Партнер рубрики Події

Тернопільський РАЦС знову планують перемістити в ПК «Березіль»

Тернопільський РАЦС знову планують перемістити в ПК «Березіль»
Фото Roman Kubay

Фахівці уже працюють над облаштуванням нового приміщення для урочистих подій.

Близько року «Палац щастя» у Тернополі змінив адресу реєстрації шлюбів тернополян з центральної частини міста на масив «Дружба». Невдовзі він знову змінить розташування - Тернопільський РАЦС планують розмістити у приміщенні ПК «Березіль», повідомляє пресслужба міської ради.

Читайте також Новий РАЦС: як працює, де і чи змінилися ціни

У міській раді зазначають, що питання про більш комфортніше  місце розташування установи розглядалося радою на прохання тернополян. Серед пропозицій було перенесення РАЦСу у приміщення обласної теле- радіокомпанії, однак згоди досягнуто не було.

Відео дня

- Оскільки тернопільський РАЦС підпорядковується управлінню юстиції, тому разом з новим керівником обговорюємо питання його розміщення у ПК «Березіль». Наразі фахівці уже працюють над облаштуванням нового приміщення для урочистих подій», - повідомляє міський голова Сергій Надал.

До слова, 21 липня на своїй сторінці у facebook міський голова Сергій Надал, написав наступне:

— Зараз ми активно працюємо з новим керівником управління юстиції й у нас є бачення, як цю проблему вирішити. Розглядаємо можливість надати частину ПК «Березіль» для РАЦСу. Там уже працюють дизайнери, які мають запропонувати варіанти переоблаштування другого поверху. Думаю, цього року нам вдасться зробити там усі необхідні ремонтні роботи. Якщо буде згода від управління юстиції, ми розмістимо «Палац урочистих подій» там, — написав пан Надал.

Нагадаємо, Тернопільський РАЦС уже розташовувався в "Березолі". Тут, зокрема, одружувалися син нардепа, ресторатор Петро Заставний та бізнес-леді Аліна Френдій.

Нагадаємо, впродовж 55 років РАЦС функціонував в приміщенні на Майдані Волі.

В 2018 році РАЦС переїхав у "Березіль" через непомірно високу орендну плату, яку управлінню юстиції виставив власник приміщення "Ощадбанк".

Потім установу перенесли в "Офіс щастя" на вул. Дружби. 

Ще йшлося про перенесення РАЦСу в приміщення Держтелерадіокомпанії, що на бульварі Шевченка, але згоди щодо цього не дійшли.

А днями тернополянка запропонувала облаштувати РАЦС в колишньому приміщенні Головпошти. Воно розташоване на вул. Чорновола.

А де, на вашу думку, найкраще розташування для РАЦСу? Відповіді пишіть в коментарях.

Читайте також РАЦС на Майдані Волі виселяють. Де одружуватимуть і видаватимуть довідки

Читайте також РАЦС переїхав у "Березіль" разом зі "співучими бабусями"

Стежте за новинами Тернополя у: Facebook, Telegram, Instagram, Viber та YouTube.  

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (14)
  • Марія Олійник

    То вже очерідь вистроюється
  • Oleh

    Площа перед березілем не "січена" тернобруківкою. Старі савєцкі ями в асфальті.
  • Юра Гевко

    Мені похуй

    Фауст Тетяна reply Юра Гевко

    ))
  • Богдан Богданович

    Стояло повинно виглядати як стояло. Там де воно зараз стоїть там йому і місце
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
19:03 Через обмеження тепер затори: чи ремонтуватимуть аварійний міст біля технічного університету photo_camera 18:25 У Тернополі розшукують молоду жінку 18:00 Сенатору США, який має чортківське коріння, присвоїли звання «Почесний громадянин Чорткова» 17:00 У Тернополі презентували інформаційно-координаційну платформу для ВПО Від читача 11:33 Присвоєння почесного звання - «Герой України» (посмертно). 16:00 Поліція розшукує 52-річного тернополянина 15:10 Україна повернула тіла 140 полеглих захисників 14:37 У Тернополі 26-27 квітня ремонтують дороги: перелік адрес 14:03 На Київській зіштовхнулися автівки: постраждала жінка 13:35 Мешканці ОСББ закупили за власні кошти дрони для тернопільських військових 12:51 Близько 500 жителів Тернопільщини отримали щеплення у рамках Всесвітнього тижня імунізації 11:52 У Тернополі запалили свічки пам'яті про жертв Чорнобильської катастрофи 11:35 ДТП на дорозі Тернопіль-Ланівці: травмовані водій та дитина 11:03 «На щиті» повертається до рідного дому солдат Володимир Огородник 10:10 У графік зупинки котелень у Тернополі внесли зміни 09:50 Святковий гастрономічний рай на Великодні свята від мережі магазинів «Смаколик» (новини компаній) 09:30 У Тернополі відбудеться марафон з писанкарства 09:01 26 квітня відключать газ в центрі Тернополя 08:05 Якою буде ціна на газ з 1 травня: є рішення «Нафтогазу» 22:03 Історичні будівлі та карти старого міста: які бронзові мініатюри є у Тернополі photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up