Партнер рубрики Події

Маршрутка № 28 більше не їздитиме до "Подолян"

Маршрутка № 28 більше не їздитиме до "Подолян"
Змінили рух маршрутки № 28. Тепер вона їздитиме не до "Подолян", а за старим маршрутом - на "Канаду". Таке рішення прийняли під час засідання виконкому 8 жовтня.

Тепер автобус курсуватиме лише через вул. Коновальця і далі через центральний ринок на "Дружбу". Тоді як більше року ця маршрутка прямувала ще й до ТРЦ "Подоляни". 
- Тепер потреби такої немає, адже в цьому напрямі побудовані тролейбусні лінії, курсують тролейбуси, - каже начальник управління транспорту міськради Ігор Мединський. - Тож проблем із перевезенням пасажирів немає і потреби цьому автобусу їздити в напрямку "Подолян" немає. 
Сьогодні значно збільшився пасажиропотік на вул. Коновальця, тому що там здали в експлуатацію нові будинки, куди поселилися люди, продовжує пан Мединський. 
- І ці люди постійно дзвонять в наше управління і запитують, де 28-й автобус, - каже він. - Адже вони хочуть,щоб цей маршрут їздив тільки для них. Тому ми вирішили забрати те "плече" до "Подолян", яке було раніше, до побудови тролейбусних ліній, і залишити лише рух по вул. Коновальця. Так як і було раніше. 
До слова, такими змінами задоволені не всі. Адже маршрутка № 28, яка курсувала від "Подолян" через "Канаду" і на "Дружбу" була дуже зручною для мешканців вул. Тролейбусної, Бережанської, Лучаківського, Просвіти тощо. 
- З "Дружби" до "Подолян" їздить лише маршрутка № 19, - каже мешканка вул. Лучаківського Вікторія Кравець. – Але мешканцям нашої вулиці та сусідніх задалеко спускатися до зупинки на вул.Кривоноса, де зупиняється ця маршрутка. Тоді як № 28 їздив біля нас поруч... 


 

 

Відео дня

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Василиса

    а чому  маршрутка не їде по самій вулиці Коновальця - така довжелезна вулиця.
  • Бандерівка

    хай 28 маршрутка їздить за графіком !!!!!!! дочекатись цю маршрутку на канаді не можливо.....тому що вони розвертаються на "кільці" і знову на злуки.....так само на ринку стоїш по 30 хв а їх немає! або наведіть лад з цим маршрутом або взагалі зніміть його!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:02 Мільйони гривень на протезування: родина пораненого Артема Комісарчука благає про допомогу 20:00 З 20 травня знову діятимуть графіки погодинних відключень світла. Шукайте свою вулицю 19:01 Погода на Тернопільщині у найближчий тиждень: варто чекати на грози 18:03 Який вигляд мала школа №4: відтворили фото з одного ракурсу photo_camera Від читача 16:01 BRAMA: Захист Інфопростору від Онлайн Загроз 17:02 Купують дрони, планують подорожі та пікніки: як 11-класники Тернополя святкуватимуть випускний 16:03 Інсульт молодіє: як виявити перші ознаки та що робити для профілактики 15:02 Тернополянин хотів заробити в інтернеті, а натомість втратив тисячі гривень 14:02 У Тернополі відбувся забіг на підтримку ЗСУ: зібрали понад пів мільйона гривень photo_camera 13:02 Бабусю, хочу вишиванку з танчиками і шахедами: тернопільська майстриня поділилась схемою унікальної сорочки photo_camera 12:00 На кордоні затримали двох чоловік з Тернопільщини, які намагались незаконно виїхати 11:02 До 200 гривень за один квиток: скільки коштує доїхати з Тернополя до міст області 10:03 Війна обірвала життя 20-річного воїна-нацгвардійця з Лановеччини Мерджи Даніеля 09:00 Ніжний на смак і виглядає неймовірно: три варіанти салату «Наречена»
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up