Партнер рубрики Події

Новини Тернополя: в туалет – під цвинтар

Новини Тернополя: в туалет – під цвинтар
Двоє п'яних хлопців зупинились справити малу потребу біля паркана Микулинецького кладовища, за кілька метрів від зупинки громадського транспорту. Про таку поведінку молодих людей у редакцію повідомив читач, який навіть сфотографував неадекватний вчинок одного з юнаків.

Неприємний інцидент трапився близько 20 години в неділю, 14 жовтня. Жоден з тих, хто стояв на зупинці, не зробив хлопцям зауваження.


- Молоді люди, не соромлячись, почали дзюрити біля кладовища, майже на зупинці, поблизу людей, - каже тернополянин Андрій (прізвище редакції відоме — прим. ред.). - Було видно, що хлопці п'яні. Але навіть у такому стані себе можна контролювати, ми ж не тварини. Люди, які стояли на зупинці, лише скоса поглядали. Я вирішив сфотографувати одного з „героїв”. Може, його батьки, друзі, викладачі впізнають. Може, втовчуть у голову хоч трохи розуму, поваги і культури...


Проте не лише осуд загрожував юнакам. За таку поведінку передбачений штраф. Якби на “пісяючих хлопчиків” натрапив міліцейський патруль чи хтось із людей викликав би міліцію, то розуму молодиків навчали б гривнею. За справляння потреби у громадському місці передбачений штраф до 51 гривні. Крім того, люди, які роблять це у стані сп'яніння, повинні будуть заплатити більше.

Відео дня
>
- Поява у громадських місцях у п'яному вигляді, що ображає людську гідність і громадську мораль, тягне за собою попередження або накладення штрафу до 85 гривень, - пояснюють у відділі зв'язків із громадськістю обласної міліції. - Така поведінка протягом року вдруге тягне накладення штрафу до 119 гривень. Правоохоронці зобов'язані реагувати на звернення громадян у таких випадках.


Цілком можливо, що штраф у розмірі понад 100 гривень навчив би людей тримати себе в рамках моральності. Тож радимо у схожих ситуаціях не закривати очі на таку поведінку, а звертатися до правоохоронців.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (5)
  • Anonymous

    андрійку, а де там найближчий туалет? а песики по місту пісяють, то як? їм можна, а нам прощайте нирки?
  • Anonymous

    бик
  • Anonymous

    всі кругом такі дивні шо дивишся і не розумієш: ти один такий правильний і несеш в кишені сміття додому бо нема де викинути. Отак дивишся на такі новини і не розумієш чи ми люди чи ми тварини і яку країну будуємо. Просто опускаються руки шось робити бо вже просто не віриш шо шось зміниться. Всі кажуть: та треба починати з себе а ніхто нічого не хоче робити
  • Anonymous

    а в тернополі є туалети?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
21:05 Тернополяни бігтимуть задля підтримки військових 20:02 П’яний водій, який збив жінку і втік з місця ДТП, у суді відбувся штрафом 19:01 Де дивитись Євробачення-2024 та як голосувати у півфіналі play_circle_filled 18:15 Три роки умовно для водійки, яка під наркотою в’їхала в Катедру Від читача 16:53 Майже 600 переселенців шукають роботу на Тернопільщині 17:55 На яких вулицях 8 травня чекати відключень світла 17:05 Чоловік з Тернопільщини за 9 тисяч переправляв військовозобов'язаного через кордон 16:23 Зупинили кровотечу до приїзду швидкої: у Зборові патрульні врятували чоловіка 15:40 Як отримати лікарняний дистанційно: покрокова інструкція 15:02 Ні відстрочки, ні бронювання не маю: як журналістка «20 хвилин» ходила на пару до Володимира Труша 14:25 У Збаражі затримали чоловіка за розпивання алкоголю на зупинці, він мав при собі рюкзак з боєприпасами 13:43 Тернополян просять утриматись від відвідування парків 12:55 Двоє людей за добу втопились у річках Тернопільщини 12:09 Яку їжу за знижками продають у супермаркетах Тернополя photo_camera 11:35 Заплатив 9 тисяч доларів, взяв надувний човен і — на Дністер: прикордонники про мешканця Тернопільщини play_circle_filled 10:55 У Тернополі «на щиті» проводжають трьох загиблих героїв play_circle_filled photo_camera 10:15 На мальовничому озерці в Ланівцях оселився лебідь (ФОТО ДНЯ) photo_camera 09:40 Вимагав хабар у 300 тисяч доларів за землю: судитимуть ексдепутата райради з Тернопільщини 09:03 Тернополянок запрошують на благодійний марафон 08:00 7 травня на Тернопільщині оголосили штормове попередження — прогнозують грози
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up