У Тернополі трапилося вбивство на Різдво: чоловік зарізав свою дружину (ОНОВЛЕНЕ)

У Тернополі трапилося вбивство на Різдво: чоловік зарізав свою дружину (ОНОВЛЕНЕ)

Трагедія сталася 7 січня.

На Різдво майже у центрі Тернополя пенсіонер зарізав свою дружину. Трагедія сталася на вулиці Вагилевича 7 січня. Про це повідомляє «‎Терміново», посилаючись на власні джерела.

У тому, що сталося непоправне, вбивця зізнався сам. На Різдво прийшов до сусідів із заявою: «‎Викликайте поліцію, я зарізав свою «‎козу».

Як повідомляє видання, напередодні сімейна пара конфліктувала – пенсіонер скаржився своїм знайомим, що дружина постійно виганяла його із дому, хоч була інвалідом і потребувала постійного догляду.

Відео дня

За коментарем видання звернулось до пресслужби ГУ Нацполіції у Тернопільській області. Її речник Сергій Крета підтвердив, що вбивство дійсно відбулося.

Більше інформації у поліції надали сьогодні, 9 січня.

Пенсіонеру оголосили підозру

Суперечку, яка завершилася вбивством, розслідують працівники Нацполіції Тернопільщини. Підозрюваний — тернополянин, 1949 року народження. Чоловік про свій вчинок розповів сусідам, а вже ті викликали поліцію, повідомляє відділ комунікації поліції Тернопільської області.

На місце події виїжджала слідчо-оперативна група. Судово-медичний експерт констатував смерть 73-річної жінки. 

Чоловік вбитої у скоєному зізнався. Він розповів, що 7 січня близько 19:00 між ними виникла суперечка через побутові проблеми. Сварка завершилася тим, що пенсіонер кілька разів вдарив дружину порожньою пляшкою по голові. Жінка втратила рівновагу та впала, а він схопив кухонний ніж і кілька разів вдарив ним потерпілу. 

Після цього пішов до сусідів і розповів їм про скоєне. Чоловіка затримали згідно зі статтею 208 КПК. Йому оголосили підозру відповідно до частини 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання тернополянину запобіжного заходу. Триває слідство. 

Нагадаємо, раніше ми повідомляли, як покарали чоловіка, який до смерті побив свою дружину.

Читайте також

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі

keyboard_arrow_up