На Тернопільщині пенсіонерка регулярно обкрадала магазин. Виносила за раз чималу кількість товару

На Тернопільщині пенсіонерка регулярно обкрадала магазин. Виносила  за раз чималу кількість товару

Протягом тривалого періоду 60-річна лиходійка майже десять разів спромоглася вчинити  протиправне, пронісши повз касу  чималу кількість товару. Сума збитків наразі встановлюється. 

Співробітники карного розшуку Чортківщини встановили особу зловмисниці, причетної до крадіжок з торгового закладу, що в райцентрі.  

Як з'ясувалось, до співробітників поліції звернулася керуюча торговим закладом та повідомила, що з магазину зникає товар, за який ніхто не оплачує. Розшуківці, переглянувши відео з камер спостереження, встановили, що крадіжки – справа рук однієї жінки. Як виявилося, це жителька села Горішня Вигнанка, 1960 року народження.

Зловмисниця заходила в магазин кожного разу в обідню пору, коли одні продавці змінювали інших. Користаючись тим, що в торговому залі багато відвідувачів, а персонал не встигав за усіма стежити, жінка виносила то в сумці, то під одягом товар десятками одиниць. Приміром, за один раз поцупила двадцять пар жіночих шкарпеток, спідню білизну, електощипці, іншого разу набрала уже тридцять пар шкарпеток, чотири пари жіночого взуття та парасолю.

Відео дня

Відомості за даним фактом внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань і кваліфіковано частиною 2 статті 185 ККУ. Триває досудове розслідування, повідомили у відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Довідка:  Стаття 185. Крадіжка передбачає:

1. Таємне викрадення чужого майна (крадіжка) - карається штрафом від п'ятдесяти до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадськими роботами на строк від вісімдесяти до двохсот сорока годин, або виправними роботами на строк до двох років, або арештом на строк до шести місяців, або позбавленням волі на строк до трьох років.

2. Крадіжка, вчинена повторно або за попередньою змовою групою осіб, - карається арештом на строк від трьох до шести місяців або обмеженням волі на строк до п'яти років або позбавленням волі на той самий строк.

3. Крадіжка, поєднана з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище або що завдала значної шкоди потерпілому, - карається позбавленням волі на строк від трьох до шести років.

4. Крадіжка, вчинена у великих розмірах, - карається позбавленням волі на строк від п'яти до восьми років.

5. Крадіжка, вчинена в особливо великих розмірах або організованою групою, - карається позбавленням волі на строк від семи до дванадцяти років з конфіскацією майна.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (216)
  • Людмила Гаврилюк

    Чотири пари взуття за раз)) або вона чарівниця, або персонал сліпий 😂😂😂
  • Віра Богданенко

    А з цими пенсіями що купиш.безвихід спонукає людей до таких поступків.а от що спонукало мільлінера порошенка вкрасти у бідних українців.і збагатитися у 82 рази.в дкржаві де люди по мусорках лазять о це питтання.але саме не спаведливо.що цей злодій у деяких ще в пошані.
  • Valentina Mukucey

    Брехня! Як можна вкрасти 4 пари! взуття за раз?!Самі крадуть,а на нещасну спишуть.
  • Назар Іванишин

    Фе.  І не тільки злодійці, а й усім, хто оправдовує такі злочини
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up