Партнер рубрики Події

Підняли на ноги поліцію та всіх знайомих. 15-річну Іринку знайшли! (ОНОВЛЕНО)

Підняли на ноги поліцію та всіх знайомих. 15-річну Іринку знайшли! (ОНОВЛЕНО)
  • Життю чи здоров’ю дівчини нічого не загрожує. Жертвою злочинних посягань вона не стала.
  • Факти фізичної агресії чи насильства батька стосовно доньки поки не підтвердились. Чоловік категорично не хоче спілкуватись із журналістами. 

Кілька хвилин тому стало відомо, що Іринку знайшли. Вона ціла та неушкоджена.

Інформацію, яку отримали журналісти від власних джерел, підтвердив начальник Теребовлянського відділу поліції Андрій Купчак.  

Що стало причиною її втечі, з’ясовуватимуть фахівці. Надалі з дитиною також працюватимуть психологи.

Відео дня

Факти фізичної агресії чи насильства батька стосовно доньки поки не підтвердились. Чоловік категорично не хоче спілкуватись із журналістами. 

15-річну Іринку Дзецюх з с. Котузів, що на Теребовлянщині, розшукували три доби. Дівчинка, нагадаємо, ще 6 серпня пішла з дому і досі про її місцеперебування нічого не було відомо. Три дні тому про її оголосили в розшук.

Детальніше про це читайте «Боюсь, що Іринки може не бути серед живих». Брат зниклої дівчини просить її відгукнутися та пропонує захист

 Сьогодні, 14 серпня, близько 13 години дівчину знайшли у закинутій будівлі села Котузів, - підтвердили згодом у відділі комунікації головного управління Нацполіції в області. - На пошуки дитини був орієнтований весь особовий склад районної поліції, допомагали оперативники та ювенали з обласного управління. Небайдужими були й місцеві жителі, вони активно допомагали правоохоронцям. На щастя, дитину знайшли живою та неушкодженою. Наразі з нею працюють психологи та соціальні працівники.

Теми можливої агресії з боку батька місцеві мешканці уникають, проте кажуть, що дитини, скоріш за все, тато не чіпав. Сварились – так. Кричав – бувало. Може, психологічний тиск на неї чинив, скоріш засуворо виховував. Мовляв, має приклад дещо розгульного життя, тому хоче, аби дитина була порядною. Але ніхто дитини побитої ніколи не бачив, стверджують мешканці с. Котузів, що на Теребовлянщині.

За нашою інформацією, поліція працювала з батьком. Чоловік добру частину вечора 13 серпня провів у відділку. Його причетність до побиття дитини поки не підтвердилась.

Журналісти "20 хвилин" хотіли поспілкуватись із батьком дитини Анатолієм. Хотіли почути думку, чому утекла Іринка, чи були в них конфлікти напередодні. Для допомоги залучали старосту села. Той навіть прийшов до чоловіка на подвір’я. Чекали хвилин 5, доки староста вів перемовини з батьком. На жаль, чоловік категорично відмовився з нами спілкуватись. Ми й надалі готові вислухати його думку та опублікувати її.

У журналістів була інформація, що вчора 13 серпня, дівчинка з’явилась в мережі, переглядала повідомлення в акаунті.  Також нам було відомо, що, скоріш за все, дитина межі області не полишала.

Тим часом брат Ігор просить Іринку відгукнутись. Аби не наражати хлопця на небезпеку, ми не оприлюднюємо його номер телефону, але він у редакції є.  Просимо Іринку, якщо вона читає ці рядки, і захоче спілкуватись, подзвонити до журналістки Ірини Белякової за номером телефону 067-747-28-44. Ми сконтактуємо її з братом. 


Подробиці згодом.  

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (27)
  • Катерина Смарж

    Як вона там опинилась
  • Leokadia

    В тій ситуації потрібно серйозно розібратися і по справжньому захистити дитину а не переписуватись в межах соціальної служби
  • Emiliya Kopchuk

    Слава Богу
  • Olha Mykhailyshyn

    Богу дякувати
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:00 Тернопільщина втратила захисників Володимира Солтана, Володимира Попеля і Богдана Добрянського 18:08 На Тернопільщині відкрили оновлений ізолятор тимчасового тримання 17:23 Допомога ЗСУ на Великдень: мер Тернополя Надал вчергове повіз захисникам на передову дрони, Великодні паски та військове спорядження (пресслужба Тернопільської міської ради) 17:03 Дезертира засудили до року дисциплінарного батальйону. Одразу — на передову? Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 16:00 Передчасно пішла у вічність медсестра-анестезист з 2-ї лікарні 15:03 На Театральному майдані збирають кошти на евакуаційний автомобіль для захисників photo_camera 14:15 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:30 До смерті побив знайомого: підозрюють 36-річного тернополянина 13:03 На Страсну П'ятницю у храмах Тернополя провели обряди винесення Плащаниці: як усе відбувалося photo_camera 12:27 На Тернопільщині до 10 років ув’язнення засуджено батька, який зґвалтував неповнолітню дочку 12:03 Чи є черги у Тернополі до ТЦК та до коли чоловіки мають оновити дані 11:00 Дружина священника із Чорткова потребує допомоги на лікування 10:30 Понад тисячу дітей писанкували в рамках «Великодньої веселки» від «Контінентал» (новини компаній) 10:06 Митрополит Василій Семенюк омив ноги священникам photo_camera 09:30 У Теребовлі до Великодня облаштували святкові фотозони 09:05 На Тернопільщині 3-4 травня — надзвичайний рівень пожежної небезпеки 08:00 Як і коли буде працювати електронний кабінет військовозобов'язаного, пояснили в Міноборони 22:00 На фронті загинув відомий волонтер Едуард Хатмуллін. Прощатимуться з воїном у Шумську 21:00 Біля Катедри на Великдень відбудуться гаївки
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up