Партнер рубрики Події

Біля мосту на Збаразькій "поселять" революційні графіті

Біля мосту на Збаразькій "поселять" революційні графіті
Ряд патріотичних графіті на революційну тематику планують створити у Тернополі волонтери спільноти "Розмалюй своє місто Тернопіль". Вони просять надсилати їм свої ескізи графіті. Уже є варіанти українки у вінку, воїна-революціонера, ангела тощо.

Саме ці активісти розмалювали у синьо-жовті кольори знаки "Тернопіль" на чотирьох в'їздах у наше місто. Проте на цьому активні тернополяни, серед яких багато художників, не зупиняються. У їх планах намалювати патріотичне графіті у Тернополі. Його планують зобразити на стіні тунельного проїзду біля "шостого магазину", що розділяє вул. Збаразьку та Крушельницької.

Відео дня

- Це хороше місце, де графіті зможуть бачити багато тернополян, - каже волонтер спільноти "Розмалюй своє місто Тернопіль" Андрій Пальчик. - Наразі волонтери проводять переговори з міською владою щодо отримання дозволів на роботи.

Волонтери просять тернополян надсилати свої ескізи патріотичних графіті їм у групу "Розмалюй своє місто Тернопіль" у Vkontakte. Вже, до речі, є 5 ескізів.

- Потім хочемо провести конкурс шляхом голосування і обрати кращий ескіз, - каже Андрій.

До слова, Андрій Пальчик – майданівець і ще на початку революції разом з київськими графітниками малював революційні графіті на барикадах.

- Вони були простенькі, адже ми були обмежені в ресурсах і крім малюнків було купа роботи, - каже тернополянин.  -  Але для нас вони багато означали. Особливо герб на першій барикаді. Ми його намалювали першим на вулиці Інститутській. Це було ще до 11 грудня, потім беркут зніс цю барикаду…

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:00 На кордоні затримали двох чоловік з Тернопільщини, які намагались незаконно виїхати 11:02 Один квиток може коштувати до 200 гривень: скільки коштує доїхати з Тернополя до міст області 10:03 Війна обірвала життя 20-річного воїна-нацгвардійця з Лановеччини Мерджи Даніеля 09:00 Ніжний на смак і виглядає неймовірно: три варіанти салату «Наречена» Від читача 16:01 BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз 21:01 12-річний чортків'янин став чемпіоном Європи зі змішаних бойових мистецтв 20:05 Графік відключення світла в Тернополі та області 19:02 Хто врятує оборонців Маріуполя? Рідні захисник вийшли на мітинг у Тернополі photo_camera 18:05 Перестало битись серце вчительки «Української гімназії» ім. Івана Франка Наталії Томків 17:05 Тернополяни розповіли, як оновлювали дані в ТЦК та чи є черги 16:04 У додатку «Резерв +» зареєструвались понад 150 тисяч українців, але є і проблеми 15:02 Побив до втрати свідомості та забрав гаманець: розпивання алкоголю в «Сопільче» закінчилось криміналом 14:01 Демобілізацію через 18 місяців вкотре вимагали рідні захисників у Тернополі play_circle_filled photo_camera 13:02 «Генератори, свічки вже маємо»: тернополяни розповіли, як готуються до можливих блекаутів play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up