Партнер рубрики Події

Уже визначилися, де розмістять Палац щастя. А як виглядатиме – таємниця за сімома замками

Уже визначилися, де розмістять Палац щастя. А як виглядатиме – таємниця за сімома замками
  • Була пропозиція розмістити РАЦС у Центрі – в приміщенні  телерадіокомпанії, що на бульв. Шевченка. На жаль, цю ідею не підтримали тодішні керівники адміністрації і ради.
  • Натомість в обласній юстиції запевнили, що коментарів з приводу нового Палацу урочистих подій в «Березолі» не дають. Запевнили, згодом повідомлять всі деталі, зараз все на стадії обговорення. Мовчать і в "Березолі".

Чому РАЦС перенесли з Центру на «Дружбу» і де планують розмістити новий Палац урочистих подій, замість розташованого на першому поверсі в житловому будинку Офісу щастя, на власній сторінці у Фейсбук висловився міський голова Тернополя Сергій Надал.

  • Ви звертаєтеся до мене у приватні повідомлення й у міську раду із запитанням: чому РАЦС перенесли з центру на «Дружбу», - пише міський голова. - Хочу сказати, що РАЦС підпорядкований управлінню юстиції.

Раніше, нагадаємо, «Палац щастя» розміщувався у центральній частині Тернополя, у приміщенні «Ощадбанку». Багато років місто сприяло тому, щоб РАЦС був саме там.

  • Бюджетними коштами, ремонтними роботами, наданням приміщень у пільгову оренду ми компенсовували «Ощадбанку» розташування там РАЦСу, - каже ергій Надал. - На жаль, декілька років тому керівництво банку прийняло рішення про виїзд РАЦСу. «Ощадбанк» отримав рішення суду, яким, по суті, забрав у громади це приміщення.

Детальніше про проблеми з Офісом щастя читайте "Гірко" і весільні музики – так живуть люди над Офісом щастя. Тернополянка придумала, куди переїхати РАЦСу
Була пропозиція розмістити РАЦС у приміщенні, де зараз знаходиться обласна телерадіокомпанія. Чомусь тодішнім керівництвом обласної адміністрації спільно з обласною радою ця ідея не була підтримана, зазначив міський голова.

Відео дня
  • Тоді вирішили розмістити РАЦС у не зовсім комфортному місці, й приміщенні, яке, відверто кажучи, не пристосоване для урочистих подій, - каже Сергій Надал. - Зараз ми активно працюємо з новим керівником управління юстиції й у нас є бачення, як цю проблему вирішити. Розглядаємо можливість надати частину ПК «Березіль» для РАЦСу.

«Там уже працюють дизайнери, які мають запропонувати варіанти переоблаштування другого поверху. Думаю, цього року нам вдасться зробити там усі необхідні ремонтні роботи. Якщо буде згода від управління юстиції, ми розмістимо «Палац урочистих подій» там», - підсумував Сергій Надал.

Натомість в обласній юстиції запевнили, що коментарів з приводу нового Палацу урочистих подій в «Березолі» не дають. Запевнили, згодом повідомлять всі деталі, зараз все на стадії обговорення.

Ми намагались з’ясувати у керівництва ПК «Березіль», як і де розташується новий РАЦС. Адже певний час молодят одружували саме там. І тоді нарікань від тернополян було не менше – мовляв, це приміщення зовсім не пристосоване для урочистих подій. Зрештою, тому установа і переїхала до Офісу щастя. Ми хотіли подивитись фото проектів – цілком можливо, зараз там зроблять все на найвищому рівні. Однак, як виявилось, це таємниця за сімома замками. Показати фото проектів нам відмовились, надати будь-яку інформацію, окрім тієї, яку озвучив Сергій Надал, – також.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (2)
  • Галина Сович

    Краще було б в центрі😣
  • Leokadia

    А от яким чином приміщення ЗаГС‘у я спеціально пишу в тій транскрипції  в якій він функціонував десятки років при радянській владі перейшло банку?
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera 21:03 Що тернополяни покладуть до великоднього кошика та скільки готові витратити (ОПИТУВАННЯ) photo_camera 20:01 Жінка з Тернопільщини втратила 32 000 гривень, повіривши шахраям 19:00 У Кременецькому районі в результаті займання авто загинув 36-річний чоловік Від читача 17:01 Багаторічна співпраця ОЦЗ з газетою «Вільне життя» 18:42 У Тернополі збили 17-річного мотоцикліста: хлопця госпіталізували 18:00 Відбудеться зустріч з бойовим командиром із відомого батальйону «Вовки Да Вінчі» Олександром Ябчанкою 17:15 Не стало воїна з Тернопільщини Володимира Леськіва 17:00 Магазини побутової та цифрової техніки: Все для Вашого дому та офісу (партнерський проєкт) 16:30 На вулицях міста відновлюють дорожню розмітку на пішохідних переходах photo_camera 15:30 Куди піти, що подивитися у Тернополі 25-28 квітня 14:40 На Театральному майдані працює вакциальнький автобус: від яких хвороб можна щепитися photo_camera 14:00 Суд звільнив від покарання чоловіка, який ухилився від призову, бо він добровільно пішов служити у ЗСУ 13:32 У Страсну П'ятницю в Зарваниці відбудеться Хресна дорога 13:03 З квітами, прикрасами та стрічками: скільки коштують вербові букети на ринках Тернополя photo_camera 12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up