У Тернополі відбувся квест про файне місто

У Тернополі відбувся квест про файне місто
Цікавинки Тернополя на квесті, організованому міжнародною організацією “AIESEC” та організацією “Файне місто” вивчала активна молодь 24 травня.

Упродовж години учасники отримували цікаві завдання, вирішували їх у команді та змагались за цінні подарунки від партнерів заходу.

Участь у квесті взяло шість команд, у кожній з яких по п’ять учасників. На старті кожна команда отримала завдання, які складалися із цікавих загадок про місто. Одна креативна команда під час змагань бігала навіть з книжкою про Тернопіль. Переможцями стала молодіжна команда “Злюки-бобри”. 

Дивіться на відео квест до Дня студента:

Відео дня
v class="embed-responsive embed-responsive-16by9">

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    Краще б парк поприбирали.

    Anonymous reply Anonymous

    Ще і на то час прийде)
  • Anonymous

    Немає чим зайнятися Бідні Кругом така нерозберха

    Anonymous reply Anonymous

    ну краще покурти трохи, попити) який квест!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
09:35 Чи буде спекотно на Великдень: синоптики озвучили прогноз 09:02 У Львові успішно прооперували 16-річну тернополянку, яка не могла ходити без болю у взутті 08:00 Мобілізація в Україні: в Міноборони нагадали основні зміни, які стосуються військовослужбовців і цивільних 22:00 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera Від читача 16:38 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 21:00 У Зарваниці відбулася Проща родин загиблих Героїв photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:00 На фронті загинув військовослужбовець з Тернопільської громади 17:30 За 7,5 тисяч доларів пообіцяла допомогти втекти за кордон. А в суді відбулась… штрафом 17:20 Натуральний ЧЕСНИЙ ПЛОМБІР вже в Тернополі. Де знайти новинку? (новини компаній) 16:45 Біля фонтану «Кульбаба» розквітли павловнії photo_camera 16:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 15:05 На Тернопільщині водійка не справилася з керуванням і врізалася в скульптуру 14:35 П'яна водійка з Тернопільського району пропонувала хабар поліцейським 14:02 Вдарив у груди сусіда ножем, яким чистив овочі: подробиці конфлікту на «Сонячному» у Тернополі 13:35 5 ветеранів з Тернопільщини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади 12:45 В аварії на Тернопільщині постраждав 12-річний хлопець 12:30 У Теребовлі стартував перший етап будівництва моста на місці аварійного play_circle_filled 11:45 У пункті пропуску «Рава-Руська – Гребенне» поновився рух вантажівок 11:25 У Тернопільському районі згорів автомобіль
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up