Партнер рубрики Події

Кілери полюють у Тернополі з водяною зброєю

Кілери полюють у Тернополі з водяною зброєю
Протягом двох тижнів тернопільські студенти будуть грати у водяну „війну”. Квест розпочався 1 квітня у Тернополі. За три години від початку квесту вже відбулося перше “вбивство”.

- У грі беруть участь 26 чоловік, - розповідає один з організаторів Рустам Ергешов. – Зареєструватися міг кожен охочий. Ідея гри полягає у тому, що треба вбити всіх суперників. Учасник мусить відстежити свого суперника і застрелити його з водяного пістолета.
На початку гри кожен отримує конверт. Там — фото “жертви” у повний зріст і коротка інформація про неї, зокрема вказано, в якому районі ця людина живе. Якщо учасник знаходить цю людину і вбиває, то забирає її конверт із наступною “жертвою”.
Утім, у місті існують “червоні зони”, де стріляти не можна.
- Зони, в яких не можна “убивати”, – там, де людина навчається, - пояснює Рустам. - Також заборонено “вбивати” на вулиці, де людина живе.
Також учасникам не можна застосовувати фізичну силу. Усі “вбивства” здійснюють за допомогою звичайної води, яку заливають у зброю.
- Для того, щоб грати, треба мати свою зброю, - розповідає один з кординаторів гри Михайло Куліковський. - Головне, щоб вона стріляла водою, а якою вона буде за розміром чи за формою - байдуже. Це може бути велика водяна рушниця два метри завдовжки, а може - і маленький пістолет.
У перші дні квітня погода не дуже сприяла проведенню водяних ігор. Та незважаючи на це, вже протягом перших годин одного учасника “вбили”. Щоб зареєструвати “вбивство”, учасники квесту повинні зателефонувати координатору гри, який записує місце, час, особу гравця, який вибув, і того, хто отримав наступний конверт.
- Як тільки гра розпочалася, мені майже одразу надійшло повідомлення, що вже є перша “жертва”. Я навіть не повірив спочатку, бо все сталося так швидко, - каже хлопець. - Гра почалась о 16.00, а „вбили” о 19.00 - поблизу “Атріуму”.
Фінал гри відбудеться 17 квітня. Переможець візьме участь у “гангстерській” фотосесії. Організатори заходу - громадська організація “Файне місто”.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (10)
  • Anonymous

    Якщо вам ідея не сподобалась то на... бруд тут виливати. Хто захотів той і приймає участь

    Anonymous reply Anonymous

    Виховані студенти нічого не скажеш - вища освіта пішла на користь.
  • Anonymous

    Так так і на днях трясли студентів (може і довше ) хлопчики на авто з бтами пістолетами.До лісу вивозили стріляли по ногах.. ВСЕ ПО ВАШОМУ СЦЕНАРІЮ.Тільки ви ще морди не бєте під навч.закладом і не вивертаєте кишені.А таких фактів дохера.Міліція на таку дрібноту тільки очі відверта..Студенте З села розкажи як тебе трясуть в гуртожтку вечорами міські.Давай всерівно анонімно. Іграшки найшли --лопати граблі в руки
  • Anonymous

    Я так розумію, у Тернополі від теорії перейшли до практики. Теорію убивств і злочинів поставляють ЗМІ + кінематограф та відео, а якась "добра душа" забезпечує потихеньку втілення того, чому навчилися, на практиці. Тут тобі МАФІЯ у вигляді развлєкалочки, і КІЛЕРИ, завдання яких ВБИВСТВО. Організаторам пропонуємо нову ідею - погратися у миколаївських ҐВАЛТІВНИКІВ, прости Господи. А Михайло Куліковський і Рустам Ергешов - це хто? Якщо колишні пацани гралися у "войнушки" і ворогом були фашисти, - це було зрозуміло. Якщо сьогоднішні 6-8-літні хлопці грають у суперкіберроботів і воюють "з поганими" - це також зрозуміло. Чим і для чого займаються дорослі ...., ну, ті, що "зареєструвалися" посеред Посту у файному місті - не зрозуміло зовсім. А якщо це поєднати із виставкою "мальчиков-красавчиков" 5 квітня - то, мабуть, недаремно наша країна у тій ж...пі (вибачте), у якій ми є.

    Anonymous reply Anonymous

    Ой ой які ми правильні, йди застрелься
  • Anonymous

    нормально як раз пист можна и повбивати и у организатора имя цикаве а наши бики видразу повелись
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
10:45 У Чорткові будують бібліотечний артгараж за понад мільйон photo_camera 10:10 Виборював перемогу для наших дітей: у Збаражі попрощались з Героєм Ігорем Войцеховським 09:35 Чи буде спекотно на Великдень: синоптики озвучили прогноз 09:02 У Львові успішно прооперували 16-річну тернополянку, яка не могла ходити без болю у взутті Від читача 16:38 Кіберполіція запускає проєкт "БРАМА" для боротьби з ворожими фейками 08:00 Мобілізація в Україні: в Міноборони нагадали основні зміни, які стосуються військовослужбовців і цивільних 22:00 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 21:00 У Зарваниці відбулася Проща родин загиблих Героїв photo_camera 20:00 З висоти пташиного польоту: розвідник розповів, як розквітають «Піони» і «БУКи» у вогні артилерії 19:00 На фронті загинув військовослужбовець з Тернопільської громади 17:30 За 7,5 тисяч доларів пообіцяла допомогти втекти за кордон. А в суді відбулась… штрафом 17:20 Натуральний ЧЕСНИЙ ПЛОМБІР вже в Тернополі. Де знайти новинку? (новини компаній) 16:45 Біля фонтану «Кульбаба» розквітли павловнії photo_camera 16:00 Ціни стартують від 29 гривень: де та за скільки можна придбати великодні паски у Тернополі 15:05 На Тернопільщині водійка не справилася з керуванням і врізалася в скульптуру 14:35 П'яна водійка з Тернопільського району пропонувала хабар поліцейським 14:02 Вдарив у груди сусіда ножем, яким чистив овочі: подробиці конфлікту на «Сонячному» у Тернополі 13:35 5 ветеранів з Тернопільщини перемогли у конкурсі Варто: скільки грошей їм вдасться залучити в громади 12:45 В аварії на Тернопільщині постраждав 12-річний хлопець 12:30 У Теребовлі стартував перший етап будівництва моста на місці аварійного play_circle_filled
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up