Партнер рубрики Події

«Це – Божа благодать для нас»: малюк-богатир народився в Тернополі. Вага - 5 кг 322 г

«Це – Божа благодать для нас»: малюк-богатир народився в Тернополі. Вага - 5 кг 322 г
  • Малюк, якого назвуть Даниїлом, з’явився на світ вагою 5 кг 322 г о 10.46 у Перинатальному центрі.
  • Пологи були природними. Доки мама народжувала, татові через карантин довелось стояти під пологовим. Решта групи підтримки – дві дівчинки і два хлопчики, підтримували маму «на відстані».
  • Для нас це своєрідний Божий подарунок, хто знає мою проблему – зрозуміє: це справжня Божа благодать, - 36-річна мамуся Ольга Журанська стомлена, але щаслива. Жінка, схлипнувши, лиш додала, - він дуже бажана дитинка. Ми на нього дуже чекали…

Малюк-богатир з’явився на світ вагою 5 кг 322 г о 10.46 у Перинатальному центрі в останній день літа. Пологи були природними, а мамуся – величезна молодчинка, каже акушер-гінеколог Перинатального центру «Мати і дитина» Наталія Шпікула, яка приймала пологи в Ольги.

  • Мамочка – молодець, тому все пройшло без ускладнень. Малюка оглянули одразу після народження – жодних відхилень немає, - розповіла Наталія Шпікула. – Чоловік підтримував Олю морально – через карантин не міг бути на партнерських пологах. Але малюка побачив одним з перших – мамочка одразу скинула йому фото синочка.  

Малюка назвуть Даниїлом - саме так вирішили у родині, а точніше – старші діти. А їх у Ольги та Ярослава аж четверо! Понад 5 кг щастя у подарунок у вигляді братика отримала сьогодні і найстарша донька у родині – Вікторія. Вона сьогодні святкує своє 17-річчя. Виходить, всі наступні дні народження найстарша донька та наймолодший синочок святкуватимуть разом.

Окрім 17-річної Вікторії, на малючка з мамою вдома чекають 16-річна Іванка, 12 річний Владислав і Дениско, якому скоро виповниться 5 рочків.

Відео дня

Мама, як вдалось нам з’ясувати, працювала помічником вихователя у садочку, проживає родина у Тернополі, на вул. Львівській.

«20 хвилин» щиро вітає новоспечених батьків, братиків, сестричок та всю родину з народженням хлоп’ятка. Нехай здоровеньким росте на радість і втіху вам усім.  

Стежте за новинами Тернополя у Telegram.

Коментарі (7)
  • Жанна

    Вітаю маму і новонародженого. Хай доля буде щедрою до них. Здоров"я, щастя, миру.
  • VITALYA F

    Ха! 5кг народився... і в теперішній час і при теперішніх медичних технологіях. От 47 років тому назад я у своєї матусі 6 кг 100 гр народився! Роддом ходуном ходив.Я ще є і ще хожду попри той самий роддом на Суворова (Замкова). Я б хотів із тим докторішкою-жінкою поговорити що 48 років тому назад приймала роди у моєї мами.... Або із нащадками її якщо ТА померла так як і мій брат у 72-му помер. Три доби родоруйнували мою матусю а він 6500 грм але мертвим народився. Перфорацію головки плоду йому та докторішка зробила. Теперішні баби і мізинця моєї МАМИ не коштують бо хочуть для хлопа свого вузеньку і тісненьку не розтягнену зберегти.Баби знають про що я. Три доби родоруйнували її кати у білих халатах а потім вже рятували саму родільницю тобто мою матусю!
  • Вікторія Лаврів

    Ой там ннапевне з тою ,,цьоткою ,,біда питання шо тому мужику робити запихати голову туди.Там х...й як градусник в стакані.Розуиу не потрібно мати взагалі щоб так з себе іздіватися.Питання чому не кесерський як дитина більше 5 кг.На УЗД бачуть що плід великий ну нехай маленька ошибка на пів кг но все одно.Таке враження що в ту пе..ду може і танок заїхати.Гараж для танків.Треба було хлопа на полуниці в Польщу нехай би заробив на кесерський,а то но пе.рдолит дітей.І я маю дитину але за допомогою кесерського до ужаса боялася щоб не була порвана і заштопана,краще дати 2 тис доларів,3,чи5 но 1 година і ти забуваєш про все.Найкращий мій досвід через годину після кесерського як відійшли ноги від спинальної анестезії ,я була готова відправитися знову  на роди чого не могли сказати ті хто народжував природньо.У мене тільки приємні спогади.Люди люблять садо мазо

    Алена Александрівська reply Вікторія Лаврів

    завидуй молча ,кобыла😡😡😡

    кобра reply Вікторія Лаврів

    від спинального часом ноги мужуть і не відійти,так що краще чи не краще це питання спірне

    М reply Вікторія Лаврів

    Господи, а де ж таку "пані" Тернопільську вчили так висловлюватись...? Це просто жах...
    Ви краще свого чоловіка відправте кудись на заробітки, щоб Вам оплатив хоч якесь навчання ....
  • Zoryana Kolodka

    Спаси Господи
Найчастіше Найчастіше
Новини за сьогодні
Новини Тернополя за сьогодні
11:43 У Тернопільський став зливається незрозуміла рідина жовтого кольору 11:30 Вбивство на Кременеччині: 36-річному чоловіку загрожує 15 років тюрми 10:50 Померла почесна громадянка Бережан Ярослава Мазурак 10:10 25 квітня на двох вулицях у Тернополі не буде води Від читача 13:35 Українські поліцейські ліквідували шахрайський call-центр в Одесі, де громадян Чехії ошукали на 5,5 мільйонів гривень 09:30 Воював з окупантом майже два роки: Збаразька громада втратила захисника Ігоря Войціховського 09:02 У Тернополі «вар'яти» презентують нову гумористичну програму 08:02 Чому чоловіків обмежили в консульських послугах і коли їх відновлять 22:04 У поминальні дні не варто залишати на гробах паски і яйця. То що потрібно померлим, пояснюють священники 21:01 Віктор Павлік побував в рідній Теребовлі і поскаржився на... міст photo_camera 20:00 Теплиці, майонез і дитячий клуб: історії трьох бізнесів, які переїхали на Тернопільщину play_circle_filled photo_camera 19:30 24 квітня у мікрорайоні «Пронятин» не буде води 19:03 Вісім років судиться з поліцією: тернополянин вимагає покарання для патрульних та компенсації photo_camera 18:06 Таксі у Тернополі: порівняли тарифи різних сервісів виклику авто photo_camera 17:20 У бучацькій школі діти били та цькували однолітків. Хто понесе відповідальність 16:40 Заснував сімейну майстерню дронів та допомагає ЗСУ: історія 21-річного тернополянина 16:05 Чи будуть в Україні додаткові вихідні на Великодні свята 15:28 Із 23 квітня тернополянам можуть вимикати світло у «пікові» години 14:55 Біля Тернополя зіштовхнулися автобус та бус: є постраждалі 14:40 У Тернополі віддали честь полеглому Героєві під час руху колони «На щиті» (ВІДЕО ДНЯ) play_circle_filled photo_camera
Дивитись ще keyboard_arrow_right
Ваші відгуки про послуги у Тернополі Ваші відгуки про послуги у Тернополі
keyboard_arrow_up