На Тернопільщині після перевірки скасували кілька тендерів на десятки мільйонів гривень

На Тернопільщині після перевірки скасували кілька тендерів на десятки мільйонів гривень

Скасували, зокрема, тендер на ремонт вулиці Білецької у Тернополі.

Минулого тижня виконавчі комітети сільських, селищних, міських рад Тернопільщини оголосили 1451 закупівлю. Про це повідомили у Тернопільській обласній військовій адміністрації.

— Найбільше — у Борщівській, Скала-Подільській, Тернопільській та Гусятинській громадах. Зауважу, всі дані щодо закупівель передаються на опрацювання до управління стратегічних розслідувань в Тернопільській області, — йдеться у повідомленні. 

Управління стратегічних розслідувань провело перевірку скерували два листи із проханням скасувати закупівлі на загальну суму 2 млн 160 тис. грн

Відео дня

— Йдеться про закупівлю комп’ютерного та інтерактивного обладнання. Окрім того, цього тижня скасовано тендер на реконструкцію вулиці Білецької у Тернополі вартістю 62 мільйони гривень, — зазначили в ОВА.

Нагадаємо, 24 листопада у Тернополі організували автопробіг «ЗСУ в першу чергу»

 

Читайте також: 

Давайте дрон, а не бруківку! Тернополяни вимагають збільшити витрати на армію

«Дорогу до перемоги бруківкою не прокладеш»: тернополяни знову мітингували біля міської ради

ЗСУ насамперед: до міської ради Тернополя знову прийшли активісти

Нам треба кошти на ЗСУ, а не бруківка та пляжі: тернополяни вийшли на акцію до міської ради

Збільшіть витрати з бюджету на ЗСУ: біля міськради влаштували акцію протесту

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Читач95

    Народ вимагає. а влада не чує. Це ж обласна влада виділяла  більше 60 міл на ремонт вул Білецької- так писала преса. Слава Богу комісія цю оборутку скасувала, так що владоможці всі одним миром мазані і їх усіх слід відправити на фронт хай воюють тим, що поставили армійцям. Коли ж ви всі, короїди, наїстеся, коли подбаєте про перемогу . а не власне благополуччя? СУМНО І ГІРКО АЖ ДО СЛІЗ бо гине цвіт нації. а вони ніяк не наситяться. Колись усім вилізе боком, бо дружини військових, матері і їх діти Вас усіх благають суттєво допомагати. а вони продовжують закопувати кошти у асфальт. ГАНЬБА.

keyboard_arrow_up