Партнер рубрики Події

Немає маршрутки на "Детранспорті" - пишіть скаргу

Немає маршрутки на "Детранспорті" - пишіть скаргу
У тому, що на системі "Детранспорт" інформація не відповідає дійсності, а на зупинки приїжджають не ті маршрутки, винні диспетчери, каже начальник управління транспорту і зв'язку Ігор Мединський.

В редакцію 20minut.ua неодноразово зверталися тернополяни зі скаргами на некоректну роботу системи "Детранспорт".

  - Для чого взагалі ця онлайн-система транспорту, якщо там є не всі маршрутки, - обурюється тернополянин Олег. – Вже неодноразово стикався з тим, що в "Детранспорті" потрібної мені маршрутки №13 немає на лінії, а насправді вони їздять кожних 6-7 хвилин. Сам бачив, бо стояв на зупинці. Не знаю, куди скаржитися на таку невідповідність.
Тернополянка Вікторія Ткачук в суботу простояла на "Дружбі" хвилин 40, очікуючи на маршрутку №27.
   - Постійно стежила за рухом транспорту на тому сайті. Дивлюсь, до моєї зупинки їде потрібна мені маршрутка, а насправді приїжджає з іншим номером – спочатку № 28, потім №33, №5… - пригадує дівчина. – Я підозрюю, що вони змінюють таблички маршрутів на автобусах, а на "Детранспорті" ця інформація не оновлюється… А шкода, бо насправді, хороший сайт придумали, дуже зручну. Ще б регулярно оновлювали всі дані і водії дотримувались графіків… 

Читайте також: Із трьох соцмаршруток приїджає лише дві "зелені"

Відео дня

Як пояснив начальник управління транспорту Ігор Мединський, є дві причини, чому деякі маршрутки зникають  з "Детранспорту".

   - Деякі водії самі можуть відключати кабель, або ненароком десь зачепити, - говорить Ігор Мединський. - Інша причина - у диспетчерах, які повинні постійно подавати інформацію в систему зв'язку і оновлювати її, якщо та чи інша маршрутка змінює маршрут. А вже звідти інформація про маршрути передається на сайт. 

За словами пана Мединського, до диспетчерів з управління неодноразово звертались із скаргами на їхню роботу, проте вони на це не реагують.

   - Усього є дев'ять диспетчерів і наразі ми працюємо над тим, щоб створити структуру, яка б керувала їхньою роботою, - каже Ігор Мединський. - Але на це потрібні кошти. Наразі, якщо тернополяни бачать такі порушення, то вони можуть писати скарги в управління транспорту, а ми вже розбиратимемось із цим питанням.

Проте 90% громадського транспорту на сайті "Детранспорт" відображається, запевнив Ігор Мединський.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (1)
  • qwerty

    34 маршрутки на Білу немає
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:00 Дружина священника із Чорткова потребує допомоги на лікування 10:30 Понад тисячу дітей писанкували в рамках «Великодньої веселки» від «Контінентал» (новини компаній) 10:06 Митрополит Василій Семенюк омив ноги священникам photo_camera 09:30 У Теребовлі до Великодня облаштували святкові фотозони Від читача 17:08 Кіберполіція запустила проєкт "Чатові онлайн" 09:05 На Тернопільщині 3-4 травня — надзвичайний рівень пожежної небезпеки 08:00 Як і коли буде працювати електронний кабінет військовозобов'язаного, пояснили в Міноборони 22:00 На фронті загинув відомий волонтер Едуард Хатмуллін. Прощатимуться з воїном у Шумську 21:00 Біля Катедри на Великдень відбудуться гаївки 20:01 З фісташками, трояндами та позолотою: скільки коштують авторські паски та де придбати 19:00 Як відбуватимуться богослужіння на Великдень у тернопільських церквах 18:10 Підтвердили загибель військовослужбовця з Підволочиської громади 17:06 «Діду, рятуй, бо бабуся б'є маму»: засудили за те, що, розбороняючи, вдарив сусідку 16:05 Аварія на Замонастирській — рух транспорту ускладнений 15:35 200 доларів і 500 гривень: жителя Тернопільського району підозрюють у підкупі працівників поліції 15:03 Скуповують м’ясо та паски: як тернополяни готуються до Великодня photo_camera 14:05 У Тернополі 18 багатоквартирних будинків відремонтують на умовах співфінансування 13:20 Як отримати посвідчення донора крові у Тернополі: «20 хвилин» перевірили photo_camera 12:40 У тернопільському гідропарку «Сопільче» відкрився зоокуток photo_camera 11:30 У Гусятині 17-річний хлопець на мотоциклі зіткнувся з автобусом
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up