Люди гублять картки тернополянина. Що робити, якщо ви знайшли чи втратили квиток?

Люди гублять картки тернополянина. Що робити, якщо ви знайшли чи втратили квиток?
  • Мешканці міста часто гублять свої карти тернополянина на вулицях, у маршрутках, тролейбусах.
  • Що робити, щоб персоніфікований електронний квиток повернувся до рук власника, ми запитали у ТОВ “Системний зв’язок”, який керує проектом «Соціальна карта тернополянина».

У редакцію “20 хвилин” звернулася читачка пані Лілія. Жінка знайшла на вулиці карту тернополянина і цікавиться, як можна знайти власника.

- Біля зупинки “Карпати” я знайшла соціальну карту, - повідомила читачка. - Людей на зупинці я розпитала, чи можливо, хтось загубив цю картку, але ніхто не відгукнувся. Забрала картку з собою.  Куди звертатися, якщо хтось загубив чи знайшов карту? Думаю, подібних випадків у Тернополі немало.

Зверніться до оператора

У ТОВ “Системний зв’язок” Ольга Терещукрозповідають, що справді тернополяни час від часу гублять картки. Тільки в оператора  зараз є 290 знайдених карток, власники яких ще не відгукнулися. А ще багато оголошень про пропажу “гуляють соцмережами”. На жаль, люди, які розміщують такі оголошення, не вказують свого номера мобільного, за яким можна забрати картку. Тому від таких оголошень користі буває мало. Найкраще в подібній ситуації принести знайдену картку до оператора ТОВ “Системний зв’язок” на вул. Чорновола, 1. Оператор зможе зв’язатися з власником карти і повернути її. Адже під час заповнення анкети люди залишали номери своїх мобільних. Головне, щоб цей номер був правильно вказаний, бо бувають помилки, є неактивні номери.

Відео дня

- Соцмережі рясніють оголошеннями, у яких тернополяни просять допомогти знайти загублений електронний квиток «Соціальна карта тернополянина» або інформують про таку знахідку, - кажуть у ТОВ "Системний зв'язок". -  Багато хто залишає ці карти у супермаркетах, кіосках, у транспорті з надією, що власник повернеться. Втім, просимо знайдені електронні квитки приносити у ТОВ «Системний зв’язок». Адже при заповненні анкети тернополяни вказують свій номер телефону, за яким із ними можна зв’язатися в разі втрати квитка. Якщо він буде переданий у ТОВ, то власник швидше зможе його повернути.

Буває, що картка продовжує "їздити"

Часто буває так, що втраченою картою користуються недобросовісні люди, і квиток продовжує «їздити» у громадському транспорті - відстежувати це допомагають сучасні технології, додає пані Терещук. Особливо це стосується втрачених пільгових карток, які дають право на безкоштовний проїзд. Лише оператор може заблокувати картку, після чого для шахрая, який нею скористався, вона стає непотрібною. Те ж саме можна сказати і про персоніфіковані картки, на балансі яких є кошти. Якщо оператор на ваше прохання заблокує карту, кошти збережуться і ймовірність того, що крадій її поверне, збільшиться. До того ж, якщо доведеться виготовляти нову картку, ці кошти будуть на ній збережені.

Довідка

Оголошення про знайдену чи загублену картку тернополяни часто публікують у спільноті «Загубив-знайшов» у соцмережі “Фейсбук”. У ТОВ “Системний зв’язок” просять також дублювати дане оголошення і на сторінці «Файна карта», щоб пришвидшити пошуки квитка. І обов’язково вказуйте номер свого мобільного, щоб вас можна було знайти.

Якщо ви знайшли чужий  електронний квиток «Соціальна карта тернополянина» або втратили свій, потрібно повідомити про це оператора ТОВ “Системний зв’язок” за телефонами гарячої лінії (0352- 40-03-50, 050- 040-03-50, 067- 240-03-56), або принести картку безпосередньо у ТОВ «Системний зв’язок», офіс якого розташований на вулиці В. Чорновола, 1. 

Всі подробиці про карту тернополянина шукайте на сайті https://fayna-karta.te.ua.

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (33)
  • Ольга

  • Олег

    морда просит кирпича
  • Ірина

    Шановні журналісти, чому ви не пишете, що кишенькову фірму Надала - ТОВ “Системний зв’язок”, яка займається розповсюдженням так званих "карток тернополянина" очолює людина, яка в січні 2020 року придбала автомобіль Tesla Model S вартістю 90 тисяч доларів. Державний номерний знак автомобіля ВО7321ВК, прізвище власника преміум автівки та прізвище директора ТОВ “Системний зв’язок”, як ви здогадались збігається і це є наш герой: ВАСИЛЬКІВ ВІТАЛІЙ ВОЛОДИМИРОВИЧ. Про нього ніхто не буде писати, пишуть лише коли бабця вкраде мішок картоплі
  • Ірина Петрівна

    Ви їздите і буде їздити на дирявих коритах, максимум євробляха із скрученим пробігом. Бо ви усі лохи останні

    Ірина reply Ірина Петрівна

    А ти на чому їздиш?

    Ivan reply Ірина

    на тачках чи на фірі

    Ірина Петрівна reply Ivan

    Чому зразу ображати
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
13:00 На Тернопільщині прощаються із захисником Михайлом Хоминим 12:15 На корупції затримали військовослужбовця Тернопільського військкомату 12:00 Погіршення погоди на Тернопільщині може призвести до збільшення кількості аварій — поліція 11:32 Померла 6-місячна дівчинка, яка у лютому постраждала в аварії на Підволочиському шосе Від читача 11:20 Благодійний концерт за участю гуртів "Дивний простір" та "Spalah" 10:50 Від отруєння чадним газом постраждала 72-річна тернополянка 10:20 Тернопільські капелани відвідали військових на Харківсько-Лиманському напрямку 09:14 Дві ранкові ДТП у Тернополі: де наразі ускладнений рух? 09:02 Жінка з Тернопільського району втратила 46 тисяч гривень, коли хотіла отримати допомогу 08:01 19 березня деякі споживачі у Тернополі будуть без електрики — адреси 21:02 Як тернополянам оформити субсидію через «Дію»? Перевірили «20 хвилин» 20:15 Суд визнав депутата Тернопільської обласної ради Любомира Крупу загиблим на війні photo_camera 20:00 Артилерія, авіація і не тільки: росіяни посилюють обстріли Сумської області, — ЗСУ 18:35 Які культурні заходи цього тижня проведуть у бібілотеках Тернополя 17:03 Як поповники файну карту через додаток е-Тернопіль: «20 хвилин» перевірили photo_camera 16:45 На Тернопільщині чоловік збирав гроші під виглядом лікування дітей і військових — поліція photo_camera 15:49 Розпочинаємо тиждень з передачі 30 дронів FPV SAG 7/IX на фронт - Сергій Надал (пресслужба Тернопільської міської ради) 15:00 «За малюнками приховані біль і втрати»: військові під час реабілітації намалювали картини (ФОТО) photo_camera 14:20 У Тернополі відбудуться «Дні кіно від ТРО» 13:31 У Тернополі продають перші вербові котики: де придбати та скільки коштують
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up