"
Стати учасниками дитячого конкурсу краси і таланту “Міні зірки” запрошують хлопчиків та дівчаток. Свято в такому форматі пройде у Тернополі уперше.Головне завдання діток — проявити свою індивідуальність, артистизм, вміння імпровізувати.

Для участі слід заповнити анкету на сайті http://konkurs.inf.ua та отримати підтвердження. Реєстрація учасників розпочалася з 24 вересня.

Це не стільки конкурс, як дитяче свято, - розповідає директор конкурсу Галина Лунгу. - Його учасниками можуть стати хлопчики та дівчатка від трьох до 14-ти років без будь-якого попереднього відбору. Адже кожна дитина по-своєму талановита.

Дитяче свято триватиме упродовж двох днів, з 20 до 21 жовтня, в розважальному центрі “Марципан”. Конкурс буде складатися з трьох номерів.

Відео дня
>Перший називається: “Я - дитина свого народу”, - каже жінка. - Навиків дефіле не потрібно. Діти в українських костюмах по черзі вийдуть під музику на сцену і в довільній формі розкажуть про себе.

Потім учасники продемонструють свої таланти в різних жанрах. Жодних обмежень немає.

Вони можуть танцювати, співати, грати на музичних інструментах, показати якийсь фокус, гімнастичний чи акробатичний номер або розповісти вірш, - додає Галина Лунгу.

Під час останнього номера діти вийдуть на сцену в образі учасників казкового балу. Дівчатка — у бальних сукнях довільної довжини, хлопчики — у класичних костюмах.

Окрім позитивних вражень, такі конкурси додають дітям впевненості в собі, своїх силах. Навіть сором'язливі хлопці та дівчатка стають активними у спілкуванні і знаходять нових друзів, - розповідає Галина Лунгу. - А вміння виступати на публіці стане у нагоді і в школі, і загалом у житті.

Жодна дитина не залишиться без титулу і нагород. Головних номінацій буде дві: король та королева конкурсу. Окрім того, у кожній віковій категорії будуть свої переможці - царівна і царевич, а також принци і принцеси.

Залежно від кількості діток, будуть і інші номінації. Наприклад, “міс чарівність”, “наймиліша посмішка”, “фотомодель” та інші, - веде далі директор конкурсу. - Все буде по-справжньому, хоч і на невеличкій сцені, з декораціями, професійними світлом і звуком. І тільки для діток. Ми запросимо професійного фотографа. Після завершення свята батьки зможуть безкоштовно записати фото на флеш-карту.

Усі діти отримають подарунки. Головні нагороди — два ноутбуки. Дізнатися деталі та умови участі можна на сайті конкурсу.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:02 Мільйони гривень на протезування: родина пораненого Артема Комісарчука благає про допомогу 20:00 З 20 травня знову діятимуть графіки погодинних відключень світла. Шукайте свою вулицю 19:01 Погода на Тернопільщині у найближчий тиждень: варто чекати на грози 18:03 Який вигляд мала школа №4: відтворили фото з одного ракурсу photo_camera Від читача 16:01 BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз 17:02 Купують дрони, планують подорожі та пікніки: як 11-класники Тернополя святкуватимуть випускний 16:03 Інсульт молодіє: як виявити перші ознаки та що робити для профілактики 15:02 Тернополянин хотів заробити в інтернеті, а натомість втратив тисячі гривень 14:02 У Тернополі відбувся забіг на підтримку ЗСУ: зібрали понад пів мільйона гривень photo_camera 13:02 Бабусю, хочу вишиванку з танчиками і шахедами: тернопільська майстриня поділилась схемою унікальної сорочки photo_camera 12:00 На кордоні затримали двох чоловік з Тернопільщини, які намагались незаконно виїхати 11:02 До 200 гривень за один квиток: скільки коштує доїхати з Тернополя до міст області 10:03 Війна обірвала життя 20-річного воїна-нацгвардійця з Лановеччини Мерджи Даніеля 09:00 Ніжний на смак і виглядає неймовірно: три варіанти салату «Наречена»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up