Садочок №3 у міськраді обіцяють відкрити до кінця 2015 року

Садочок №3 у міськраді обіцяють відкрити до кінця 2015 року
Мешканці «Дружби» звинувачують міську владу, що та пообіцяла відкрити дитсадок ще до жовтня 2015 р., а там досі навіть ремонтні роботи не почались. В міськраді запевняють: вже підписали договір оренди з вузом і невдовзі розпочнуть роботи

Мешканці «Дружби», втомившись чекати на відкриття дитсадку №3, звернулись до очільника міста через сайт www.20minut.ua.

- Шановний пане мер! – йдеться у повідомленні читачів. - Вас турбують батьки дітей, які записані в ще не відкритий садочок №3, що на вул. Юності, 9. Неодноразово ви, пане мер, виступали на телебаченні та обіцяли, що садочок запрацює до жовтня місяця цього року. Тепер ми дізнаємося, що, можливо, садок не запрацює взагалі. Через те, що всі гроші, які були виділені на садок №3, забирають на ремонт садка №4, що на вул. Київській.

Батьки дошкільнят припускають, що на БАМі не настільки гострою є проблема з дитсадками.

Відео дня
  • Скажіть, куди дітись нам з дітьми? – запитують в повідомленні читачі. - Привести вам у приймальню на час нашого робочого дня? Чому ви не виконуєте своїх обіцянок? Чому ви "пляшете під дудку" славнозвізної п. Цімерман, завідувачки садочка №4? З нетерпінням чекаємо вашої відповіді!

Аби дізнатись про подальшу долю садочку №3, ми переадресували скаргу тернополянки  до прес-служби міськради. Через три доби нам надали коментар, в якому влада обіцяє відкрити дошкільний навчальний до кінця 2015 р.

  • До кінця року в Тернополі відкриють два нові дитсадки, - запевнила керівник прес-служби міськради Катерина Калуш. - Цими днями завершуються ремонтні роботи у дитячому садку №4 на вул. Київській та незабаром розпочнуться у дитячому садку №3 на вул. Юності, що на масиві «Дружба».

Як повідомляють в управлінні освіти та науки міської ради, також на цьому масиві відкриють додаткові групи у діючих дитячих садках №16 та 19.

  • Нарешті підписано договір оренди на приміщення дитячого садка №3, яке раніше використовувалось вищим навчальним закладом, а також виготовлена проектно-кошторисна документація на проведення ремонтних робіт, - каже начальник управління освіти Ольга Похиляк. - Скоро розпочнуться ремонти і цього року плануємо відкрити садочок. Кошти на проведення ремонтних робіт передбачені у міському бюджеті.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:05 Тернополяни бігтимуть задля підтримки військових 20:02 П’яний водій, який збив жінку і втік з місця ДТП, у суді відбувся штрафом 19:01 Де дивитись Євробачення-2024 та як голосувати у півфіналі play_circle_filled 18:15 Три роки умовно для водійки, яка під наркотою в’їхала в Катедру Від читача 16:53 Майже 600 переселенців шукають роботу на Тернопільщині 17:55 На яких вулицях 8 травня чекати відключень світла 17:05 Чоловік з Тернопільщини за 9 тисяч переправляв військовозобов'язаного через кордон 16:23 Зупинили кровотечу до приїзду швидкої: у Зборові патрульні врятували чоловіка 15:40 Як отримати лікарняний дистанційно: покрокова інструкція 15:02 Ні відстрочки, ні бронювання не маю: як журналістка «20 хвилин» ходила на пару до Володимира Труша 14:25 У Збаражі затримали чоловіка за розпивання алкоголю на зупинці, він мав при собі рюкзак з боєприпасами 13:43 Тернополян просять утриматись від відвідування парків 12:55 Двоє людей за добу втопились у річках Тернопільщини 12:09 Яку їжу за знижками продають у супермаркетах Тернополя photo_camera 11:35 Заплатив 9 тисяч доларів, взяв надувний човен і — на Дністер: прикордонники про мешканця Тернопільщини play_circle_filled 10:55 У Тернополі «на щиті» проводжають трьох загиблих героїв play_circle_filled photo_camera 10:15 На мальовничому озерці в Ланівцях оселився лебідь (ФОТО ДНЯ) photo_camera 09:40 Вимагав хабар у 300 тисяч доларів за землю: судитимуть ексдепутата райради з Тернопільщини 09:03 Тернополянок запрошують на благодійний марафон 08:00 7 травня на Тернопільщині оголосили штормове попередження — прогнозують грози
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up