Розбійний напад на подружжя у Білій: затримали другого нападника

Розбійний напад на подружжя у Білій: затримали другого нападника
  • Два роки перебував у державному розшуку чоловік, якого підозрювали в розбійному нападі на подружжя в селі Біла Тернопільського району.
  • У квітні 2017 року він разом з напарником у масках увірвався до літньої кухні приватного помешкання. Усе трапилося після 21.00.

Потерпіла заявила, що в приміщення літньої кухні зайшло двоє чоловіків у балаклавах та темному одязі, в руках обидвоє мали бити. Один з невідомих одразу почав наносити удари її чоловікові.

На момент нападу жінка в руках тримала ніж. Захищаючись, вона порізала ним правий бік нападника. Після цього невідомий вдарив її по голові, почалася шарпанина, а далі чужинці втекли. Наступного дня після нападу на лінію “102″ надійшло повідомлення від місцевого жителя про те, що він виявив труп невідомого в селі Біла.

Слідчо-оперативна група, яка виїхала на місце події, оглянула тіло. Воно знаходилося за метрів двісті від будинку, де трапився розбійний напад. Ним виявився один із нападників, оскільки у нього справа правоохоронці виявили ножове поранення, характерне тому, яке потерпіла напередодні нанесла одному зі зловмисників.

Відео дня

Особу другого підозрюваного оперативники встановили практично одразу, але на його слід працівники управління карного розшуку в Тернопільській області вийшли лише через два роки після нападу.

Правоохоронці знали, що нападник – уродженець Молдови. Він свого часу відбував покарання за розбійні напади. Проте вийшов з місць позбавлення волі за законом Савченко, а через три місяці знову пішов на злочин.

У ході державної операції “Розшук” оперативники разом з бійцями спецпідрозділу “КОРД” затримали підозрюваного в Одеській області. Саме там жила співмешканка та його дворічна дитина.

Чоловікові оголосили підозру відповідно до статті 187 частина 3 ККУ – розбій, поєднаний з проникненням у житло, інше приміщення чи сховище. Обрали йому й запобіжний захід – тримання під вартою. Триває слідство.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини 08:50 У Тернополі 28 березня на кількох вулицях тимчасово вимкнули електрику 08:00 Сьогодні, 28 березня: яке сьогодні свято та чим цей день запам’ятався в історії 22:00 На Тернопільщині — штормове попередження 21:00 Монастир на Тернопільщини визнали культурною спадщиною національного значення 20:00 Маленькі кременчани виготовили солодощі для захисників 19:00 У Тернополі відкриють виставку вишитих картин-стацій 18:00 Понад 1,2 млн грн збитків завдали під час ремонту доріг у Заліщиках 17:03 Погроза вбивством, крадіжка та угон авто: просив не відправляти до тюрми, аби повернутись на службу 16:35 Сиротами залишились двоє синів... Родина Руслана Біленького просить підтримати петицію 16:20 Тернопіль підготував для наших захисників та захисниць нові індивідуальні сезонні аптечки - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 16:01 У Тернополі загорівся будинок: подробиці пожежі 15:35 Волейбольний майданчик на Циганці планують ремонтувати: у якому він стані та що мають робити play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up