Презентували новий кліп  на пісню «Дружині», яку виконав Павло Доскоч

Презентували новий кліп  на пісню «Дружині», яку виконав Павло Доскоч

Слова і музику до пісні написав музичний керівник ТНВК «Школа-ліцей № 6 ім. Н. Яремчука» Михайло Гандзола. У кліпі знялись син Павла Доскоча, донька операторів, сім’я Дерецьких та актори Тернопільського драмтеатру.

Зворушливий кліп про велич і красу коханої жінки, дружини, матері  нещодавно презентували у Тернопільському навчально-виховному комплексі «Школа-ліцей № 6 ім. Н. Яремчука». Слова і музику до пісні «Дружині» написав музичний керівник цього навчального закладу Михайло Гандзола. Він присвятив її своїй дружині Мар’яні, яка працює у школі-ліцеї вчителем математики. Подружжя виховує двох маленьких донечок.

Кліп зняли у Збаразькому замку

Виконав композицію знаний співак Павло Доскоч. До речі, у кліпі знявся його син Станіслав. Партнеркою хлопчика стала донька творців кліпу Ілона Островська. Також у зйомках були задіяні колишні випускники школи № 6 – Микола та Мар’яна Дерецькі разом із своїми дітками – шестирічною Діанкою та трирічним Миколкою. Літню пару в кліпі зіграли актори Тернопільського драмтеатру ім. Т. Шевченка Ярослава Мельник і Михайло Безпалько.

Відео дня

Як підмітив Михайло Гондзола, насправді, у зйомках брали участь чотири пари, адже операторам вдалося впіймати в кадр двох білочок на дереві. А ще поза кадром залишилася дружина Павла Доскоча Наталія, яка мала дуже поважну місію – відповідала за дітей і речі. Зйомки відбувались на території Збаразького замку. Кліп монтувала родина Островських.

Талісман – ланцюжок із сердечком

Примітно, що наскрізною ниткою сюжету проходить талісман кохання – ланцюжок із підвіскою у формі сердечка. Спочатку маленькій дівчинці його дарує хлопчик, який їй симпатизує, потім молода дружина носить цей символ на своїй шиї, відтак літня пані простягає його на долоні своєму чоловікові. За їхнім життям ніби збоку спостерігає Павло Доскоч, який сидить навпроти сімейної пари на лавочці у парку з гітарою в руках. Час від часу він з’являється в кадрі крупним планом, співаючи: «Усе тому, що ти – моє кохання, усе тому, що ти – моя єдина, усе тому, що діти є у нас, усе тому, що ти – моя дружина».

- У нашому невеличкому суспільстві, яке називається школа-ліцей № 6 імені Назарія Яремчука, ми хочемо запропонувати до уваги присутніх мистецтво, яке зачепить душі, адже воно торкається найприємнішого – родини, сім’ї, дітей, – зазначив на презентації кліпу директор  ТНВК «Школа-ліцей № 6 ім. Н. Яремчука» Олександр Остапчук. – У нас працює Михайло Гандзола, який написав слова і музику до кліпу «Дружині», присвятивши цю композицію своїй коханій жінці, яка викладає в нас математику.

Надихнула дружина

Автор пісні Михайло Гандзола розповів, що на створення композиції  його надихнула дружина Мар’яна, з якою разом вже 5 років. Секрет їхнього сімейного щастя – в довірі, дружбі, спільних захопленнях і темах для розмови.

- Слова і музику я написав у школі, – каже пан Михайло. – Одним із перших слухачів був директор. Потім я запропонував її послухати своєму давньому другу Павлу Доскочу, щоб він порадив, хто б виконав цю композицію. Через 10 хвилин він зателефонував мені і сказав, що сам хоче її виконувати. Завдяки його харизмі та чудовим вокальним здібностям ця пісня отримала новий імпульс.

Павло Доскоч розповів, що цю пісню дав прослухати своїй дружині, а після того, як вона сказала, що таке не пропускають, взяв її до свого репертуару.

- Ця пісня одразу лягла мені на душу, – зазначив творець кліпу Ярослав Островський. – Ми з моєю дружиною Оксаною захотіли показати у відеоряді історію життя однієї сім’ї, яка крізь роки несе й оберігає своє щире почуття.

Закохались у школі

Композиція «Дружині» припала до душі молодому подружжю Дерецьких. Коли Мар’яна та Микола вперше почули її, то обоє сказали, що вона написана, ніби про них. Тож не вагаючись, погодились на зйомки в кліпі. До речі, їхні стежини перетнулись саме у школі № 6. Відтак дитяча симпатія переросла в кохання.

- З дружиною ми познайомились у школі, – розповів Микола Дерецький. – Зустрічатися почали з восьмого класу. Одружилися на другому курсі. Разом ми вже тринадцятий рік.

Мар’яна Дерецька стверджує, що секрет їхнього сімейного щастя в тому, щоб пробачати одне одному, не звертати увагу на дрібниці, берегти любов у серці і з усіх сил триматися разом.

Пісню можна послухати за посиланням: https://www.youtube.com/watch?v=1a8bfcS09pU.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
16:00 Нові катальпи біля парку «Сопільче»: як виглядають? (ФОТО ДНЯ) photo_camera 15:00 Зеленський увів в дію рішення РНБО щодо обмеження роботи онлайн-казино 14:09 Пожежа у Тернополі — стовп чорного диму бачили з різних мікрорайонів міста. Подробиці 14:00 У Тернополі презентували фільм «Вовк. Страху нема» — екранізовану історію відваги воїнів ЗСУ Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 12:55 У полі на Бучаччині знайшли мертвою зниклу 72-річну жінку 11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up