У Тернополі графіті з Савченко вже залили кривавою фарбою

У Тернополі графіті з Савченко вже залили кривавою фарбою

Невідомі облили портрет льотчиці Надії Савченко та підписали російською "Убийца" в неділю, 29 травня.

 

Портрет напередодні намалював художник Юрій Цуприк на стіні на вул. Князя Острозького, 43.

Напис Юрій Цуприк обрав символічний - «Надія - є». Замість букви «і» художник намалював кулю - це позивний льотчитці.

Відео дня

- В кожного може бути власна думка стосовно Надії, але робити таке - якесь звірство, обурується перехожа тернополянка Ольга. - І одразу кидається в очі, що напис російською.

- Той, хто це зробив, дуже добре розуміється на фарбах, бо малюнок сплюндрували дорогою фарбою, яка не змивається, - каже художник Юрій Цуприк. - Ще напис "Убийца" можу стерти, а от решту...  Відновити його вже не вдасться, а на новий нема грошей. Виявляється в Тернополі комуняк та КГБістів також вистачає. Вчора підходила пенсіонерка, і російською обурювалась чого це я "наводчіцу" малюю. А от полячці, яку я зустрів, навпаки - сподобалось, обіцяла вдома фотографію показати. Шкода. 

Нагадаємо, замість Путіна тернопільський художник намалював Савченко.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (25)
  • Anonymous

    Ти диви. І, головне, з-за кута, вночі, щоб часом не злапали, не натовкли.

  • Анонім

    Ще Суворов казав: "Пуля - дура"...
  • Анонім

    Скільки б ви не переводили краски  ,вам завжди сидіти як тим тараканам по щілях ,сидіть там і не рипайтесь, поки до вас є якась толерантність ,а потім вас почнемо по тихеньку давити..,списки переселенців  і приїзджих  в нас є ,це питання часу .

    Анонім reply Анонім

    ха-ха-ха))))))))))))) час пішов
  • Анонім

    "Вчора підходила пенсіонерка, і російською обурювалась чого це я "наводчіцу" малюю" - та й правильно обурювалась... і нашо там той малюнок цієї...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком 09:02 До Великоднього столу: рецепт соковитого курячого філе по-індійськи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up