65 мільйонів гривень хочуть витратити на водну арену, 2 мільйони - на освітлення фонтанів

65 мільйонів гривень хочуть витратити на водну арену, 2 мільйони - на освітлення фонтанів

Журналісти "20 хвилин" проаналізували “цікаві” пропозиції за останній місяць у електронній системі публічних закупівель ProZorro та з’ясували, на що чиновникики витрачають обласний та місцевий бюджети.

Минулого року з 1 квітня почав діяти Закон "Про публічні закупівлі", який забезпечив переведення всіх державних закупівель в Україні в електронний формат. Перехід відбувався у два етапи: з 1 квітня всі свої закупівлі в систему ProZorro зобов’язані були перевести центральні органи виконавчої влади, а з 1 серпня ProZorro стало обов’язковим для решти державних замовників.

Відповідно сьогодні кожен, не байдужий громадянин, без проблем може зайти на ProZorro та дізнатися на що чиновники витрачають бюджетні кошти.


205 476 956 грн на реконструкцію мосту на об’їзній
Управління ЖКГ Тернопільської міськради на 17 жовтня оголосило торги на реконструкцію шляхопроводу через залізничну колію на вул. Об’їзна в районі вул. Гайової в м.Тернополі.

Відео дня

Майже 65 млн грн на тернопільську водну арену 
Управління капітального будівництва Тернопільської обласної державної адміністрації оголосило проведення торгів на 4 вересня на реконструкцію гідротехнічних споруд веслувального каналу з добудовою центру веслування та водних видів спорту з інфраструктурою “Водна арена Тернопіль” в м. Тернопіль”. Ціна питання - 64 184 572 грн.


3 674 000 грн на вугілля
Квартирно-експлуатаційний відділ міста Тернополя на 14 вересня оголосили торги на закупівлю 1361 тонну вугілля.


Майже три млн грн на два етапи аерації озера
Управління ЖКГ Тернопільської міськради 24 липня уклало договір на суму 1 498 900 грн з ПП "ГідроПроект" (керівник Тарас Капуста) на будівництво системи водопроводів 1-ї черги аераційної системи водосховища" Тернопільський став " в м.Тернополі. 8 серпня уклали договір на суму 1 498 825 грн з ПП "ГідроПроект" на "Будівництво системи аерації водосховища" Тернопільський став " в м.Тернополь. Черга 2".


Майже 3 млн. грн на електронний документообіг
ВАТ "Тернопільобленерго" 28 серпня уклали договір з київським підприємством ТОВ "АДВЕРТАЙЗІНГ ЕКСПРЕС" на суму 2 760 000 грн на “Послуги з обслуговування та підтримки системи електронного документообігу”.


Два мільйони на освітлення фонтану
Управління ЖКГ Тернопільської міськради 8 серпня уклала договір на суму 1 025 950,40 грн з ТОВ “ "ПРОЕКТНО-ВИРОБНИЧА ФІРМА ЕЛЕКТРОСВІТ" (власник  Ігор Поліщук) на “Технічне оснащення архітектурною підсвіткою системи аерації водосховища «Тернопільський став» (Черга 1)” та інший договір з тієюж організацією на суму 984 069 грн на “Технічне оснащення архітектурною підсвіткою системи аерації водосховища «Тернопільський став» (Черга 2)”.


Майже 1,5 млн грн на острів “Чайка”, що у парку Шевченка
КП Об`єднання парків культури і відпочинку м.Тернополя 22 серпня уклали договір на суму 50 000 грн з ФОП Ігорем Дідушоко на поточний ремонт оглядового майданчика біля острова "Чайка" в парку ім. Шевченка. Те ж управління 28 серпня уклало договір з паном Дідушок на суму 1 405 083 грн щодо проведення капітального ремонту підпірної стінки острова "Чайка" в парку ім.Шевченка.


630 000 грн на документацію по будівництву тролейбусної лінії
КП"Тернопільелектротранс" 23 серпня клало договір з ТОВ "Венкон інвест" на розробку проектно-кошторисної документації: «Будівництво тролейбусної лінії по вул. 15 квітня- Р.Купчинського- Академіка Корольова- Підволочиське шосе- Аеропорт- Збаразьке кільце в м.Тернополі».


Майже 200 000 грн на шість дошок для віндсерфінгу 
Комплексна дитячо - юнацька спортивна школа з водних видів спорту Тернопільської міської ради 14 серпня уклало договір на суму 193 600 з ФОП Тарасом Бурим на закупівлю шести дошок для віндсерфінгу.


Майже 200 000 грн на готель та звукове обладнання для чемпіонату світу з водно-моторного спорту
Управління у справах сім'ї, молодіжної політики і спорту Тернопільської міської ради 23 серпня уклало договір на суму 47 573 грн з ФОП Оксаною Дирибало на послуги з оренди звуко-сценічного обладнання для проведення етапів чемпіонату світу з водно-моторного спорту. Те ж управління 23 серпня уклало договір на суму 100 000 грн з ПП В'ячеславом Гребеньовським на послуги з оренди звукового обладнання для забезпечення проведення Етапів чемпіонату світу з водно-моторного спорту. 
Разом з тим, управління стратегічного розвитку міста Тернопільської міської ради 17 серпня уклала договір на суму 39 800 грн з ПАТ "Тернопіль-готель" на “Проживання організаторів та учасників Чемпіонату світу з водно-моторного спорту у місті Тернополі”.


Майже 100 тис грн на обрізку сухостою
Комунальне підприємство "Об`єднання парків культури і відпочинку м.Тернополя" 15 серпня уклало договір з ТОВ "Терра-Альп Плюс" власник Юрій Зарембський на “Підрізання дерев і живих огорож (Зрізання високомірних дерев та видалення сухостійних дерев)”.


62 766 грн на ремонт в туалеті
Галицький коледж імені В’ячеслава Чорновола 18 серпня уклали договір з ФОП Віктором Іващуком на проведення поточного ремонту приміщення туалету 3-го поверху навчального корпусу № 1 Галицького коледжу імені В'ячеслава Чорновола по вул. Б.Хмельницького, 15 в м.Тернополі.


30 000 грн на поточний ремонт санвузла
Управління Державної казначейської служби України у Заліщицькому районі Тернопільської області оголосили проведення торгів на проведення поточного ремонт санвузла в їхньому управлінні.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Igor Dundiy

    Водна Арена за 65 млн, то дурниці. На міст 205 млн, о це сума!!!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up