Нові подробиці вбивства тернопільського таксиста: тіло знайшли на території Хмельницької області

Нові подробиці вбивства тернопільського таксиста: тіло знайшли на території Хмельницької області

Батько потерпілого звернувся в поліцію про зникнення 28-річного сина. Він розповів, що вечері 10 травня син на власній автівці виїхав з центрального автовокзалу Тернополя, на зв'язок виходив близько 22 години, а далі його місцеперебування невідоме.
 
 

Правоохоронці встановили, що молодик, підробляючи таксистом, на автовокзалі у Тернополі, отримав замовлення від двох невідомих пасажирів. Зі слів очевидців таксі попрямувало в Шумськ. Поліцейські ретельно обстежили усі автошляхи, що ведуть до району.
 
У лісосмузі неподалік автодороги, яка веде до Хмельницького оперативники виявили машину зниклого, а в полі знайшли вже мертвого тернополянина. Численні колото-різані рани на тілі та зв’язані руки свідчили про насильницьку смерть  безвісти зниклого.
 
Тіло убитого тернополянина знаходилося вже на території Хмельницької області, тож розслідування згідно кримінального провадження за статтею 115 ККУ (умисне вбивство) розпочали хмельницькі правоохоронці.  Тернопільські поліцейські також активно працюють над розкриттям злочину: відпрацьовують відеофіксацію на АЗС, придорожні кафе, та інші заклади, поряд з якими ймовірно могли проїжджати розшукувані. Також встановлюються можливі канали збуту викрадених речей загиблого таксиста – весільної обручки, барсетки з документами та грошима, техпаспорта на транспортний засіб, мобільного телефону.

Читайте також: У Тернополі убили молодого таксиста. Тіло знайшли в лісосмузі
 
Поліцейські звертаються з проханням до  водіїв, які в зазначений час рухалися за маршрутом Тернопіль-Кременець-Шумськ, і котрі могли бачити автомобіль загиблого, надати відео з реєстраторів, повідомляє сектор комунікації Головного управління
Національної поліції в Тернопільській області.
 
Усіх небайдужих, котрі володіють будь-якою інформацією про дану подію, чи про осіб, які можуть бути причетними до важкого злочину поліцейські просять телефонувати за номерами у Тернополі (код 0352) 27-11-70, 27-12-58, у Шумську (код 258) 2-12-45, 067 471 66 23, або 102 у будь-який підрозділ поліції.
 
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (8)
  • Івасик Телесик

    Іноді хочеться щоб смертну кару відновили, але не з нашими слідчими і суддями.
  • Анонім

    Це не була його основна робота, він підробляв таксистом у вільний час.. Це жахлива смерть. Без батька залишився 3-річний хлопчик.

    ретро reply Анонім

    Знайти вбивць і при спробі втечі або супротиву просто пристрелити виродків.

    Анонім reply ретро

    Нема так само різати по живому ....до скону...
  • ПРАВДА

    хлопець жив на поселку коло тубдиспансеру. Співчуття рідним.

    Анонім reply ПРАВДА

    Він не жив на посьолку а працював там
  • Анонім

    Вчи глобус україни ,з якими областями межує тернопільська обл.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків 12:40 У Бережанах зіштовхнулися автобус та легковий автомобіль
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up