Партнер рубрики Події

Для організації відпочинку сиріт на Тернопіллі бракує пального. Де меценати?

Істотні зміни сталися у проведенні 15-16 травня дводенної екскурсійно-розважальної програми "Свято для дитини-сироти!", присвяченої Міжнародному дню захисту дітей.


- Через збільшенням кількості дітей і залученням ще двох закладів до даної програми, зокрема з Чорткова і смт Гримайлова Тернопільської області, в організації "Братерство сиріт" виникла гостра проблема із забезпеченням пальним ще для двох автобусів, - каже організатор акції Володимир Мазур. - Загальних пробіг чотирьох автобусів складе 1370 км, із розрахунку: смт Коропець – 400 км, Бережани – 320 км, смт Гримайлів – 300 км, Чортків – 350 км.
Якщо меценати знайдуться, п’ять груп дітей-сиріт і дітей, позбавлених батьківського піклування, проведуть змістовний відпочинок. Контактні дані: тел. (352) 40-01-09, факс (352) 22-03-21, 0-97-464-23-70. Контактні особи: Володимир Мазур і Володимир Яворський. E-mail: [email protected].
 

Нагадаємо, сиротам забезпечать відпочинок в аквапарку «Лімпопо», катання на теплоході Тернопільським ставом і тролейбусні екскурсії від КП «Тернопільелектротранс», відвідини двох екскурсій в обласному краєзнавчому музеї, подорожі до Національного заповідника «Замки Тернопілля» у м. Збаражі та смт Микулинцях, перегляд кінофільмів у КСВ «Перемога» і Сінема-Сіті та розваги у Льодовому центрі «Ескімос» в ТРЦ «Подоляни», пригощання від "Цукерочки", надане благодійним фондом «Подоляни».

До благодійних кроків залучилися ТОВ «Кафе «Стара піцерія» (харчування 70 дітей другим сніданком). Пригощати обідами в перший день будуть мистецьке об’єднання «Коза» у барі «Шинок», кафе «Наша кухня», бар «Ретро» і ресторан «Тернозавр», бар «Тернове поле» і кафе «Зоряний ключик». Смачну вечерю у перший день екскурсії «Замками Тернопілля» приготують у Збаражі для всіх п’яти груп дітей, а саме: ресторани «Витребеньки», «Чорний принц», «Медобори», «Вікторія» та бар «Асторія».

Відео дня
>Поселення дітей візьмуть до себе: готельні комплекси «Галичина», «Монако», «Юхнович», «Камелот» та СТЦ «Рута», вони також пригостять дітей сніданками. Другого дня на обіди запрошують бар-ресторан «Марципан», «Водограй», бари «Сьоме небо», «День і Ніч», «Олеся», «ТеКО». Перед прощанням та поверненням до шкіл-інтернатів, діти матимуь змогу повечеряти в ресторанах «Ніка», «Хутір», в кафе-барах «Каштан» і «Зоряний ключик». Також на солодкий стіл гостинно запрошує й ресторан «Тернопіль».

Отож, питання із харчуванням вирішили повністю, окрім підвечірка. Поселення дітей, вихователів-наставників і водіїв розв’язане. Фотооператор Микола Василечко відгукнувся завдяки інформації, котру дізнався через Інтернет. Він приєднуватиметься до акції періодично.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • Anonymous

    Сподіваюся свято для дітей пройде обовязково. Ужезнайшовся благодійна організація яка забезпечила пальним усі автобіси для перевезення вихованців дитячих будинків Тернопільської області.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:40 У тернопільському гідропарку «Сопільче» відкрився зоокуток photo_camera 11:30 У Гусятині 17-річний хлопець на мотоциклі зіткнувся з автобусом 11:05 Тернопільського лікаря нагородили грамотою Верховної Ради «За заслуги перед українським народом» 10:25 На 2 і 3 травня в районі вулиці Сахарова змінили рух громадського транспорту Від читача 17:45 Реадаптація ветеранів на робочому місці 09:46 Школярка з Заліщиків отримуватиме стипендію Президента 09:00 Тернопільська громада втратила захисника Руслана Зазуляка 08:01 Тарифи на платні медичні послуги Тернопільської міської дитячої лікарні затвердив виконком (документ) 22:00 Безкоштовні курси водіння пропонують для мобілізованих та демобілізованих військовослужбовців 21:06 Засліпили фари: жінка, яку збили на трасі поблизу Борщева, померла до приїзду швидкої 20:00 Його бригаду найбільше «люблять» окупанти: історія молодого командира гармати 18:00 Лікарку з ВЛК звинувачують в підробці медичного висновку для військовозобов'язаного 17:03 У Великій Березовиці загорілася вантажівка з бочкою (ОНОВЛЕНО) 15:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 1 травня 15:05 Розклад богослужінь та графік освячення пасок у церквах Тернополя 14:45 У Тернополі чоловік випав з вікна багатоповерхівки 14:00 На вулиці Сахарова понижують висоту бордюрів на переходах 13:30 Квадромарафон «RUN 4 VICTORY»: компанія МХП проводить благодійний забіг у чотирьох містах України (новини компаній)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up