Каси замінять на термінали самообслуговування : як тепер платити за газ

Каси замінять на термінали самообслуговування : як тепер платити за газ
  • Від 28 листопада тернополяни не зможуть оплатити за спожитий природний газ у розрахункових касах спеціалізованих підприємств.
  • Як повідомляють у ДП «Газпостач» ПрАТ «Тернопільміськгаз», свою роботу припинять розрахункові каси на вул. М. Шептицького, 20 та на вулиці Родини Барвінських, 4. 
  • В установах, де раніше діяли каси, планується встановити термінали самообслуговування для оплати готівкою або карткою.

Директор ДП «Газпостач» ПрАТ «Тернопільміськгаз» Віталій Бобрівець каже, у підприємстві хвилюються за той незначний відсоток споживачів, які звикли користатися саме цим способом оплати за спожитий природний газ.

- Зміни – це рух вперед, – каже він. – Ми крокуємо в ногу з часом, а зміни у діяльності підприємства завжди торкаються і наших споживачів. Відтепер ми пропонуємо їм альтернативні варіанти оплати за спожитий природний газ – оплату на пошті, у банківських установах чи за допомогою інтернету. Тернопіль – чи не єдине місто, у якому ми намагалися максимально довго зберегти розрахункові каси для зручності усіх категорій наших споживачів. Втім, з кожним днем все більше тернополян послуговуються сучасними можливостями проведення оплати за комунальні послуги, тому доцільність функціонування кас зменшилася. Але ми зробимо все залежне від нас, щоб закриття розрахункових кас не було болісним для тих, хто звик до них.

Як розповідає Віталій Бобрівець, в установах, де раніше діяли каси, планується встановити термінали самообслуговування для оплати готівкою або карткою.

Відео дня

- У банківських установах я з великою приємністю та повагою дивлюся на літніх людей, які справно користуються сучасними можливостями для проведення оплати за спожиті комунальні послуги. Зараз нікого не дивує те, що пенсіонери отримують кошти чи проводять оплату у терміналах самообслуговування, користуються мобільним зв’язком, опановують соцмережі. Тому ми впевнені, що проблем не виникатиме. Однак після встановлення терміналів у приміщеннях ДП «Газпостач» ПрАТ «Тернопільміськгаз» (на вул. М. Шептицького, 20 та на вул. Родини Барвінських, 4), ми подбаємо про те, щоб наші консультанти допомагали всім, хто потребує, проводити розрахунок швидко та безпечно. Також сподіваємося, що збільшиться відсоток користувачів, які здійснюють оплату за допомогою інтернету, зокрема – у «Особистому кабінеті», – каже Віталій Бобрівець.

До слова, ДП «Газпостач» ПрАТ «Тернопільміськгаз» було одним із перших в Україні, де для зручності споживачів було запроваджено «Особистий кабінет» – сервіс для онлайн оплати за комунальні послуги та подачі показників на сайті gazpostach.te.ua.

- Скористатися сервісом на сайті можна після проходження простої процедури реєстрації. Щоб зареєструватися, потрібно ввести номер особового рахунку ( він зазначений на квитанції про оплату послуг газопостачання), логін, пароль та адресу електронної скриньки, – розповідає фахівець. –  На електронну споживача пошту прийде лист-підтвердження з посиланням для активації профілю. Після реєстрації споживачі можуть, авторизувавшись, заходити в “Особистий кабінет” ввівши лише логін і пароль. Сподіваємося на розуміння тернополян та бажання рухатися вперед разом з нами попри усі труднощі. Адже попри значну заборгованість від краян та ряд інших проблем, ми продовжуємо забезпечувати постачання газу у Тернополі та Тернопільському районі. Користуючись нагодою, також хочу щиро подякувати кожному споживачу, який відповідально сплачує за спожитий природний газ.

Нагадуємо, що після 27 листопада готівковий розрахунок за спожитий газ можна буде здійснити у банківських установах та у відділеннях АТ « Укрпошта».

Для безготівкової оплату за спожитий природний газ радимо скористатися «Особистим кабінетом» на сайті підприємства gazpostach.te.ua,  системою eps.org.ua чи oplata.te.ua

Нагадуємо, що оплату за газ варто здійснювати  у проміжку між 10 та 20 числом місяця, наступного за розрахунковим.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Тихоліз Міша

    Та ти шо...
    Скоро може дроїда посадять щоб відповідав на запитання ))

    Софія Шуль reply Тихоліз Міша

    Мабуть, з дроїда було би більше користі, ніж з деяких тих службовців.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати 09:30 18 квітня світло вимикати не будуть, але ситуація може змінитись 09:00 У Чорткові підняли тариф на воду 08:00 На Тернопільщину йде похолодання 22:05 На Тернопільщині 18 квітня вводять в дію графіки обмеження енергопостачання для окремої групи підприємств 22:00 Погрожував вбивством, отруїв собаку і підкинув наркотики — на Тернопільщині родичі не можуть поділити хату 21:02 Двотижневий фестиваль «Великодні мотиви» стартував у Тернополі (ФОТОРЕПОРТАЖ) photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:02 Ніхто не скаржився на витік газу, а він був: скільки нарахують в третій платіжці за перевірку мереж
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up