Кращим спортсменам Тернополя платитимуть по 1000 грн щомісяця

Кращим спортсменам Тернополя платитимуть по 1000 грн щомісяця
Для 16 спортсменів міста цьогоріч виділили кошти на виплати спеціальних стипендій, розповів начальник міського управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спорту Микола Круть.

- Стипендій будуть виплачувати щомісяця протягом року, - пояснює пан Круть. - Стипендіатів буде призначати спеціальна комісія згідно поданих заявок. Вік спортсменів значення ніякого не має, ми вкладатимемо кошти у перспективних.

В 2016 році стипендії отримають 16 студентів, в наступному році їх кількість планують збільшити вже до 20, головне - аби в бюджеті знайшлися для цього кошти, пояснив Микола Круть.

Виплата стипендій може припинятися у разі порушення спортсменом навчально-тренувального процесу або дискваліфікації спортсмена та призначатися іншому. Спортсменам, яким виплачується стипендія Президента України, стипендія облдержадміністрації, стипендії міської ради не виплачуються.

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:03 Відео у TikTok від тернополян та про Тернопіль: дивіться підбірку! play_circle_filled 18:01 Благодатний вогонь вже привезли у тернопільські церкви photo_camera 17:02 Великдень на передовій: українські воїни розповіли як не забувають про традиції 16:01 Очікуємо грози: на Тернопільщині — штормове попередження photo_camera Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 15:01 Невипита кава рятує життя: танкіст-депутат зі Збаража відкрив збір на ремонт військового авто 14:03 Біля Катедри діти влаштували Великодні гаївки: як усе відбувалось photo_camera 13:02 Капелани 105 окремої бригади тероборони ЗСУ вітають військових з Великоднем play_circle_filled 12:03 Як тернополяни йшли на Великодню службу до храмів photo_camera 11:02 «Паски були скромні, без родзинок, але смачні... спечені мамою на засланні»: тернополянка про сумний Великдень play_circle_filled 10:03 Маленькі тернополяни вітають захисників з Великоднем play_circle_filled 09:01 Частуйте дітей Великодніми стравами розумно. Поради батькам від медиків 21:03 Історія «Шостого магазину» у Тернополі, який став орієнтиром для місцевих play_circle_filled photo_camera 20:03 Тернополяни освятили кошики та хваляться ними в соцмережах. Залишайте своє фото в коментарях photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up