Партнер рубрики Події

Тернопільські депутати пропонують нагородити правоохоронців, які затримували наркоторговців

Тернопільські депутати пропонують нагородити правоохоронців, які затримували наркоторговців
  • Звернення до генпрокурора України та голови МВС депутати міської ради прийняли на черговому засіданні сесії Тернопільської міської ради. 
  • У тексті йдеться, що міська влада планує відзначити силовиків, які посприяли у проведені такої масштабної операції. 

Звернення на розгляд депутатів висунув Тарас Білан.

- Хлопці із поліції та прокуратури затримали наркоторговців, - сказав він.  - Тому я прошу підтримати звернення та нагородити людей. Вони на це заслужили. 

У тексті звернення йдеться про те, що тернопільська міська рада висловлює подяку правоохоронцям за проведення ефективної операції із затримання осіб, що торгували наркотиками у Тернополі. Також міська рада просить нагородити співробітників, які особливо відзначились під час проведення спецоперації. 

Відео дня

Депутати звернення підтримали. Міський голова Тернополя Сергій Надал зазначив, що сьогодні, 7 лютого, відбувається нарада із начальником ГУНП в Тернопільській області щодо попередження подібних випадків. 

Чи вийдуть підозрювані під заставу

Нагадаємо, у ході  санкціонованих обшуків, одночасно проведених на території трьох областей, правоохоронці вилучили понад кілограм наркотиків та психотропних речовин у твердих, кристалічних, порошкоподібних та інших формах, зброю, боєприпаси, готівкові кошти у національній та іноземній валюті, засоби зв’язку.

Як повідомляли раніше у відділі комунікації Головного управління нацполіції в області, особам, яких затримали у Тернополі,  оголосили підозру, обрали міру запобіжного заходу. Заставу жоден з підозрюваних наразі не вніс. 

- Двоє перебуватимуть під домашнім арештом. Ще семеро – мають змогу вийти під заставу, - повідомила прес-секретар прокурора Тернопільської області Леся Гурецька. - На даний час, двом учасникам із дев’яти затриманих осіб обрали запобіжний захід у виді домашнього арешту, сімом підозрюваним - тримання під вартою із можливістю внесення застави, суми яких коливаються від 400 тисяч гривень до 1 мільйона 51 тисячі гривень.
 

Тим часом тернополяни згуртовуються, щоб недопустити подібних випадків та звільнення затриманих. 4-го лютого люди вийшли на вулиці міста на мирну акцію протесту. 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (23)
  • Nataliya Nataliya

    За що нагороджувати.? За те, що на кожному повороті знову свіжо розмальовані стіни рекламою наркоторговців..?
  • Кореспондент Українець

    Так обісратись могли тільки Тернопільскі : генералісімус Олько Богомол і прокурор Петька Бойко з цією наркооперацією , по затриманню підозрюваних ! Резонанс зробили зібравши журналістів , які фіксували захоплення , Маски- Шоу КОРД , ну все як в бойовиках !!! І повний ОБЛОМ , там навіть 300 грам не було 100 % ( дивіться відео ,  що взяли ) !!! Масштабна операція просто вражає людський розум , по маштабах і об’ємах , це фурор ! В другої братви наркоманів з Тарнавського , теж те саме , на 200 грам можливо більше ! “Чародії ” пагонні , хоть би мішок муки в куті по розсипали , для хайпу преси ! Зловити дві бригади в Тернополі , на всіх не знайдено навіть пів кілограма ( дивіться уважно відео затримки , що вилучили ) наркотиків ???!!! СУПЕР ОПЕРАЦІЯ , мої поздоровлення вам трутням !!! З матеріалів слідства , досі не найдено точно джерело постачання  , мільйонів від неправомірних продажів , складів , нарколабораторії - ДЕ ЦЕ ВСЕ ??? Київ Тільки відзвітував , про захоплення двох банд і вилученнням близько тони героїну , на суму 25 міліонів доларів , Житомир відзвітував , про вилучення близько 400 кг опіатів , Львівські вилучили героїну на 1,5 млн доларів в величезних ящиках !!! Було викрито величезні склади , а також гігантські лабораторії з прекурсорами ! А Наші Тернопільські КЛОУНИ відзвітували знайденим ОДНИМ кілограмом “РОБОЧИХ" солей !!! А не робочий товар де ? Випарувався ? Да были демоны , но самоликвидировались !!! Олько Богомол на перенсконференції сказав - джерела постачання будуть встановлені слідством ! І це після піврічного слідкування ??? ( был бы клиент , а статья найдётся ) Подивіться свіжі відео затримань в інших областях !!! Там , тре було трактора , щоб все забрати ! А Подивіться на роботу наших трутнів ! Якісь тугрики нафоткали , по долару і п’ять ! А опіатів з відео і фото , це просто сміх ! Дві жмені розфасованих малих - пяти грамових пакетиків , на відео і фото ! Провал !!!! По виганяти всіх з робіт на біржі , а не нагороджувати ! Посилання на джерело: https: https://youtu.be/Tukp5W2FHl4 і https://youtu.be/5PJ_DYFC-AM

  • василь сметанович

    крамара опустити прямо в сізо, щоб ходив розносив баланду як його рідний брат онатолій-шерсть-баландьор!
  • марина

    Вікторія Івахів дай бог щоб Вас нагороджували по два рази на день так як нагороджують нас медсестер та лікарів  водій водоканалу мае в 2 рази більшу зарплати ніж медики
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up