Ні машини, ні грошей: жителя Тернопілля ошукав спритник з сусідньої області

Ні машини, ні грошей: жителя Тернопілля ошукав спритник з сусідньої області

Житель Тернопілля не єдиний ошуканий зловмисником із Львівщини. Правоохоронцям сусідньої області відомо вже про понад десяток потерпілих.

Ще в січні 2018 року мешканець Підгаєцького району віддав під реалізацію своє авто на іноземній реєстрації. Чоловіка, який мав допомогти вигідно продати нерозмитнену іномарку порадили знайомі. Продавець - мешканець Мостисьок Львівської області, туди наш краянин і відігнав автівку, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

З того часу ані грошей, а вартість машини понад дві тисячі доларів, ані самого транспортного засобу власник так і не отримав, відтак звернувся із заявою до правоохоронців. Поліцейські внесли інформацію в Єдиний реєстр досудових розслідувань з правовою кваліфікацією частини 1 статті 190 Кримінального кодексу - шахрайство.

У ході слідства з’ясувалося, що житель Тернопілля не єдиний ошуканий цією особою. Правоохоронцям сусідньої області відомо вже про понад десяток потерпілих. Слідство у даній справі триває.

Відео дня

Довідка

Стаття 190. Шахрайство

1. Заволодіння чужим майном або придбання права на майно шляхом обману чи зловживання довірою (шахрайство) - карається штрафом до 850 грн або громадськими роботами на строк до 240 годин, або виправними роботами на строк до двох років, або обмеженням волі на строк до трьох років.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:01 Тернополянка замовила собаку потягом, а коли прийшла зустрічати — його там не було 19:01 З 1 травня в Україні на водіїв чекають зміни 18:01 Кошики, великодні свічки та вербу купували тернополяни на ярмарку, щоб допомогти ЗСУ photo_camera 17:03 «Дрони треба вже»: у Тернополі відбувся благодійний концерт на підтримку ЗСУ Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:01 «За тиждень — Великдень!»: тернополяни освятили вербу та діляться фото в соцмережах photo_camera 15:05 «Моє серце два роки в полоні»: матері та дружини благають звільнити військових 14:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 13:02 Прочісують поля та ліси: розшук чоловіка з Кременеччини 12:01 Що можна і не можна обговорювати з сімейним лікарем. Пояснює НСЗУ 11:00 Тернополяни освячують вербу: репортаж з храмів 10:02 У Почаєві прощатимуться з захисником Русланом Петриком 09:02 До Великоднього столу: рецепт соковитого курячого філе по-індійськи
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up