Сільська блогерка, власниця казкового саду та найкращий "Голос країни": рік, який приніс перемоги та відкрив нових людей

Сільська блогерка, власниця казкового саду та найкращий "Голос країни": рік, який приніс перемоги та відкрив нових людей
  • Не зважаючи на те, що більшість людей називають 2020-ий вкрай важким роком, комусь він приніс звершення та успіх.
  • Впродовж року, редакція "20 хвилин" знайомила вас із цікавими людьми. Тож згадуйте тих, хто зробив цей рік позитивним. 

Інтерв'ю, які набрали сотні тисяч лайків та люди, яких знають чи не у всій Україні. 

Переможець "Голосу Країни"

Весна потішила перемогою нашого земляка із Заліщанщини Романа Сасанчина у телешоу "Голос Країни". 

За суперфіналом телешоу "Голос країни", який відбувся у прямому ефірі 26 квітня, затамувавши подих, стежила вся Тернопільщина. На ранок наступного дня новини про цю перемогу зібрали мільйони коментарів із вітаннями для переможця 17-річного студента Теребовлянського коледжу культури та мистецтв. 

Відео дня

"Щирий, харизматичний та добрий": хто він - переможець "Голосу країни", народна гордість Роман Сасанчин?

Що про переможця розповідають його рідні люди, читайте у матеріалі за посиланням тут.

Інтерв'ю із переможцем у матеріалі "Для мене це все, як сон": ексклюзивне інтерв'ю з переможцем "Голосу Країни" Романом Сасанчиним".

Наймолодший блогер України

Позитивний та щирий тернополянин Богданчик Багатій в 11 років вже має десятки тисяч підписників в Instagram. Про нього ми розповідали у матеріалі "11-річний успішний блогер з Тернополя витратив усі свої заощадження, щоб зробити перехожих щасливими"

11-річний успішний блогер з Тернополя витратив усі свої заощадження, щоб зробити перехожих щасливими

Хлопець — учень 28 школи, навчається у 6-му класі. І поки його ровесники грають в комп'ютерні ігри та розважаються, він складає план, як стати успішною людиною і пробує себе у популярному зараз блогерстві. Богданчик викладає різноманітні пости на своїй сторінці, проводив навіть свій giveaway (розіграш – ред.). Зараз у нього майже 73 тисячі підписників, та юний блогер не зупиняється і продовжує збільшувати свою аудиторію.

Тернополянин вже має кілька успішних проєктів співпраці з найвідомішими блогерами Тернополя і навіть України. Його запрошують бути ведучим на дитячих святах та важливих подіях, а ще хлопець був учасником "Сніданку з 1+1" та знімався у серіалах. У блозі Богданчика є рубрики кулінарії, де хлопчик сам готує їжу та розповідає рецепти покроково. Говорить він і про спорт, адже займається боксом. Також хлопчик просто в захваті від свого братика Максимка, який частий гість на його фото та відео. 

"Блогерка Люба і її кози"

Вона підкорила YouTube своєю безпосередністю та харизмою. 

Історію пані Люби читайте у матеріалі "Люба і її кози: мама-героїня з Кременеччини розповіла "20 хвилин" про своє життя і як стала блогеркою"

Люба і її кози: мама-героїня з Кременеччини розповіла "20 хвилин" про своє життя і як стала блогеркою

Будні сільської жінки, яка має господарство, дітей та особливі захоплення у відеоблозі з назвою "Я і мої кози" показує Люба Кобилянська з Кременеччини. 

Жінка вже має чимало прихильників, а захоплення перетворилось в підробіток. До прикладу, відео про те, як закатувати на зиму яйця в банки, уже переглянули 250 тисяч людей. У інтерв'ю для "20 хвилин" блогерка поділилась власним рецептом улюбленого десерту та історією успіху. Переглянути можна тут

"Замість городу - неймовірний сад"

Сотні видів рослин, кілька зон відпочинку та атмосфера, наче у фільмі. Такий сад власними руками створила вчителька фізкультури із Ланівців Алла Жмака.  Людям такий сад сподобався настільки, що вони не лише приїжджають фотографуватись, а й запрошують жінку допомогти в облаштуванні своїх територій. 
 Історію власниці диво-саду читайте у матеріалі: "Приїжджають фотографуватись на весілля": у Ланівцях жінка замість городу посадила казковий сад"

"Приїжджають фотографуватись на весілля": у Ланівцях жінка замість городу  посадила казковий сад

Уже 20 років Алла Жмака вчить дітей фізичної культури у місцевій школі. Проте з юності захоплюється ландшафтним дизайном.

  - Я думаю, що в мене ця любов ще змалку. Ще колись я бачила в журналах такі гарні тераси, сади біля будинків, і мене це захоплювало, - розповідала жінка. - Багато дивилась на сади, які є в людей, просто не могла надивитись. Завжди мріяла і в себе такий мати. 

Дивовижне море лаванди 

Літо 2020-го сміливо можна назвати сезоном лаванди. Адже фото з цього місця красувались чи не у кожному профілі в соцмережах. 

"Це місце, де зцілюються". Після лаванди жителька Збаража готує для відвідувачів нові сюрпризи

Трагічна історія в житті спонукала Оксану Федчишин серйозно зайнятися рослинництвом. Вона встелила поля квітами, які милують око та допомагають стати щасливішими.  Деталі читайте у репортажі "Це місце, де зцілюються". Після лаванди жителька Збаража готує для відвідувачів нові сюрпризи"

Побувавши тут, отримуєш значно більше, ніж просто красиві фото, якими можна всипати соцмережі. Тут ніби народжуєшся ще раз, переосмислюєш моменти зі свого життя, насолоджуєшся п’янким запахом та малюєш для себе нові кольорові мрії.

Яка історія найбільше сподобалась вам? Пишіть відповіді у коментарях. 
 

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:25 ДТП поблизу Тернопільської митниці – на дорозі не розминулись два авто 11:00 Для дачників в Тернополі курсуватимуть спеціальні маршрутки (ГРАФІК) 10:02 По всій країні розшукують двох чоловіків, які розстріляли поліцейських на Вінниччині 10:00 Синоптики попереджають про заморозки у вихідні на Тернопільщині Від читача 22:30 В новому мікрорайоні "Північний" жителі кількох будинків можуть залишитись без під'їзної дороги 09:01 Рум’яні пиріжки: як приготувати смачні та пишні смаколики без дріжджів на кефірі 22:01 Прикрашає тарілки тернопільською вишивкою та архітектурою: історія майстрині Софії Демків 21:00 У ДТП на Тернопільщині постраждали п'ятеро людей 20:01 Поранений, але незламний: історія воїна-лісівника з Тернопільщини, який готується до протезування photo_camera 19:00 Жінки на керівних і бойових посадах в армії: що про це думають тернополяни? (ОПИТУВАННЯ) play_circle_filled 18:00 У Тернополі має запрацювати креативний простір OPEN SPACE 17:01 У центрі Тернополя квітне магнолія (ФОТО ДНЯ) photo_camera 16:23 Бучацькі поліцейські затримали 16-річного студента, який прийшов в навчальний заклад з наркотиками 15:40 Оприлюднили відео конфлікту судді і поліції play_circle_filled 14:50 У Тернополі інспектор отримав майже сто тисяч за «правильне розмитнення»: що йому загрожує 14:10 У Тернополі 19 квітня падав сніг. Яку погоду чекати найближчими днями photo_camera 13:37 На Тернопільщині 19 квітня діятимуть графіки відключення світла для підприємств 13:05 «На щиті» повернувся захисник Сергій Михалко з Почаївської громади. Вічна пам'ять Герою!
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up