На різдвяні свята у Тернополі водитимуть вертепи та гратимуть оркестри

На різдвяні свята у Тернополі водитимуть вертепи та гратимуть оркестри
Вже традиційні розваги на новорічні та різдвяні свята підготували для тернополян та гостей міста, кажуть в міському управлінні культури та мистецтв: парад вертепів, а також концерти оркестрів, які гратимуть на залізничному вокзалі та центральному майдані міста.

- 8 січня, починаючи із 19.00 на залізничному вокзалі гратиме Галицький камерний оркестр, - розповідає начальник управління Василь Кармазин. - Такий концерт “Для тих, хто в дорозі”, відбувається вже не вперше і дуже подобається не лише тим, хто в той час кудись їде. Тернополяни спеціально приходять, аби послухати живу музику.

Ще один місцевий оркестр гратиме для тернополян на Театралці. 10, 17 та 19 січня там розважатимуть гостей та жителів міста музиканти духового оркестру «Оркестра Волі». Точний час ще уточнюється.

- Крім того, відбудеться в місті і традиційний парад вертепів “Нова радість стала”, - продовжує пан Кармазин. - Початок о 14.00 год 17 січня.

Відео дня

Для наймолодших 13-14 січня в ПК “Березіль” влаштують ялинку міського голови та розважатимуть мюзиклом “Русалонька”.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Slavko Vitalik

    13 14 січня це перегляд безкоштовно
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
20:00 Майстриня зі Збаража створює обереги для військових за традиціями січового стрілецтва та вояків УПА 19:20 9 травня в мікрорайоні «Березовиця» не буде води 19:03 За майже місяць так і не знайшли чоловіків у формі, які побили тернополянина в супермаркеті 18:45 На Тернопільщині прогнозують заморозки Від читача 14:48 «Клітини мозку» - дебютна персональна виставка Марії Панасюк 18:02 Унікальні ікони середини ХІХ століття отримав в подарунок музей на Тернопільщині photo_camera 17:00 Керівника однієї з амбулаторій сімейної медицини підозрюють у підробці документів 16:00 До Дня міста «Алея зірок» у Тернополі поповниться новою зіркою 15:31 Є дефіцит потужності — на Тернопільщині 8 травня обмежать споживання електрики для підприємств 15:00 У Тернополі зміниться тариф на паркування 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 8 травня 14:10 Тернопіль прощається з батьком трьох дітей Петром Воробцем, який загинув на фронті 4 травня 13:55 Рада проголосувала за продовження дії воєнного стану та загальної мобілізації в Україні 13:30 Помер потерпілий у ДТП з молоковозом у Почаєві 13:02 Міську дитячу лікарню «розполовинили». Хто керуватиме і що буде з персоналом і малими пацієнтами? 12:25 8 травня можливі відключення електроенергії по всій Україні — Укренерго 11:40 На бульварі Шевченка матері загиблих воїнів висадять квіти у пам’ять про полеглих синів photo_camera 11:10 У Тернополі встановлять стелу пам’яті та меморіальну таблицю захиснику Андрію Теребію 10:26 У Тернополі 16 травня проїзд у вишиванці буде безкоштовним 09:45 Тернопільська громада втратила Героїв Петра Воробця і Олега Єрмошина
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up