Різдвяний транспортний колапс у Тернополі: "До якої Європи ми йдемо?"

Різдвяний транспортний колапс у Тернополі: "До якої Європи ми йдемо?"

Тернополянка Наталя скаржиться на транспортний колапс на Різдвяні свята. Жінка залишила повідомлення у рубриці "Запитання - відповіді" на сайті міської ради.

 

"Шановний пане мер! Щороку спостерігається транспортний колапс на Різдвяні свята. Цього року перевершив усі попередні. Мало того, що ні тролейбусів, ні маршруток неможливо було дочекатися у ці дні (стояли на зупинці по вул. Миру 40 хвилин, по вул. 15 Квітня майже годину), нереально було викликати жодного таксі впродовж трьох днів. Скажіть, будь ласка, де ми живемо? Це обласний центр, де так чекають туристів чи хутір всіма забутий... На Різдво, 7 січня, добратися з Баму до центральної ялинки можна було лише пішки. Пояснити людям, які приїхали у Файне місто відсвяткувати Різдвяні свята з Києва, чому у нас такий "транспортний сервіс" було важко... До того ж жодна із близько 20 служб таксі, яку працюють у місті, не надає послуги замовлення таксі на конкретну годину. Після триденної ходьби по місту у 20-ти градусний мороз фінальним завершенням святкування було добирання до залізничного вокзалу. Щоб встигнути на потяг, столичним гостям довелося виходити на проїжджу частину дороги і зупиняти попутний транспорт. До якої Європи ми йдемо? Яких туристів у нашому місті ми чекаємо? Нам було соромно..." - пише тернополянка Наталя.

 

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (12)
  • David Starr

    Яке Україна має відношення до Європи окрім географічного? Збийтеся вже з тої байки.

    Piter Savka reply David Starr

    І все таки  - Україна це Європа!!!!

    Анонім reply Piter Savka

    яка в дупу європа, не смішіть мої шкарпетки. А Тернопіль це взагалі анальний отвір західної України !!!

    Piter Savka reply Анонім

    З чого ти це взяв ??  Через те що він по центру ?  Другі міста від Тернополя не сильно відстають по розвитку, так що не треба.
  • Анонім

    Повністю погоджуюсь щодо таксі це взагалі п.....ц жодної відповідальності . Їм дають замовлення  диспечери прям вмовляють їхати на замовлення ,а їм пох.... ще нагліють то їм каву дай , то +10 грн до тарифу ,то ще щось.   Що це за організації такі вони на роботі чи на курорті чи в дитячому садку де заставляють кашу їсти . Що за х..... така викликаєш таксі ,а кажуть: "немає машин в вашому районі" виходиш на зупинку їх там повно . Б..... вже проїхати 10 м їм тяжко . Раніше була державна служба таксі і був порядок ,а тут розплодилося тих приватників ,і саме основне хто як хоче так і їзде ну прям п....ц . У мене відсутні слова тільки одні матюки .

    Анонім reply Анонім

    Повністью погоджуюсь. В мене ситуація була 7 січня, моя тітка (70років) з собачкою (шпіц) не доїхала додому на таксі, тому, що він втік. Викликали таксі десь 1,5години, а він побачивши маленьку собачку просто по газах і втік. От така в нас Європа.

    P.S.... а тітка (нагадую 70 років) в мороз -20 пішла з Баму на Східний пішки, з собачкою в руках.....пішки...

    Надкерничний Тарас reply Анонім

    собачки шкода

    David Starr reply Анонім

    "Раніше", то коли, у найдебільнішій країні світу? Там теж ніколи порядку не було.
  • Haman Joey

    По-перше, Україна повинна спробувати отримати стандарт і заробітної плати Африки. може бути, через 50 років вони можуть думати про Європу. погодинна заробітна плата в Україні становить 15 - 20 грн.

    За ці гроші, вони працюють в Європі 7 - 8 хвилин!
  • Piter Savka

    Ми йдемо до тої Європи шо північніше. Там багатші країни і снігом там так само закурює.
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:20 Поліція розшукує 15-річного хлопця з Чорткова Олександра Мороза 22:00 Дитячу травматологію змінив на артбригаду: історія молодого лікаря-науковця 21:00 У Тернополі прощатимуться із військовослужбовцем Іваном Грицком 20:00 Перетворили пустир на модульне містечко: як переселенці стали стимулом для відбудови Малашівців play_circle_filled Від читача 12:17 Пів мільйона грн компенсацій отримали цьогоріч роботодавці Тернопільщини, які працевлаштували переселенців 19:00 «На щиті» повернувся додому сапер із Теребовлянської громади 18:00 У замку на Тернопільщині організовують толоку 17:00 26-річний тернополянин за 4500 доларів став «батьком» трьох литовських дітей 15:30 Причетному до організації вибухів у Тернополі повідомили про ще одну підозру 15:07 «Афілійований міні-EdCamp Ternopil»: що зібрало у 19 школі майже дві сотні освітян? 14:00 На Тернопільщині мотоцикліст врізався в кам'яну огорожу — є постраждалі 13:30 Патріотична організація «Центурія» проводить набір активної молоді 13:00 На п’ятьох вулицях Тернополя триває поточний ремонт дорожнього покриття 12:33 Кременчанину, який торгував зброєю, повідомили підозру 12:00 На дорогах Тернопільщини вітер повалив понад 20 дерев 11:35 На Тернопільському ставі починається сезон водних прогулянок 11:15 Що таке шале? Про затишні будиночки на природі та хто їх будує (новини компаній) 10:45 1 квітня розпочинається нерестова заборона на вилов риби 10:10 На Оболоня пограбували жінку 09:50 Прямий маршрут Прага-Чоп: Укрзалізниця відкриває нові горизонти (на правах реклами)
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up