Партнер рубрики Події

Поліція підтягне додаткові сили на сесію міськради

Поліція підтягне додаткові сили на сесію міськради
  • Ми будемо контролювати ситуацію, щоб політичні процеси не переходили у процеси силового протистояння.
  • Будемо стежити за законністю прийнятих рішень.
  • Тим часом поліція розслідує справу щодо «справжності» Генплану. 

На сесії міськради, яка має відбутись 24 лютого, будуть присутніми чимало поліцейських.

Адже на повістці дня чи не «найгарячіше» питання останнього часу: прийняття поправок до Генплану.

Нагадаємо, міська влада готує ділянки для забудови на місці зелених зон. Основні плацдарми змін — парки та сквери міста. Все це потрібно провести через сесійну зміну Генерального плану Тернополя. Після голосування може початись «будівельний апокаліпсис» в Тернополі.
Очікується також візит невдоволених мешканців «Сонячого», поруч з будинками яких облаштовують нову котельню.

Відео дня

Нагадаємо, Тернопіль – перше місто, яке відмовиться від російського газу і переведе котельні на альтернативне паливо. Принаймні, саме цим хвалиться міськрада. Про те, що вся Україна уже рік не використовує російського газу, і що прибуток від таких котелень матимуть наближені до міського голови люди – ані слова.
- Міськрада відмовилась від послуг державної служби охорони, - каже начальник головного управління нацполіції в області Олександр Богомол. - Користуються послугами з охорони приватної фірми. Ми обов’язково братимемо участь у сесії, в т.ч. буде начальник міської поліції.

Декілька поліцейських буде і в приміщенні сесійної зали. Обов’язково буде резерв працівників поліції на випадок загострення ситуації між «гарячими» депутатами і головами, каже очільник поліції.

  • Ми будемо контролювати ситуацію, щоб люди між собою не бились і щоб політичні процеси не переходили у процеси силового протистояння, - каже Олександр Богомол. - І будемо дивитись, звичайно, на законність прийнятих рішень.

Тим часом щодо Генерального плану порушене кримінальне провадження за ч. 1 ст. 366 Кримінального кодексу України.

  • Призначена експертиза, - повідомив Олександр Богомол. - Сподіваємось, експерти найближчим часом розставлять все на свої місця.

Юридична довідка

Кримінальний кодекс України
Стаття 366. Службове підроблення

1. Службове підроблення, тобто внесення службовою особою до офіційних документів завідомо неправдивих відомостей, інше підроблення документів, а також складання і видача завідомо неправдивих документів - карається штрафом до п'ятдесяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або обмеженням волі на строк до трьох років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. 
 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up