Чи знайшли крадія золота вартістю майже 20 тис, яке зникло з посилки тернополянки на пошті

Чи знайшли крадія золота вартістю майже 20 тис, яке зникло з посилки тернополянки на пошті
  • Інцидент трапився в березні 2019-ого. Жінка через "Укрпошту" передавала у Київ ювелірні прикраси.
  • Покупець сказав, що не встигне їх отримати, тому посилку повернули. Коли жінка відкрила коробку у відділені, то замість золотих прикрас вартістю 19 500 грн побачила навушники.  
  • На якому етапі зараз слідство дізнавалася журналістка "20 хвилин". 

Нагадаємо, тернополянка через популярний інтернет-магазин продала свої ювелірні прикраси. Оцінила вона їх у 19 500 грн. Передати посилку мала у Київ. Покупець попросив передати коштовності "Укрпоштою Експрес". Чоловік після отримання товару мав заплатити домовлену суму жінці та оплатити доставку. Посилку жінка відправила 13 березня з відділення №11 на Слівенській, 15. Але 16 березня покупець сказав, що не встигне отримати посилку, тому її повернули. Коли жінка відкрила коробку у відділені, то замість золотих прикрас вартістю 19 500 грн побачила навушники. Подробиці історії тут: "Відкрила коробку, а там навушники": у жінки, яка відправила посилку "Укрпоштою", вкрали золота майже на 20 тисяч 

Тоді у ГУ Нацполіції коментували, що  по цій справі відкрили кримінальне провадження за фактом крадіжки. Як проходить слідство ми поцікавилися 19 червня. Начальник відділу комунікації головного управління Нацполіції в області Сергій Крета повідомив, що слідство триває. Слідчий направив необхідні запити у кожне місто, де посилки перевантажували, тримали на складах. І поки немає всіх відповідей. 

Раніше постраждала тернополянка пані Олена розповідала, що підозра може впасти на дівчину-касира, яка знала, що у коробці було золото. Але жінка і тоді, і зараз переконана, що працівниця не винна. 

Відео дня

- Вона так само переживає і ми обидві надіємось, що в цій справі розбереться поліція, - каже пані Олена. - Офіційно підозра падає на неї, але я не хочу з нею судитися, бо вірю, що вона не винна. Тому поки чекаю на результат слідства.

Коли трапився інцидент у відділення №11 "Укрпошти" журналістці "20 хвилин" завідувач, яка представилися Надією Дмитрівною, коментувати цю ситуацію відмовилися.  З директором Любов'ю Гринчишин та заступником Богданом Ціцьким зв'язатися так і не вдалося. В приймальні директора Тернопільської філії журналістці повідомили, що керівництво не коментуватиме ситуацію. Потрібно направити інформаційний запит. У відповідь на запит ми не отримали жодного коментаря на наші запитання. 

Зараз, як каже постраждала пані Олена, на пошті намагаються уникати конфлікту. Жінка хоче зв'язатися з керівництвом "Укрпошти", але поки їй не вдалося це зробити. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (12)
  • Святослав

    Якщо вислала з оцінкою але без опису вмісту, Укрпошта не поверне гроші: посилку назад вона отримала.. А що там було раніше , довести неможливо... Моя думка : покупець розвів...
  • Святослав

    Якщо вислала з оцінкою але без опису вмісту, Укрпошта не поверне гроші: посилку назад вона отримала.. А що там було раніше , довести неможливо... Моя думка : покупець розвів...
  • Анонім

    Народ 3 місяці слідство триває і результату ноль це просто п....ц як у нас поліція працює . Редакція я пропоную щоб ви запросили в студію пана Богомола і нехай він дасть розяснення ,і звіт скільки злочинів розкрито ,чи зловили того мажора ,що дозволяв їздити по набережній .В розшук подали ,а чи покарали .Нехай відзвітує за графіті які рекламують наркоту .Всі будинки розписали ,а нікого не зловили . І таких питань дуже багато . Нехай відзвітує чому не застосовуються заходи проти мотоциклістів які влаштовують на дорозі перегони тим самим створють аварійну ситуацію . Щодо даного випадку то я так думаю тут змова між шахраями і працівниками .Трусити треба всіх .
  • Наталя Вець

    Похоже розвод на бабло, можливо навіть в спільному зговорі з працівником , який приймав і оглядав посилку.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль 11:43 Прорвала каналізація, рідина жовтого кольору тече до Ставу 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up