«Стоятимемо до ночі»: у Тернополі ажіотаж на квіти. Що продають та за скільки

«Стоятимемо до ночі»: у Тернополі ажіотаж на квіти. Що продають та за скільки
  • У міжнародний жіночий день у Тернополі спостерігається ажіотаж на квіти. Їх продають навіть ті, хто ніколи цього не робив. У центрі міста придбати букет можна буквально на кожному кроці.
  • Журналіст «20 хвилин» дізнався, чи подорожчали квіти у день свята.

Квіти почали привозити ще 6 березня. У місті з’явилося чимало наметів. В них продають в основному тюльпани та троянди.

Напередодні свят продавці розповідали, що ціни піднімати перед святом не будуть. Ціни дійсно залишились такими ж, як і були, хоча у різних продавців вони різні.

Хтось продає тюльпани по 15 гривень за квітку, а хтось – по 30. Продавці пояснюють, що дорожчі квіти привезли з Польщі. Також запевняють, що вистачить усім, тому спішити не варто.

Відео дня

Ми дізналися актуальні ціни на різні квіти, які найчастіше купують до 8 Березня:

Назва квітів:

Ціна:

Тюльпан

15 – 30 грн

Троянда

20 – 40 грн

Кущова троянда

30 – 60 грн

Гербера

25 – 30 грн

Орхідеї (композиція)

70 – 90 грн

Також варто зауважити, що за упаковку доведеться заплатити додатково. Вона може коштувати 20 - 50 гривень. 

- Багато людей купували квіти у четвер та п’ятницю, але це переважно для того, щоб привітати жінок на роботі, -каже продавчиня Інна. - Ажіотаж почався увечері, 7 березня. Ще зранку 8 березня дуже багато чоловіків було. Зараз теж покупів вистачає.

Продавці кажуть, що стоятимуть до ночі, адже клієнтів втрачати не хочуть.

- Нам підвозять квіти, коли вони починають закінчуватися, їх закупили багато, - каже продавчиня. – Я думаю, що вистачить усім. Ми продаватимемо до 20:00, але дехто знаю стоятиме і довше.

На квітковому ринку, що на вул. Шептицького, багато покупців. Дехто з чоловіків прийшов разом з жінками, щоб ті самі обрали квіти.

- Я у квітах зовсім не розбираюся і сам купувати не ризикую, - каже тернополянин Сергій. - Гуляли разом з дружиною і вирішили купити квіти. Треба привітати ще сестру та дочку, тому дружина допомагає обрати букет.

Торговці вже мають як готові букети, так і можуть зібрати композицію. В середньому, букет обійдться в 150 – 300 гривень.

В місті також багато продавців квітів, які виростили на городі. Продають переважно підсніжники, хоча цього робити не можна, адже це червонокнижна квітка.

Продавці кажуть, що 9 березня ще продаватимуть квіти. Вони матимуть таку ж ціну, як і зараз. Дешевше подаватимуть залишки квітів увечері 9 та 10 березня.

А ви привітали жінок з 8 Березня? Чи часто ви або вам дарують квіти? Пишіть у коментарях!  

Читайте також:

Золото, квіти чи цукерки: скільки коштують подарунки на 8 Березня

"А я за що маю чотирьох дітей годувати": чому куплені підсніжники можуть вам коштувати 1700 грн

Букет із 365 квітів чи із м'яса: що готові дарувати тернополяни жінкам на 8 Березня. Скільки це коштує?

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Дмитрий Мороз

    Якщо не знаєте, що поларувати своїй дівчині на 8 березня, то раджу вам зайти на цей сайт https://chto-podarit.top/uk/chto-podarit-devushke-na-8-marta/ , там ви точно знайдете ідею для подарунку

  • ош

    мрія маркетологів вже ніхто не святкує. то комуністичне свято а людям далі  купують бо то празник який придумав ленин
  • Val Val

    Лошки.
  • Pavl Rebrov

    убогість)))
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up