"Тернопіль без маршруток чудовий". На саботаж перевізників соцмережі відреагували жартами і флешмобами

"Тернопіль без маршруток чудовий". На саботаж перевізників соцмережі відреагували жартами і флешмобами

На вимогу людей міська влада відреагувала поверненням старих тарифів у громадському транспорті. У відповідь маршрутники не вийшли у рейси. Тернополяни не засмучуються і гуртуються, аби завтра добратися на роботу.

Після підвищення тарифів на проїзд у маршрутках і тролейбусах удвічі, яке було, наче грім серед ясного неба, частина жителів файного міста побігла за "Карткою тернополянина", частина розкупила електронні квитки, і лише найрадикальніші вирішили не коритися. Люди організовували флешмоби на кшталт #пішки_на_роботу, висловлювалися у соцмережах і врешті зібралися на транспортне віче. Учора, 5 листопада, під тиском громади міська рада змушена була повернути тарифи до попереднього рівня, аж поки не буде економічного обґрунтування. 

Таксисти і тролейбусники, схоже, сьогодні підраховують прибутки. З цього приводу користувач Facebook Коля Шевчук жартує:

Відео дня

Борис Явір насолоджується Тернополем без маршруток.

Не вщухають й революційні настрої. Не здаватися закликає тернополянка Світлана в одній із фейсбучних спільнот: «Тернополяни , не здаваймося ! Під'їжджайте тролейбусом в потрібному напрямі і далі пішки якщо потрібно . Водії автомобілів , підтримайте акцію, не проїжджайте повз зупинки. Допоможіть зранку і ввечері підвезти пасажирів ,бо в день проблем з транспортом немає. Давайте покажемо владі і ненаситним перевізникам ,що ми одна сім'я».

Володимир Шевченко теж вважає, що можна обійтися без маршруток.

 

 

Тернополяни залюбки дякують кондукторці Наталі під постом Андрія Кіра. І не так важливо, що на фото журналістка «20 хвилин» Наталія Бурлаку.

 

Як ми вже повідомляли, у Facebook створили групу "Підвезу, Тернопіль!", яка допоможе завтра безболісно добратися на роботу. Одні пропонують підвезти інші намагаються підсісти в авто.

За інформацією з власних джерел, завтра, 7 листопада, страйк, а по суті, саботаж перевізників продовжиться.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (33)
  • Искра

    С днём Великой Октябрьской Социалистической Революции, товарищи !

    Sana Go reply Искра

    Заспокойся,  вже ніхто і не згадує за ту революцію чи віріше жовтневий переворот.

    Piter Savka reply Sana Go

    Воно дурне дусь чогось начиталось і думає шо то правда. Тут нема нічого доброго коли нижчі класи повстають, післю цього країна завжди падає в хаос. Еліти це все мають розрулювати так щоб ці клани не повставали. Але ці еліти немають клепки і створюють революційну ситуацію

    Искра reply Piter Savka

    Вспоминайте слова которые власть стирает из памяти народа: СССР; Зарплата по труду; Ленин; Равенство; Справедливость; Дружба Народов; Мир во всём Мире; Большевики; Коммунисты; Уверенность в завтрашнем дне; Человек человеку друг, товарищ и брат.
    Составьте из них правильные предложения!

    Piter Savka reply Искра

    Так, але то все було на папері, в реальності було класове суспільство. Вищий клас - партійна верхушка, середній - їх охорона і обслуга, а найнижчий клас - це раби.

    Искра reply Piter Savka

    Та брешеш ти, убогий.

    Piter Savka reply Искра

    До вас комуністичних виродків Піночета треба
  • Бульба

    Зверніть увагу, тягнучок теж нема!!

    Piter Savka reply Бульба

    Тагучки не через маршрутки, а через те що кожне Г, везе свою дупу на роботу
  • Хтоссь

    Мені здається, що крім сучасних і великих тролейбусів і продуманої системи руху Тернополю більше нічого не потрібно. В тих жертвах автопрому навіть картошку возити жалко.
  • Хтоссь

    в*р*дки
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
22:01 «У ногу прилетів осколок боєприпаса»: 47-річний захисник з ампутацією проходить реабілітацію у Тернополі 21:03 Мрію повернутия до Тернополя: де зараз американський співак який виступав у центрі міста play_circle_filled photo_camera 20:01 У Тернопільському музеї влаштували Великодню майстерню photo_camera 19:00 По 15 років тюрми присудили трьом депутатам держдуми Від читача 13:58 На платформі Мегого вийшов короткометражний фільм Віталія Кікотя «Сумні портрети». 18:15 На «Дружбі» ремонтують аварійні сходи: що змінилося? 17:33 Як в Україні буде відбуватись мобілізація ув'язнених. Пояснює юрист 16:50 Неймовірні магнолії та сакури розквіли в Кременецькому ботанічному саду. Як туди дістатись photo_camera 16:10 У Тернополі засудили екскерівника податкової та його сина, які вимагали 40 тисяч доларів неіснуючого боргу 15:35 В Україні презентували законопроект про відбудову та відновлення 14:53 Видання «20 хвилин» на мапі рекомендованих медіа в Україні. Читайте лише перевірені факти! photo_camera 14:30 Ветерани та ВПО можуть скористатись безкоштовною послугою переїзду в Україні (Новини компаній) 14:17 На Тернопільщині — штормове попередження 13:45 У Тернополі виділили майже 2,6 млн гривень на техніку для школярів 13:08 У Тернополі зустріли колону «На щиті» із полеглим Героєм Василем Друзюком (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera 12:40 У Тернополі пенсіонерка травмувалась в маршрутці, коли водій раптово пригальмував 12:05 Суддю не каратимуть за перевищення швидкості, а тернопільського поліцейського, який його зупинив — звільнили 11:25 У Тернополі водійка на LEXUS в'їхала у перешкоду прямо перед відділком поліції. Була напідпитку 10:50 У Ланівцях зустрічатимуть кортеж «На Щиті»: загинув Герой Василь Друзюк 10:10 В Україні прогнозують зростання зарплат. Кому на нього розраховувати
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up