Ми дуже задоволені турніром, - поляки про "Битву за честь 3"

Ми дуже задоволені турніром, - поляки про "Битву за честь 3"
  • Польські спортсмени були вражені організацією турніру. Кажуть, що навіть не очікували такого рівня.
  • Проте, як зазначив співорганізатор турніру Віктор Мацикур, під час підготовки було чимало труднощів. 

Міжнародний турнір з фрі-файту “Битва за честь 3” відбувся 17 червня у ТРЦ “Подоляни”. 

- Польська команда була під враженням від організації турніру, - каже керівник команди Павел Тепліцкі. - Все було продумано, всі деталі. Ми навіть не сподівались, що фрі-файт аж на такому високому рівні. Нам дуже сподобалося і ми будемо раді наступним запрошенням.

Кожен турнір, в якому польські спортсмени беруть участь, важливий для них. Як каже Павел, бо це можливість розвитку та здобуття великого досвіду, спортивного та особистого. 

Відео дня

- Для Збірної Польщі, як і для кожної команди, найскладнішою була підготовка, - продовжує Павел. - Вона тривала майже два місяці. Щоденні тренування та дієта перед турніром — це дуже відповідальна справа. Також ми боялись, щоб ніхто не травмувався. На жаль, за тиждень до турніру травмувався один спортсмен, який мав битись з Миколою Гринчуком.

А суперник Миколи, з яким він бився — Міхал Фолц, зголосився на бій за два дні до турніру. 

- За це він заслуговує на оплески, - додає Павел Тепліцкі. - Щодо наших суперників. Вже декілька разів нам вдалось організувати спільні збори, на яких польські та українські спортсмени набрались один від одного цікавого досвіду.

Такі тренування дають можливість іти вперед і бути сильнішими, зазначив Павел. 

- На турнірі поєдинки були дуже рівними, - каже керівник польської команди. - Кожен спортсмен хотів виграти, але, як було видно після бою, втрималась дружня атмосфера. І це найголовніше. Дякуючи поєдинкам ми побачили над чим потрібно працювати, що поправити. Зробимо все, щоб наступного разу бути ще кращими.

Підготовкою “характерників” займались Валерій Чоботарь та Олександр Долішній. Та й самі хлопці допомагали один одному. Окрім того Олександр готував до поєдинків і юних фрі-файтерів, які виступали на початку турніру.

-  Я займався з Віктором Кохно, - каже тренер СК “Характерник” Олександр Долішній. - Інші хлопці займались з Валерієм. Ми готувались під одного суперника, а за тиждень до турніру суперника змінили. По суті він був такої ж комплетації, як і попередник, тому це не було великою проблемою.

Спортсмени польської школи сильні у боротьбі і це було помітно під час турніру. Тому, як каже Олександр, хлопці вчились захищатись саме від цих захватів. 

- Віктор під час бою зробив все добре, як ми і планували, - каже тренер. - Я задоволений результатами, бо всі хлопці добре себе проявили. Юрко мабуть трішки розгубився. Скажу так, що наші перемоги вартували усіх перемог поляків загалом. Це спільна заслуга усіх хлопців, і наша з Валерієм. І звісно, що ми з повагою до суперників, бо вони теж показали високий рівень.

Під час організації самого турніру не все йшло, так як запланували організатори - Валерій Чоботарь, Віктор Мацикур та Юрій Юрик. Через постійні зміни в складі української та польської команд змістили заплановану дату турніру на два тижні пізніше. І в терміновому порядку шукали заміну спортсменам, які з поважних  причин не мали змоги взяти участь. Це було проблемою і для підготовки  реклами турніру, бо на флаєрах, згідно світових стандартів обов’язково вказується «файт - кард», зокрема детально «майн  - кард» та «андер — кард». Тобто основні поєдинки та додаткові поєдинки.

Ще однієм проблемою було місце проведення турніру. Відсутність у Тернополі спортивного залу з повноцінними трибунами щоразу дається взнаки – розмістити усіх бажаючих просто фізично ніде.

- У цьому році в концерт-холі ТРЦ “Подоляни” на розрахованих там 200 місць зайшло більше 600 вболівальників, - зазначає співорганізатор турніру Віктор Мацикур. - Нам приємна така увага наших вболівальників та друзів. Бо якщо взяти до уваги просто неймовірну підтримку глядачами, як польських спортсменів ,так і українських, то більш емоційного турніру в Україні поки не було!

Найменшою проблемою  під час організації, як каже Віктор Мацикур, було формування команди партнерів турніру. Адже партнери практично без слів розуміють наскільки важливо  щоразу підтримати високий рівень турніру "Битва за честь".

- Крім того, ми втретє маємо постійних партнерів, що завжди сприяють не тільки цьому турніру, а взагалі завжди підтримують і інші наші ініціативи, - каже чоловік. - А з точки зору організації шоу, то добре продумані усі деталі , харизматичний ведучий Олег Кензов, найновіший зразок майданчика, а також бездоганна робота суддівської колегії зробили цей турнір одним з найкращих в Україні.
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (4)
  • Anonymous

    Чого ті "круті" хлопці чублят-сі на рингу,а не йдут бити москаля що окупував Крим? Поляки б точно пішли

    Андрій reply Anonymous

    Ті хлопці були в АТО, і били москаля, як Ви виражаєтесь! Перш ніж городити фігню, подумайте!!!

    І цей турнір присвячений загиблим бійцям в АТО, які теж були фрі-файтерами "характерниками"!

    Мудак

    Anonymous reply Андрій

    Привіт мудак

    Ато це що,як посрати сходити? Збігав,відмітився і свободєн? ))

    Ти хоч капку банячком своїм вариш? Чи відбили на турнірах чсе що можна. Кізяки. Де в дупужареним запекр,так зразу до хати. Але й тут поляци навішали
  • Тарас

    Було ДУЖЕ КРУТО!! ВСІ хлопці показали дуже крутий рівень!
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами) 09:30 «На щиті» повертається додому захисник Степан Шумило з Лановеччини
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up