Партнер рубрики Події

А що б ви змінили на сайті 20 хвилин?

А що б ви змінили на сайті 20 хвилин?

Уже минув місяць, як ми кардинально змінили дизайн сайту 20minut.ua. Але хочеться вдосконалюватися. І тому ми запитуємо у вас, наші читачі, чого вам не вистачає і що б ви змінили на нашому сайті?   

Зміни в кращу сторону будуть лише в тому випадку, якщо ці зміни будуть відбуватися. Щоб іти в ногу з часом, ми змінили дизайн сайту і вже отримали багато позитивних відгуків. Але ще є над чим працювати. Пропонуємо вам допомогти нам стати ще краще!

Можливо, у вас є зауваження до дизайну? Можливо, у вас є пропозиції та ідеї по доопрацюванню сайту?

Пишіть у коментарі. Ми будемо вам дуже вдячні!

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (25)
  • Таня Волощук

    Попередній дизайн був набагато зручніший. Зараз читати взагалі не можливо. Ви втрачаєте читачів. Чи , можливо, саме таким був задум?
  • Драйзер Наталя

    Сайт взагалі не є читабельним! Робіть щось!!!
  • Олександр

    Я в коментарях не побачив взагалі ніяких позитивних відгуків! Старий дизайн був набагато кращий. Який ще крок вперед - це 2 або 3 назад, бо Ви втрачаєте дуже багато читачів (і я в тому числі)!
  • Stels

    ... Солонинка - дебіл reply Валентин Харитонов Вчора о 17:36 Якщо перевірити реальність даних, думаю, там жодної реальної людини не буде.

    Посилання на джерело: https://te.20minut.ua/Podii/ternopolyanin-taki-proponue-vstanoviti-yangoliv-zamist-litaka-10591065.html

    Давно пора банити тролів .Деякі тролі настільки обнагліли , що в нікнеймі пишуть матюки.

Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 14:15 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 13:36 Тернополянин зняв в оренду неіснуюче житло. Як дізнатись чи квартира, яку ви знайшли — реальна 12:56 Українські консульства в Польщі та інших країнах призупинили роботу з чоловіками мобілізаційного віку 12:22 У яких лікарнях Тернопільщини можна отримати допомогу при інсульті 11:43 На Гайовій та Сахарова ремонтують двори та тротуари. Пишіть в коментарях вулиці, де це необхідно також 11:05 Омбудсмен перевірить дитячу бібліотеку в Тернополі після конфлікту працівниці та переселенців 10:25 В Тернополі чоловік отримав два роки тюрми за те, що чинив опір патрульним 09:37 Електронний кабінет військовозобов’язаного: коли має запрацювати та чи всі повинні створити 09:00 У лікарні помер 21-річний воїн Денис Каразія з Кременецької громади 08:01 Безоплатне житло, виплати та субсидія: як переселенцям отримати допомогу на Тернопільщині 22:00 На Тернопільщині цього тижня дощитиме 21:00 Тютюн, алкоголь, нездорове харчування і гіподинамія: Ляшко назвав загрози для розвитку хвороб
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up