З родзинками, курагою, цукатами, лимонна, шоколадна, сирна... рецептів випічки є безліч та кожна господиня має власний "перевірений" рецепт, який використовує з року в рік. Хтось знайшов його на просторах інтернету, з кимось поділилась подруга, а комусь він дістався ще від бабусі.
Одні господині прикрашають випічку цукровою глазурю, кольоровою посипкою, інші - квіточками, фігурками та цілими великодніми композиціями. Це вже залежить від бажання та фантазії.
Також, у кожної родини є свої традиції та ритуали під час приготування та випікання паски.
А яку паску ви будете пекти цього року? Коли ви зазвичай займаєтесь її приготуванням? Діліться своїми перевіреними рецептами та лайфхаками.
Читайте також: Ароматні та пухкенькі пасочки: особливі рецепти від тернопільських кондитерок та відомих господинь
Курчата і квіти з шоколаду: кондитерка з Кременця створює великодні прикраси. Як розпочинала?
Стежте за новинами Тернополя у Telegram.
№ 21 від 24 травня 2023
Читати номер