Салат «Олів’є» – одна з головних страв на святковому столі. Існує безліч різних варіантів. Хтось додає в салат варену ковбасу, а хтось курятину. Дехто полюбляє свіжі огірки, а хтось надає перевагу соленим.
Хтось замість консервованого горошку додає кукурудзу. Для звичного всім «Олів’є» потрібна відварна картопля (350 г), морква (100 г), яйця (5 шт), солені або свіжі огірки ( 350 г), консервований горошок (300 г), варена ковбаса (300 г), цибуля (50 г), зелень та майонез (150 г). Після приготування ми отримаємо близько 1,8 кг салату. На це потрібно буде витратити 150 гривень. Кілограм салату обійдеться у 83 гривні.
Продукт Відео дня
|
ціна |
Картопля 350 г |
5.25 |
Морква 100 г |
1 |
Яйця 5 шт |
9 |
Огірки свіжі |
15.75 |
Горошок консервований 1 банка |
35 |
Ковбаса «Лікарська» 300 г |
60 |
Цибуля 50 г |
1 |
Зелень |
7 |
Майонез «Провансаль» |
17 |
А ви готуєте "Олів'є" на новорічний стіл? Який рецепт вам подобається найбільше?
Стежте за новинами Тернополя у Telegram.
№ 27 від 2 липня 2025
Читати номер