Чи буде в Тернополі кінотеатр: що з "Палацом кіно" чи "Сінема Сіті"?

Чи буде в Тернополі кінотеатр: що з "Палацом кіно" чи "Сінема Сіті"?
  • У Тернополі тривають роботи із реставрації кінотеатру "Палац кіно", що на вул І.Франка. 
  • Чи відкриють після карантину улюблений "Сінема Сіті", наразі невідомо. Суди тривають. 

На засіданні виконкому, яке відбулось 29 квітня, прийняли рішення "Про погодження укладення договору". Ідеться про договір з інвестором, який готовий модернізувати кінотеатр у колишньому "Палаці кіно". 

Нагадаємо, раніше тернополяни обговорювали питання про те, чи варто відкривати парковку біля оновленого кінотеатру. 

Можливо, реставрація кінотеатру на вул. Франка, була б відкладена на роки, якби не конфлікт єдиного в Тернополя кінотеатру "Сінема сіті" із орендодавцем ТРЦ "Подоляни". Усі деталі суперечки читайте у матеріалі "Кіна не буде?": чому тернополяни не змогли потрапити у "Cinema citi"

Відео дня

До речі, як повідомили у пресслужбі кінотеатру нашим журналістам, станом на день публікації матеріалу, суди досі тривають.  Ускладнює ситуацію ще і карантин. Засідання постійно переносять. 

Коли можна буде піти на фільм у "Палац кіно"

Як розповідає заступник Тернопільського міського голови, голова Тернопільської кінокомісії Леонід Бицюра, наявність кінотеатру в місті важлива для розвитку української кінематографії. 

- Ми розпочали модернізацію "Палацу кіно", для інвесторів, мережі кінотеатрів важливо, щоб у кінотеатрі було не менше чотирьох залів, - каже Леонід Бицюра. - Основна проблема "Палацу кіно" у тому, що там немає технології ДСП для того, щоб кінотеатр надавав якісні послуги, його потрібно відновити. Тому для комфортного перегляду кіносеансів у «Палаці Кіно» планується оновити демонстраційне обладнання та запровадити онлайн-резервування і придбання квиткiв.

Роботи вже планували закінчити у кінці березня, або на початку квітня. Проте через карантин ці процеси ускладнились. За словами Леоніда Бицюри, громадські заклади, до числа яких входять і кінотеатри, ймовірно не відкриють до кінця 2020 року через пандемію коронавірусу. 

Опитування

Чи сумуєте за переглядом фільмів в кінотеатрі?

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Ненза

    Який нахєр палац кіно? Кому він потрібен? Аби знову стояв пусткою десятиліття? Це тема для відмивання надалом мільйонів з бюджету,не більше.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
15:20 Усе для ванної кімнати: огляд магазинів сантехніки Тернополя (партнерський проєкт) 15:00 Військовослужбовцю Тернопільського військкомату, якого затримали на корупції, обрали запобіжний захід 14:05 Жителя Чортківщини підозрюють в організації схеми переправлення чоловіків через кордон 13:15 Знімають асфальт та кладуть нову бруківку: на вулиці Торговиці знижують висоту бордюрів play_circle_filled photo_camera Від читача 14:06 Ціни на аналізи в лабораторіях Тернополя. Огляд ринку 12:46 На «Алясці» чоловік пошкодив чотири автомобілі, припарковані у дворах — поліція 11:25 Масована атака росії: удару зазнали об'єкти критичної інфраструктури України 11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 Помер військовослужбовець із Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up