За фактом загибелі бійця Богдана Стукала порушили кримінальне провадження

За фактом загибелі бійця Богдана Стукала порушили кримінальне провадження
За фактом загибелі бійця АТО з Тернопільщини Богдана Стукала порушили Кримінальне провадження за ч. 1 ст. 115 "Кримінального кодексу України" – "Умисне вбивство". Про це 20minut.ua повідомила начальник відділу зв'язків із громадськістю управління міліції у Львівській області Світлана Добровольська.

- Як стверджують очевидці, це самогубство, адже хлопець випав із вікна, - каже вона. – Наразі правоохоронці з'ясовують усі обставини загибелі цього юнака. 

Як ми вже повідомляли, 21-річного бійця АТО родом з села Красна Зборівського району знайшли мертвим поблизу Львова 23 лютого. Друзі і рідні досі не можуть зрозуміти, що сталося з хлопцем. Нагадаємо, його тіло знайшли зранку 23 лютого у с. Сокільники Пустомитівського району на Львівщині. Як йдеться у зведеннях про надзвичайні події за добу на сайті Львівської обладміністрації, юнак випав з вікна третього поверху готельного комплексу та помер на місці події.

До слова, Богдан Стукало воював в зоні АТО ще з весни минулого року. Двічі був поранений, проте смерть знайшла його не на фронті… 

Поховали Богдана Стукала у його рідному селі сьогодні, 25 лютого. Вічна йому пам'ять…

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:02 ТЦК працюватимуть, а ЦНАПи ще не готові: де тернополянам оновити дані з 18 травня 18:02 Міноборони запускає мобільний застосунок Резерв+ для військовозобов'язаних, призовників та резервістів 16:45 У Карпатах травмувалася туристка з Тернопільщини 16:00 10 школі Тернополя — 80 років! Як відзначатимуть ювілей? Від читача 16:01 BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз 15:10 Зеленський підписав закон про штрафи для військовозобов’язаних 14:20 На бульварі Тараса Шевченка облаштовують Алею пам'яті з портретами загиблих героїв photo_camera 14:05 В Раді зареєстрували законопроєкт про скасування позбавлення волі за ухилення від мобілізації 13:00 На Тернопільщині будуть дощі і грози 12:22 Графік відключення електрики на Тернопільщині (ОНОВЛЮЄТЬСЯ) 11:55 У центрі Тернополя висаджують літні квітники 11:20 Турбує варикоз? Лікуємо варикоз новітнім лазером всього за 60 хв! (новини компаній) 10:46 Рух транспорту перекриють на окремих вулицях в центрі Тернополя 09:30 В Тернополі виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця play_circle_filled 09:15 Ремонт та будівництво: магазини та гуртовні будівельних матеріалів у Тернополі (партнерський проєкт) 09:00 Для молоді організовують вишкіл до Дня Героїв 07:50 У Тернополі тимчасово змінюють маршрут автобуса №12 21:00 Тернопільська «Нива» на виїзді зустрінеться з аутсайдером своєї групи 20:00 Тернополяни з Терцентру взяли участь у фотосесії до Дня вишиванки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up