Партнер рубрики Події

Слідчого затримали за кермом напідпитку (ОНОВЛЕНО)

Слідчого затримали за кермом напідпитку (ОНОВЛЕНО)

Слідчого, який перебував за кермом у нетверезому стані, затримали у Тернополі.

 

 

30-річний чоловік зараз проходить обстеження в наркологічному диспансері на вміст алкоголю в крові.

Поруч перебувають і тернопільські активісти, які й повідомили про інцидент. 

Ось фото, яке поширив голова тернопільського осередку ВО "Автомайдан" Ігор Василів на власній сторінці у "Фейсбуці". 

Відео дня

- Близько 05.00 год. на вул. Замкова було зупинено автомобіль «Мерседес», водій якого здійснював небезпечні маневри, - повідомили у прес-службі управління патрульної поліції м. Тернополя. - При спілкуванні з громадянином інспектори виявили, що він перебуває з явними ознаками алкогольного сп’яніння, від проходження огляду на стан сп’яніння відмовився.

На громадянина склали протокол за ст.130 КУпАП – керування у стані алкогольного сп’яніння та винесли постанову за ст.126 КУпАП – керування транспортним засобом без відповідних документів.

За фактом перебування працівника поліції за кермом у стані алкогольного сп’яніння проведуть службову перевірку. У цьому запевнили у відділі комунікації головного управління нацполіції в області.

- Службова перевірка - результат інциденту, який трапився близько п'ятої ранку першого лютого у Тернополі, - повідомили у відділі комунікації головного управління нацполіції в області. - У поле зору патрульної поліції, а також громадських активістів потрапив старший слідчий слідчого відділення поліції Тернопільського відділення поліції ГУНП в Тернопільській області.

За словами патрульних, чоловік керував приватним автомобілем з явними ознаками алкогольного сп’яніння, кажуть в головному управлінні.

  • За даним фактом інспекція з особового складу проводить службову перевірку, за результатами якої буде прийняте рішення щодо подальшого перебування на посаді даного працівника, - запевнили у відділі комунікації головного управління нацполіції в області.

Нагадаємо, від початку року це вже другий випадок, коли затримали поліцейських, що керували транспортом у нетверезому стані. Детальніше читайте Працівника поліції затримали за підозрою у водінні в нетверезому стані у мікрорайоні "Дружба"  в ніч на 27 січня, близько 00.10.

Довідка

У 2016 році затримали шістьох працівників поліції, які керували транспортом у нетверезому стані. П’ятеро з них вже звільнені з органів поліції, щодо ще одного – чекають на рішення суду, але він однозначно буде звільнений з роботи, запевнив начальник головного управління нацполіції в області Олександр Богомол.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (9)
  • Наталя

    добре , що ця скотина нікого не збила і не вбила... бидлота п"яна.. прошу редакцію прослідкувати і висвітлити потім, сів той сніжок чи ні... чи далі продовжує пити і танцювати за кермом....

    Ірина Белякова reply Наталя

    це адміністративне покарання - за нього можуть максимально призначити штраф 10 тис. грн

    Lordan Julia reply Наталя

    до чого тут сів, во даєте))
  • Anonymous

    позорисько ...
  • Кушнір Тетяна

    Оце йому начальник тепер напхає!!!!!

    крапка reply Кушнір Тетяна

    нічого йому не буде
  • Герасимчук Ростислав

    Відмажеться сніжок. Для мусорської банди це мелочі.

    Петро Білецький reply Герасимчук Ростислав

    Неправдива приказка

    Герасимчук Ростислав reply Петро Білецький

    життя твоє неправильне
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
12:15 Помер колишній головний тренер тернопільської «Ниви» 11:35 У Тернополі збільшили кількість тролейбусів та автобусів до кладовищ на Великодні свята 11:00 За забиття брата до смерті обвинувачують чоловіка з Тернопільського району 10:15 На два дні перекриють рух транспорту на Гайовій Від читача 16:47 Молодь Тернопільщини ярмаркувала у Чернівцях 09:50 У списку — понад 20 адрес: що відремонтують цього року в житловому фонді Тернополя 09:05 Студентка з Тернополя перемогла на чемпіонаті України з боксу 08:00 НБУ знижує офіційний курс долара 22:00 У Катедрі організовують благодійний збір на автомобіль швидкої допомоги для ЗСУ 21:00 На дорогах державного значення Тернопільщини встановлять камери з штучним інтелектом 20:00 Майстриня з Чорткова плете шедеври з лози для всього світу 19:02 12-річна кременчанка потребує дороговартісної операції хребта: рідні благають про допомогу 18:00 На Тернопільщині створять новий індустріальний парк 17:20 Трьох тернопільських спортсменів нагородили за видатні досягнення на міжнародній арені 16:40 24 квітня в Україні будуть обмеження споживання електрики для бізнесу та промислових підприємств 16:05 Помер знаний священник-сумівець Роман Мірчук 15:15 Конфлікт в бібліотеці: колектив книгозбірні звернувся із заявою до омбудсмена 14:40 Робота в Тернополі: Актуальні вакансії тижня, оновлено 24 квітня 14:05 У незаконному переправленні військовозобов'язаного через кордон обвинувачують жителів Тернополя та Львівщини 13:12 У Тернополі відбудеться Великодній ярмарок крафтовиків
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up