"Те, про що ви соромились запитати": ТОП-5 книг про секс

"Те, про що ви соромились запитати": ТОП-5 книг про секс
  • Ви щось читали про секс? Якщо ні, то ми пропонуємо вам підбірку книг, що допоможуть дізнатись більше про інтимні стосунки між чолоіком та жінкою. Ці книги  допоможуть розібратися в психології сексу, в тонкощах мистецтва задоволення, а також розслабитися в ліжку.
  • "20 хвилин" продовжує рубрику із цікавими підбірками книг, які читають тернополяни.

1. "69 міфів про секс. Дізнайтеся нарешті, чиправда те, про що ви соромились запитати" Аарон Керролл, Рейчел Врімен 

Про книгу: Ми часто ловимо себе на думці, що соромимося запитати про ті чи інші інтимні подробиці у фахівців (сексологів, психологів, гінекологів та ін.). І саме тоді на допомогу приходить інтернет, різні чутки, або ж просто знайомі. З кожним роком тема сексу все більше обростає безліччю стереотипів і міфів, більшість з яких звучать просто безглуздо. Дана книга з наукової точки зору пояснює ті чи інші питання сексу, любові, відносин, розвінчуючи помилкові думки.

2. "Інтимно. Розмови не тільки про кохання" Януш Леон Вишневский, Збігнєв Іздебський

Відео дня

Про книгу: Книга написана в форматі діалогу двох дослідників – професіоналів у своїй галузі – вченого-біохіміка Януша Вишневського і сексолога Збігнєва Іздебського. Тема сексу, сексуальності і взаємин між статями висвітлюється тут з наукової точки зору і з боку життєвого досвіду. Цей посібник не тільки про кохання. Автори глибоко досліджують хімію жіночого і чоловічого лібідо, сексуальні фантазії обох статей через призму біохімічних процесів, що відбуваються в мозку людини, підкріплюючи факти статистичними даними, результатами тестів і експериментів, що мають місце в різних країнах.

3. "Вона і він про секс"  Збіґнєв Лев-Старович

Про книгу: Якщо взяти найкращі книги про секс, то ця практично єдина в своєму роді описує різницю між чоловіком і жінкою. Автор показує, наскільки різне сприйняття всього, що відбувається навколо, у протилежних статей, називає явні і приховані причини цих дисонансів, різноманітність реакцій на них. На думку Льва-Старовича, кожна окрема пара — це унікальна сукупність емоцій, проблем і конфліктів, які потребують індивідуального «лікування». Використовуючи знання з цієї літератури, ви зможете краще зрозуміти причини розбіжностей з вашим партнером, а отже почнете розкручувати клубок невирішених проблем, поступово рухаючись до ідеальних любовних стосункам.

4. "Польові дослідження з українського сексу" Оксана Забужко

Про книгу: Книжка української письменниці вважається культовим виданням в українській прозі, адже видана ще в 1996 році — не такому далекому від часу, коли в “СРСР сексу не було”. Книга наповнена еротичними сценами та різкими міркування про жіночу ідентичність. Недарма “Польові дослідження…” вважаються однією із перших феміністичних книг українського авторства. Еротичні сцени описані такими, якими вони є — щирими, відвертими, сексуальними.

5. «Камасутра», Ватсьяяна Малланага

Про книгу: Ми не могли упустити можливість не згадати про найвідомішою стародавній книзі про інтимне життя – «Камасутри». Це не просто еротична література, це святе письмо. В книзі є, що роздивлятися, але на подив і є, що почитати. Вона написана не стільки про позах, скільки про те, як доставити задоволення партнеру. Книга глибша, ніж здається на перший погляд. Вона розповідає про природу бажання, про задоволення, про взаєморозуміння, про багатьох аспектах життя подружжя, без яких не можна мати правильні і якісні інтимні стосунки.

 

 

Назви інших цікавих книг про секс та психологію стосунків між чоловіком та жінкою залишайте в коментарях. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Георгий Сергацкий

    Книга представляет собой систематизированную антологию высказываний философов, писателей, поэтов, психологов, амурологов о скрытной, постыдной стороне половой любви. Собран материал экзистенциальной направленности: душа, похоть, стыд, привязанность, одиночество, смерть. Акцент сделан на конфликте похоти с совестью, вызванным анально-генитальным характером совокупления, что поборникам вселенской справедливости дает основание утверждать: изнанка любви – ненависть. Проникновение в суть этого противоречия позволяет глубже понять неочевидные для многих стороны взаимоотношений полов, начиная с глобальной лжи, пронизывающей и прелюдию, и сам половой акт, и кончая бешенством ревности.
         Красной нитью через всю книгу проходит мысль о несовместимости понятия добра с похотью, порождающей интригу сокрытия полового сношения от посторонних глаз и чрезмерное любопытство к нему. Однако, для чувствительных людей соитие – источник нравственной болезни и причина неприязни к другим таким же носителям скверны. Предлагаемая антология – популяризация идей З. Фрейда и его единомышленников, взявших на себя смелость разоблачения половой любви как преступления против совести и осуществивших прорыв в самые потаенные уголки человеческой психики.
         Цитаты в каждом разделе выстроены по принципу: «Стоит расположить уже известные мысли в ином порядке – и получится новое сочинение, равно как те же, но по-другому расположенные слова образуют новые мысли» (Б. Паскаль). Центральные темы снабжены комментариями выдающихся священнослужителей и ученых-психологов мира: «по-пастырски», «по-научному».
    Книга адресована читателям, интересующимся психологией половых отношений.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою! 12:18 Посмертно шестеро захисників отримали звання «Почесний громадянин міста Тернополя» 11:36 Волонтерка Христина Феціца пояснила, чому вирішила відмовитися від депутатства 11:03 Мобілізація автомобілів: що варто знати про новий закон. Для «20 хвилин» коментує юрист 10:18 Найнижчі пенсії в Україні отримують мешканці Тернопільської області (РЕЙТИНГ) 09:40 Що з реабілітаційним центром на Чумацькій, на який виділяли 8 мільйонів
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up