На Курбаса  знайшли тіло жінки, яка померла від пневмонії

На Курбаса  знайшли тіло жінки, яка померла від пневмонії

У Тернополі на вулиці Курбаса правоохоронці виявили мертву жінку 1982-го року народження. У помешкання поліція зайшла після дзвінка стурбованої матері про те, що донька уже два дні не відповідає на телефонні дзвінки.

Смерть, як згодом з’ясували правоохоронці, не була насильницькою.

- 8 січня о пів на дванадцяту правоохоронцям надійшло повідомлення від жительки Тернопільського району про те, що її донька не виходить на зв’язок, - каже заступник начальника відділу комунікації ГУ Нацполіції в Тернопільській області Андрій Василик. –  За вказаною адресою виїхали правоохоронці, слідчо-оперативна група. І там виявили тіло жінки.

Як показала згодом судово-медична експертиза, тернополянка померла через гостру легенево-серцеву недостатність та двобічну бронхопневмонію, запалення.

- Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ст. 115 «Умисне вбивство», - додає пан Василик. – У таких випадках, коли виявляють тіло, зазвичай відкривають кримінальне провадження, але якщо фахівці не  виявляють слідів насильницької смерті, а експертиза показує, що смерть  природна,  його закривають. 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (24)
  • Ігор

    Вона до лікарів не зверталась?? напишіть конкретніше, як так могло статись ?

    Цьвєк reply Ігор

    Зверталась,не зверталась,якщо і не зверталась, на це є певні всім відомі причини(не треба людину у цьому відразу винити)беріть глобальніше, це проблема сьогодення -21 століття надворі,а ми  продовжуєм опускатись по еволюційній драбині вниз і ніяк не можем порозумнішати.

    Олена reply Цьвєк

    Це суттєве запитання щодо того чи зверталась людина до лікаря, мова йде про смерть і потрібно знати чи це було самолікуання чи упущення дільничого лікаря??? щоб упередити такі випадки... ми ж живемо не в епоху природнього відбору..

    Пустило reply Олена

    Питання про самолікування чи упущення лікаря  ставилося за епохи  ненависних москалів-совітів.Когось кудись викликали,наказували,звільняли,навіть деколи садили.Зара ти вільний,тобто нікому до тебе нема діла,тобто маєш гроші(де взяв неважливо)-живеш,не маєш-здихай.Таке селяві однако.

    Anonymous reply Цьвєк

    бо дехто ніяк не може нажертись...

    Anonymous reply Ігор

    Та як сталось. Згідно рішення нашої "доблесної" міської ради, щоб отримати лікарську допомогу на дому потрібно мати тернопільську приписку. Якщо жінка жила в орендованій квартирі, то от вам результат. Надал рулить...

    Anonymous reply Anonymous

    Що за єресь? Районна лікарня і поліклініка, обласна лікарня не в Тернополі знаходяться? Швидка допомога прописку питає? Чи то отак, просто, аби шось ляпнути?

    Anonymous reply Anonymous

    Лікарі районної лікарні відвідують хворих за тернопільською адресою?

    Ви попробуйте записатись до лікаря або викликати до дому в своїй поліклініці без паспорта, о тоді й про єресь поговоримо.
  • Цьвєк

    Первісно общинний лад- дикі люди,дика медицина.

    Anonymous reply Цьвєк

    Маю підозру, що жінка жила на орендованій квартирі, а тому лікаря викликати не могла. А це вам результати "реформ" і старань лисої гниди.

    Ульяна Солнышко reply Anonymous

    жінка жила у власній квартирі і була прописана в Тернополі а батьки жили в селі 7 км від Тернополя

    Цьвєк reply Anonymous

    Мабуть так і є,але  реформи лисої гниди до цього відношення не мають,бо дуже маленькі,незначні порівняно з реформами волосатих гнид.

    Anonymous reply Цьвєк

    Та таки мають, і то дуже. Бо лише в Тернополі відвідування поліклініки за паспортом, навіть якщо в реєстратурі ваша карта. Лише в Тернополі ліжко-місце в 10-ти місній палаті 367 грн, як двомісний номер стандарт в готелі, тільки в Тернополі беруть плату за відвідування "не своїх" дітей гуртків чи секцій в державних навчальних закладах беруть  плату, чи скандал з дитсадками. Так що має та гнида відношення, має.. І до цієї смерті, маю підозру, також має.

    Anonymous reply Anonymous

    Цікаво, а що я НЕ ТАК написав, що якась гнида поставила мінус? Щось тут неправда? Чи просто гниді у відповідь нема що сказати?

    Anonymous reply Anonymous

    Швидка приїжджає до всіх, незалежно від прописки. Районна лікарня і поліклініка в Тернополі теж працюють, якщо вона, як і її мати, в Тернопільському районі зареєстрована.

    Anonymous reply Anonymous

    Задовбав! Нема у нас вже швидкої, забудь! У таких випадках кажуть звертатись до лікаря в поліклініці, а там ПИТАЮТЬ прописку!

    Anonymous reply Anonymous

    Значить треба було звернутися в районну поліклініку з районною пропискою

    Anonymous reply Anonymous

    А якщо температура під 40? А якщо людина з іншого району чи області? Що тоді? А що тоді й бачимо ... А у відповідь скажеш, що реформи потребують жертв. напевно... Сам нею стати не боїшся? Сам, чи хтось з близьких твоїх?

    Петро Білецький reply Anonymous

    Екстренну медичну допомогу ніхто не відміняв. Телефонуєш на 103 і приїде. Не приїде то сядуть в тюрму

    Anonymous reply Петро Білецький

    На, дебіле, читай.

    До дітей з високою температурою і людей з тиском "швидка" не їхатиме - МОЗ 23.11.2017 20:50 До дітей з високою температурою і людей з тиском "швидка" не їхатиме - МОЗ Стани, що не загрожують життю, висока темпратура чи високий тиск, не потребують виклику екстерної (швидкої) допомоги, а обслуговуються невідкладною допомогою та первинної ланкою. Про це йдеться на офіційному веб-сайті Міністерства охорони здоров'я.

    Читайте більше тут: http://expres.ua/news/2017/11/23/273195-ditey-vysokoyu-temperaturoyu-lyudey-tyskom-shvydka-ne-yihatyme-moz

    Петро Білецький reply Anonymous

    Ну тоді дебіле слухай !!!  Телефонуєш в швидку, кажеш шо в тебе інфаркт і вони приїзджають. Ти такий тупий чи не хватає мозгів шоб догадатись. Скільки разів за життя ти викликав швидку ??? Якщо в тебе є серйозна проблема, то телефонуєш. Життя важніше ніж штраф

    Anonymous reply Петро Білецький

    Так, так, дебіле. Швидка приїде, з порога побачить, що не інфаркт, пошле тебе нахер і поїде собі. А ти лишишся там, де тобі місце. Скотино, для чого постійно хитрити , брехати  і щось видумувати? Чому в нас, щоб вижити, треба бути таким хитрожопим уйлом, як ти себе представляєш, чому не можна жити просто, чесно, як у нормальних країнах живуть? Чому постійно треба боротись зі вілякою мерзотою, як той твій Надал? От чому та жінка і тисячі інших не мають права звернутись до лікаря так, як це має бути згідно законів і Конституції?

    Петро Білецький reply Anonymous

    А здобили так бо наші громадяни викликають швидку чи тре чи не тре. Сам бачив кілька таких випадків. Кожного разу коли тиск, або висока температура, або порізав пальця визивають швидку. Якщо в тебе дійсно є серйозна проблема вони нікуда не підуть і не треба тут розводити паніку. І до речі Надал то тут при чому ??  Він має ходити і кожного за сраку тримати ?

    Anonymous reply Anonymous

    У тут гнида мінус втулила. так то до МОЗу, прошу пана, до реформаторів. Ну і до Сірожі лисого...
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:01 На Тернопільщині через негоду перебої з електропостачанням є у 39 населених пунктах 10:25 У Мінекономіки назвали причини переходу на літній час 09:35 «На щиті» повертається захисник з Кременецької громади 09:00 29 березня без світла буде одна вулиця в Тернополі Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 08:00 У Тернополі відновлюють футбольні матчі з вболівальниками 22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up