Партнер рубрики Події

МАУ скасувала деякі рейси до 16 країн через коронавірус

МАУ скасувала деякі рейси до 16 країн через коронавірус
  • Авіакомпанія "Міжнародні авіалінії України" скасувала частину внутрішніх рейсів, а також низку рейсів до 16 країн світу.
     
  • Українцям, які забронювали та придбали авіаквитки рекомендують перевіряти статус рейсів заздалегідь.
     

"У зв’язку із рекомендаціями урядів багатьох країн щодо уникнення масових заходів, обмеження інтенсивності пересування між країнами та пов’язаним з цим зниженням попиту на авіаперельоти, МАУ скасовує деякі рейси до Італії, Швейцарії, Греції, Німеччини, Ізраїлю, Іспанії, Великої Британії, Литви, Азербайджану, Туреччини, Польщі, Угорщини, Австрії, Чехії, Фінляндії, Данії, а також другу частоту окремих внутрішніх рейсів в межах України", - повідомили у Фейсбуці на сторінці авіакомпанії.

Про подальші рішення МАУ в контексті введення карантину в Італії мають повідомити додатково.

"Пасажири, які залишили свої контактні дані під час бронювання, будуть поінформовані про будь-які зміни в розкладі заздалегідь. МАУ рекомендує перевіряти статус рейсів за кілька днів до вильоту на сайті або зателефонувати до контактного центру авіакомпанії", - зазначено в повідомленні.

Відео дня

 

Також, свої рейси в Італію та Ізраїль скасували європейські авіакомпанії. Низка ізраїльських перевізників заявили про припинення міжнародних польотів, пише УНІАН.

Угорський лоукостер Wizz Air припиняє рейси в Італію з 10 березня до 3 квітня, а в Ізраїль - з 12 до 23 березня. Інші лоукостери, easyJet і Ryanair, також скасували свої рейси в Італію. Зокрема, в прес-службі найбільшого європейського лоукостера ірландської авіакомпанії Ryanair повідомили про тимчасове призупинення на період з 10 березня по 8 квітня 2020 року всіх внутрішніх рейсів по Італії з міжнародних аеропортів Бергамо, Мальпенса (Міланський аеропорт), Парми і Тревізо, які розміщені на півночі країни.

Ізраїльські авіакомпанії Arkia і Israir Airlines повідомили про припинення польотів за кордон. При цьому Israir Airlines продовжить виконувати міжнародні рейси протягом тижня, щоб повернути ізраїльтян, які перебувають за кордоном. Після цього міжнародні рейси авіакомпанії не обслуговуватимуться.

Раніше про припинення польотів до Ізраїлю оголосили багато іноземних авіакомпанії, включаючи Air France, Lufthansa, Austrian Airlines, Swiss Air, Iberia, Alitalia.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:01 На Симоненка горів балкон у багатоповерхівці. Як вберегтись від пожежі під час свят 10:02 Легко, а кольори неймовірні: 7 натуральних барвників, якими можна розфарбувати яйця 09:02 Соковитий лаваш з червоною рибою: корисний варіант шаурми за 10 хвилин 22:00 На Великдень в Тернопільській області порядок охоронятимуть понад 600 правоохоронців play_circle_filled Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 21:00 6 травня у парку Сопільче проведуть гаївки 20:05 Що класти у кошик і що робити з пасками, які не з'їли: о. Олексій Філюк відповідає на ваші запитання 19:00 Тернопільщина втратила захисників Володимира Солтана, Володимира Попеля і Богдана Добрянського 18:08 На Тернопільщині відкрили оновлений ізолятор тимчасового тримання 17:23 Допомога ЗСУ на Великдень: мер Тернополя Надал вчергове повіз захисникам на передову дрони, Великодні паски та військове спорядження (пресслужба Тернопільської міської ради) 17:03 Дезертира засудили до року дисциплінарного батальйону. Одразу — на передову? 16:00 Передчасно пішла у вічність медсестра-анестезист з 2-ї лікарні 15:03 На Театральному майдані збирають кошти на евакуаційний автомобіль для захисників photo_camera 14:15 Без яєць та молока, з ромом та журавлиною: блогери та господині Тернополя поділилися рецептами пасок 13:30 До смерті побив знайомого: підозрюють 36-річного тернополянина 13:03 На Страсну П'ятницю у храмах Тернополя провели обряди винесення Плащаниці: як усе відбувалося photo_camera 12:27 На Тернопільщині до 10 років ув’язнення засуджено батька, який зґвалтував неповнолітню дочку 12:03 Чи є черги у Тернополі до ТЦК та до коли чоловіки мають оновити дані
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up